MOŽNOSTI PAKETOV

  ZUNANJE MOŽNOSTI

  PANORAMSKA STREHA


  Panoramska streha vam zagotavlja več svetlobe in občutek večje prostornosti znotraj športnega terenskega vozila. V vozilu Range Rover Evoque je tako več naravne svetlobe. Izberite med nepremično ali drsno1 panoramsko streho, ki je lahko v barvi karoserije, lahko pa se odločite za srebrno ali črno kontrastno streho.

  SESTAVITE SI SVOJEGA

  NOTRANJA DODATNA OPREMA

  • NOTRANJE OBLOGE
   NOTRANJE OBLOGE

   Površine vozila Range Rover Evoque lahko izboljšate z oblogami v barvi Grades Linear Aluminium, in sicer v svetli ali temni različici ali furnirjem Natural Ash v sivi ali umbri.

  • SEDENJE
   SEDENJE

   Na voljo so vam v 8 smeri ročno pomični sedeži ter v 10, 14 in 16 smeri električno pomični sedeži, ki jih lahko opremite z masažno ali spominsko funkcijo ter funkcijama hlajenja in ogrevanja sedežev.

  • KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
   KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI

   Na razpolago so barvne kombinacije sedežev Ebony, Cloud, Eclipse in Deep Garnet. Stropne obloge so na voljo v barvah Light Oyster ali Ebony.

  • PAKET PRIROČNIH FUNKCIJ ZA HLADNA PODNEBJA
   PAKET PRIROČNIH FUNKCIJ ZA HLADNA PODNEBJA

   Zagotavlja hitro odtajevanje sprednjega vetrobranskega stekla. Vključuje ogrevano vetrobransko steklo, šobe za pranje in volan.

  OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

  • ZUNANJI DODATKI
   ZUNANJI DODATKI

   Prilagodite vozilo Range Rover Evoque še z vrsto zunanjih dodatkov, ki zagotavljajo nadgradnjo z navdihom, vključno s pokrovi ogledal iz ogljikovih vlaken in stranskimi režami za zajem zraka, sprednjim in zadnjim pokrovom iz nerjavnega jekla ter sprednjimi in zadnjimi zavesicami za blatnike.

  • NOTRANJI DODATKI
   NOTRANJI DODATKI

   Dodatne funkcije, ki jih omogoča oprema Click and Go, temeljijo na prilagodljivosti in praktičnosti. Na voljo so elementi za delitev prtljage in osvetljeni zaključni del prtljažnika. Izberite idealno dodatno opremo, ki popolnoma ustreza življenjskemu slogu in najljubšim željam.

  • TOVORJENJE IN VLEKA
   TOVORJENJE IN VLEKA

   Elegantno oblikovani dodatki, ki dopolnjujejo smelo zunanjost vozila Range Rover Evoque. Na voljo vam je izbor športnih in tovornih dodatkov ter dodatkov za vleko, ki so zasnovani, da povečajo prilagodljivost prtljažnega prostora, in sicer tudi za kolesa in opremo za vodne športe, tu pa so še strešne sani, strešni kovčki in pripomočki za vleko.

  • FUNKCIONALNOST IN TEHNOLOGIJA
   FUNKCIONALNOST IN TEHNOLOGIJA

   iPhone® Connect in Charge Dock3 omogočata, da vidite na zaslon pametnega telefona tudi med polnjenjem v držalu za pijače v sredinski konzoli. Tako lahko brez težav izbirate med seznami predvajanja, poddajami ali drugimi mediji v sistemu za informacije in zabavo vozila Range Rover Evoque.