MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA
TOP
MOŽNOSTI PAKETOV
#component-4
IZBIRA KOLES
#component-7
IZBIRA VRSTE STREHE
#component-9
MOŽNOSTI ŽAROMETOV
#component-11
NOTRANJA DODATNA OPREMA
#component-13
OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA
#component-16
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
MOŽNOSTI PAKETOV

Izbirajte med naborom paketov, ki bodo izboljšali vašo vozno izkušnjo.

PAKET BLACK ZA VOZILO EVOQUE
PAKET BLACK ZA VOZILO EVOQUE

Izjemni videz vozila Range Rover Evoque lahko izboljšate s paketom Black Exterior. Da bi čim bolj izstopali, so pokrov motorja, napis na zadku, stranske reže za zajem zraka, sprednji in zadnji odbijač, spodnja zaščita in pokrova vzvratnih ogledal obdelani z zaključno obdelavo v barvi Gloss Black.

PAKET R-DYNAMIC BLACK
PAKET R-DYNAMIC BLACK

Dvignite zunanjost svojega vozila na višjo raven. Paket Black Exterior različice R-Dynamic vsebuje vse dodatke, ki smo jih uvrstili v paket Black za vozilo Range Rover Evoque, dodane pa so še podrobnosti na izpušnih ceveh in režah za zajem zraka na pokrovu motorja.

PAKET ZA MRZLA PODNEBJA COLD CLIMATE

Zagotavlja hitro odtajevanje sprednjega vetrobranskega stekla. Vključuje ogrevano vetrobransko steklo, ogrevani šobi za čiščenje luči in ogrevan volan.

IZBIRA KOLES
KOLESA

Za modela Range Rover Evoque in Range Rover Evoque R-Dynamic vam je na voljo cela vrsta koles, od 17-palčnih do 21-palčnih. Z značilnimi oblikovnimi iztočnicami vsaka vrsta platišč videzu vozila vtisne svojstven pečat.

Not all options shown.

8 WHEEL STYLES
Sestavite si svojega
18-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5074 v barvi Gloss Sparkle Silver
18-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5075 v barvi Gloss Sparkle Silver
20-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5076 v barvi Gloss Mid-Silver s kontrastno zaključno obdelavo Diamond Turned* * Na voljo tudi v barvi Gloss Sparkle Silver.
20-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5079 v barvi Gloss Dark Grey s kontrastno zaključno obdelavo Diamond Turned* * Na voljo tudi v barvi Gloss Sparkle Silver.
20-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5079 v barvi Gloss Black
21-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5077 v barvi Gloss Light Silver s kontrastno zaključno obdelavo Diamond Turned
21-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5078 v barvi Gloss Black
21-palčna 5-kraka platišča z razcepljenimi kraki Style 5078 v barvi Gloss Silver
IZBIRA VRSTE STREHE
PANORAMSKA STREHA

Panoramska streha vam zagotavlja več svetlobe in občutek večje prostornosti znotraj športnega terenskega vozila. V vozilu Range Rover Evoque je tako več naravne svetlobe. Izberite med nepremično ali drsno¹ panoramsko streho, ki je lahko v barvi karoserije, lahko pa se odločite za srebrno ali črno kontrastno streho.

Sestavite si svojega
MOŽNOSTI ŽAROMETOV
ŽAROMETA PREMIUM LED Z ZNAČILNIMI DNEVNIMI LUČMI
Žarometa Premium LED z značilnimi dnevnimi lučmi² sta kombinacija prepoznavnega oblikovanja in praktične zmogljivosti. Kot dodatna oprema vam je na voljo tudi sistem za samodejno preklapljanje med dolgimi in kratkimi lučmi (AHBA). Dolgi snop se samodejno izključi, če sistem zazna nasproti vozeča vozila. Ko prometa pred vami ni več, se snop spet podaljša.
ŽAROMETA MATRIX LED Z ZNAČILNIMI DNEVNIMI LUČMI
Zagotavljata kakovost svetlobe, ki je zelo podobna naravni svetlobi in ki zmanjšuje utrujenost oči. Žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi imata zmožnost zaznavanja nasproti vozečih vozil in prilagodita dolgi svetlobni snop tako, da vam omogoča čim lažjo vožnjo, ne da bi pri tem motil druge udeležence v prometu.
NOTRANJA DODATNA OPREMA
PRILAGODLJIVA AMBIENTALNA NOTRANJA OSVETLITEV
PRILAGODLJIVA AMBIENTALNA NOTRANJA OSVETLITEV

S prilagodljivo ambientalno osvetlitvijo lahko spreminjate barve in sence notranjosti kabine, da povsem ustrezajo vašemu razpoloženju.

NOTRANJE OBLOGE
NOTRANJE OBLOGE

Površine vozila Range Rover Evoque lahko izboljšate z oblogami v barvi Grades Linear Aluminium, in sicer v svetli ali temni različici ali furnirjem Natural Ash v sivi ali umbri.

KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI

Na razpolago so barvne kombinacije sedežev Ebony, Cloud, Eclipse in Deep Garnet. Stropne obloge so na voljo v barvah Light Oyster ali Ebony.

PAKETI ZA NOTRANJOST
Vozilo Range Rover Evoque si lahko še bolj prilagodite z edinstvenimi dodatki, odvisno od tega, ali se boste odločili za različico Range Rover Evoque ali Range Rover Evoque R-Dynamic.
SEDENJE
Notranja oprema vozila Range Rover Evoque se ponaša z novimi sedeži in naborom materialov, ki obsega zrnato usnje, usnje Windsor, vrhunske volnene mešanice Kvadrat, semiš Dinamica® in blago Eucalyptus. Izberete lahko sedeže, ki jih prilagajate na električni pogon, sedeže s spominsko funkcijo, ogrevanjem in hlajenjem ter masažo.
FUNKCIONALNOST IN TEHNOLOGIJA
iPhone® Connect in Charge Dock² omogočata, da vidite na zaslon pametnega telefona tudi med polnjenjem v držalu za pijače v sredinski konzoli. Tako lahko brez težav izbirate med seznami predvajanja, poddajami ali drugimi mediji v sistemu za informacije in zabavo vozila Range Rover Evoque.
OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA
PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

Da bi bilo vašemu psu tako udobno, kot je vam, paket za hišne ljubljenčke vsebuje gumijasto podlogo. Paket za hišne ljubljenčke je popolno prilagojen za vozilo Range Rover Evoque. Vozilo ohranja čisto, tudi če vaši potniki niso.

yt:63DvSZ6ztdA
POIŠČITE DODATNO OPREMO Edytuj
ZUNANJI DODATKI
Prilagodite vozilo Range Rover Evoque še z vrsto zunanjih dodatkov, ki zagotavljajo nadgradnjo z navdihom, vključno s pokrovi ogledal iz ogljikovih vlaken in stranskimi režami za zajem zraka, sprednjim in zadnjim pokrovom iz nerjavnega jekla ter sprednjimi in zadnjimi zavesicami za blatnike.
NOTRANJI DODATKI
Dodatne funkcije, ki jih omogoča oprema Click and Go, temeljijo na prilagodljivosti in praktičnosti. Na voljo so elementi za delitev prtljage in osvetljeni zaključni del prtljažnika. Izberite idealno dodatno opremo, ki popolnoma ustreza življenjskemu slogu in najljubšim željam.
yt:wSclDFBzrdg
TOVORJENJE IN VLEKA
Elegantno oblikovani dodatki, ki dopolnjujejo smelo zunanjost vozila Range Rover Evoque. Na voljo vam je izbor športnih in tovornih dodatkov ter dodatkov za vleko, ki so zasnovani, da povečajo prilagodljivost prtljažnega prostora, in sicer tudi za kolesa in opremo za vodne športe, tu pa so še strešne sani, strešni kovčki in pripomočki za vleko.
yt:t_8EOXIgLmk
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

1Z izbiro drsne panoramske strehe se v sprednji in zadnji vrsti zmanjša količina prostora za glavo.

2iPhone® je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Uporablja se lahko s telefoni iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE in 7. Ni primeren za telefone iPhone Plus ali iPhone X.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi ju lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.