VSESTRANSKOST

VOZILO RANGE ROVER EVOQUE JE PRIMER PRILAGODLJIVOSTI.

OGLEJTE SI FILM
TOP
PRTLJAŽNIK
#component-4
UDOBJE IN PRIROČNOST
#component-7
VARNOST
#component-10
POMOČI VOZNIKU, KI SO DEL SERIJSKE OPREME
#component-13
MOŽNOSTI PAKETOV
#component-15
IZBERITE SVOJE VOZILO
#component-20
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRTLJAŽNIK

Model Range Rover Evoque zagotavlja optimalno izrabo prostora za potnike, ki uživajo v udobju in potrebujejo veliko prostora za shranjevanje stvari.

5 SEDEŽEV
5 SEDEŽEV

591 litrovIndustrijski standard bruto prostornine znaša 591 litrov. To odgovarja neto prostornini 472 litrov, če prtljago merimo kot trde kocke. S preprostimi besedami, brez težav boste potovali s še štirimi prijatelji.

4 SEDEŽI
4 SEDEŽI

908 litrovČe zložite enega izmed zadnjih sedežev, lahko izkoristite dodatno bruto prostornino 908 litrov. To vam bo omogočilo, da v prtljažnik postavite še nekaj dodatnih torb, saj se neto prostornina poveča na 746 litrov.

3 SEDEŽI
3 SEDEŽI

1,066 litrovS to razporeditvijo se prostornina prtljažnika poveča na 1066 litrov, voznika pa lahko spremljata dva sopotnika. Uporabna prostornina znaša 882 litrov.

2 SEDEŽA
2 SEDEŽA

1,383 litrovPri vožnji z enim potnikom v kar največji meri izkoristite razpoložljiv prtljažni prostor, ki zagotavlja bruto prostornino do 1383 litrov in neto prostornino 1156 litrov.

Bruto volumen je industrijski standard, ki se meri s polnjenjem tovornega prostora s tekočino. Neto volumen pa se meri s trdimi kockami (200 x 50 x 100 mm) in prikazuje količino praktičnega prostora v vozilu.

UDOBJE IN PRIROČNOST
NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

Prvič v vozilih Land Rover in med številnimi inovativnimi funkcijami, zaradi katerih je vožnja z vozili Range Rover Evoque pravi užitek. Tehnologija, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča neoviran pogled na cesto za vami, ne glede na število potnikov ali predmetov v prtljažniku.1

yt:nwoQr49L0J0
POWERED GESTURE TAILGATE
Samodejno odpiranje vrat prtljažnika vam omogoča, da prtljažnik vozila Range Rover Evoque odpirate in zapirate, ne da bi se pri tem morali dotakniti vozila.
CABIN AIR IONISATION
Ionizacija zraka v kabini, ki je na voljo kot dodatna oprema, s tehnologijo Nanoe™ izboljšuje počutje voznika in potnikov. Kakovost zraka v kabini izboljšuje z odstranjevanjem alergenov, virusov in bakterij v zraku ter s tem povezanih vonjev.
SHRANJEVANJE
Možnosti za shranjevanje je v vozilu Range Rover Evoque mogoče preprosto prilagoditi, da ustrezajo vsem vašim potrebam. Prostor za shranjevanje v prvi vrsti ima skupno prostornino kar 9,6 litra, kar je več kot dovolj, da vanj shranite vse, kar potrebujete; voda in prigrizki so vam na dosegu roke.
AKTIVNI KLJUČ
Uživajte v svojih najljubših dejavnostih na prostem, ne da bi morali nositi ključe. Aktivni ključ, ki je na voljo kot dodatna oprema, je robusten in vodoodporen, nosi pa se ga kot zapestnico. Običajne ključe preprosto pustite v vozilu ter za zaklepanje in odklepanje uporabite aktivni ključ za vozilo Range Rover Evoque.
yt:H6kTLylF4Jk
VARNOST
Sestavite si svojega
ISOFIX
Točke ISOFIX na zadnjih sedežih omogočajo preprosto nameščanje otroških sedežev. Za izboljšano varnost vam zagotavljajo zelo močno povezavo med otroškim sedežem in vozilom.
ZRAČNE BLAZINE
Celovit sistem zračnih blazin za voznika, potnike in pešce zagotavlja odlično zaščito za vse, ki se nahajajo v vozilu Range Rover Evoque.
VOZNI SISTEMI
Range Rover Evoque se ponaša z najnovejšimi tehnologijami, med katerimi sta tudi sistem za nadzor zdrsa pogonskih koles, ki izboljšuje oprijem, ter elektronska porazdelitev zavorne moči, ki samodejno uravnava zavorno silo na vsaki osi in s tem zmanjša zavorno pot, ohranja pa stabilnost in zmožnost manevriranja vozila.
ŽAROMETA MATRIX LED

Del nabora naših inovativnih tehnologij sta žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi in prilagodljivim snopom svetlobe. Tako boste vozili z dolgimi lučmi vedno, ko je to mogoče, da bi kar najbolje videli cestišče. Če sistem zazna nasproti vozeče vozilo, preklopi na kratke luči, da voznika ne bi zaslepili.

yt:siVnemmhnzk
POMOČI VOZNIKU, KI SO DEL SERIJSKE OPREME
OGLEJTE SI FILM
SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA
Če obstaja nevarnost trčenja in kljub vizualnemu opozorilu voznik ne ukrepa, začne vozilo samodejno zavirati. Sistem deluje za vozila s hitrostjo od 5 do 80 km/h in pešce ali kolesarje s hitrostjo od 5 do 60 km/h.
POMOČ PRI OHRANJANJU VOZNEGA PASU
Sistem zazna, če se vozilo nenamerno premakne z voznega pasu, in ob uporabi dodatnega krmilnega navora neposredno v volan vozilo usmeri nazaj na pravi vozni pas.
POMOČ PRI PARKIRANJU SPREDAJ IN PRI VZVRATNEM PARKIRANJU
Manevriranje je še lažje. Prestavite v vzvratno prestavo ali sistem aktivirajte na zaslonu na dotik; grafike in zvočna opozorila vam bodo nakazali, kako blizu vozila se nahajajo ovire.
KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO
Omogoča boljšo vidljivost pri vzvratni vožnji. Na zaslonu na dotik sta prikazana vozilo Range Rover Evoque in predvidena pot vožnje, ki vam pomaga pri parkiranju.
MOŽNOSTI PAKETOV

Izbirajte med naborom paketov, ki bodo izboljšali vašo vozno izkušnjo.

PARK PACK
DRIVE PACK
DRIVER ASSIST PACK
Sestavite si svojega
PARKIRNA ASISTENCA
Paket Park ima štiri dodatne možnosti. S parkirno asistenco je vzporedno in pravokotno parkiranje še lažje, saj se vozilo samo usmeri v in iz parkirnega prostora. Pri manevrih pa vam pomagajo grafike in obvestila.
PARKIRNA POMOČ 360°
Zagotavljanje popolne samozavesti pri manevriranju v tesne prostore. Senzorji parkirne pomoči na zadku, spredaj in ob straneh zagotavljajo zvočne in vizualne povratne informacije v realnem času, ki vam pokažejo, kako blizu ovire ste.
NADZOR PROMETA ZA VOZILOM
Sistem zaznavanja prometa za vozilom vas opozarja na vozila, pešce in druge nevarnosti, ki se vam približujejo s katerekoli strani vozila – posebej priročen je pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta.
POMOČ PRI IZSTOPANJU IZ VOZILA
Pripomore k varnosti potnikov, ko izstopajo iz vozila Range Rover Evoque, saj jih opozarja na nevarnosti, kot so bližajoči se kolesarji ali druga vozila.
Sestavite si svojega
PRILAGODLJIVI TEMPOMAT
Paket Drive ima tri značilnosti. Prilagodljivi tempomat bo poskrbel, da boste vedno na varni razdalji za vozilom pred sabo. Če vozilo pred vami zavira ali se popolnoma zaustavi, se bo nežno zaustavilo tudi vaše vozilo, vožnjo pa bo nadaljevalo, takoj ko se premakne vozilo pred vami.
ASISTENCA ZA NADZOR MRTVEGA KOTA
Če vozilo Range Rover Evoque zazna drugo vozilo v mrtvem kotu, ko začnete menjati vozni pas, se na stranskem vzvratnem ogledalu prižge opozorilna lučka, krmilni navor pa vaše vozilo varno usmeri stran od bližajočega se vozila.
SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI VISOKIH HITROSTIH
Sistem zaznava možnost trčenja z drugim vozilom in vas v tem primeru opozori, da je treba zavirati. Če se voznik ne odzove, vozilo Range Rover Evoque začne zavirati in tako pomaga zmanjšati resnost morebitnega naleta. Sistem za preprečevanje naleta pri visokih hitrostih² deluje pri hitrostih od 10 do 160 km/h.
Sestavite si svojega
PRILAGODLJIVI TEMPOMAT S POMOČJO PRI KRMILJENJU
Paket Driver Assist vsebuje možnosti, ki jih najdemo v paketu Park in paketu Drive. Med njimi je prilagodljivi tempomat s pomočjo pri krmiljenju, ki vam pomaga krmiliti in poskrbi, da ostanete na svojem voznem pasu, ter vas ohranja na varni razdalji od vozil pred vami. Motor, zavore in krmiljenje se odzivajo samodejno.
SISTEM PROSTORSKIH KAMER 360°
Sistem štirih kamer, ki so diskretno nameščene okrog vozila Range Rover Evoque, omogoča, da prek zaslona na dotik vidite 360° okrog svojega avtomobila, saj so vam vse kamere na voljo tudi hkrati.
IZBERITE SVOJE VOZILO EVOQUE

Izbirate lahko med štirimi modeli in dvema različnima oblikama karoserije, vsako od vozil nudi edinstvene prilagoditve in dodatne funkcije.

IZBERITE SVOJE VOZILO
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

1Kupci, ki nosijo varifokalne ali bifokalne leče, imajo lahko težave s prilagajanjem digitalnemu načinu ogledala. Običajni način pa lahko uporabljate kadarkoli.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi ju lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.