RANGE ROVER

PRESEGA MEJE SKRAJNOSTI

Raziščite OBLIKOVANJE
NAZAJ
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
OBLIKOVANJE
ŽAROMETI LED
ŽAROMETI LED

Za dramatičen, sodoben občutek imajo vozila Range Rover serijsko nameščeno izjemno osvetlitev LED, ki razsvetli okolico vozila.

Sestavite si svojega
ŠE VEČ UDOBJA
ŠE VEČ UDOBJA

Izredno udobni zadnji direktorski sedeži nudijo prvovrstno udobje in so širši ter imajo globlje oblazinjenje. Središčna konzola, ki se samodejno odpira, je popolno umeščena med zunanja sedeža in tako ustvarja luksuzno udobje sedenja za štiri potnike.

NAJDITE PRODAJALCA
OGLEJTE SI GALERIJO
yt:EotE-ljturU
AMBIENTALNA OSVETLITEV
AMBIENTALNA OSVETLITEV

Prilagodljiva ambientalna osvetlitev z okrepljeno osvetlitvijo dopolnjujeta notranji ambient in povečata občutek prostornosti. Na izbiro imate 10 barv, osvetlitev pa je postavljena tako, da poudari določene oblikovne značilnosti v notranjosti ter s tem ustvari zares enkratno in sproščeno okolje.

PRENESITE BROŠURO
RAZLIČICE IN POSEBNA VOZILA
WESTMINSTER
RANGE ROVER</br> WESTMINSTER

Vozilo Range Rover Westminster je opremljeno s prilagodljivo notranjo osvetlitvijo in sistemom prostorskega zvoka Meridian ter lepo in dobro opremljeno notranjostjo. Dinamičen videz vozila lahko izboljšate s paketom Westminster Black, ki vsebuje poudarke v barvi Narvik Black in platišča v barvi Gloss Black.

RAZIŠČITE TA MODEL
OGLEJTE SI GALERIJO
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

Na oddelku za razvoj posebnih vozil ustvarjajo izjemne modele vozil Land Rover, kot je na primer model SVAutobiography Dynamic Stealth, ki je opremljen s furnirjem v barvi Grand Black in 22-palčnimi 5-krakimi platišči Style 5087 z zaključno obdelavo Gloss Black, kar še bolj poudari prisotnost modela SVAutobiography Dynamic.

RAZIŠČITE TA MODEL
OGLEJTE SI GALERIJO
TEHNOLOGIJA
ŽAROMETA PIXEL-LASER LED
ŽAROMETA PIXEL-LASER LED

Žarometa LED Pixel-Laser z značilnimi dnevnimi lučmi nudita izjemne možnosti osvetljave cestišča z lasersko tehnologijo, ki nudi petkrat večjo osvetljenost kot serijske luči LED. Vključijo se pri hitrostih, ki presegajo 80 km/h, ko vozilo ne zazna nobene zunanje osvetlitve. V tem primeru sistem omogoča jasen pogled na več kot pol kilometra razdalje.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
yt:bBRSgsmrB8I
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Heavy traffic and motorway driving has never been more comfortable. Adaptive Cruise Control with Steering Assist1 provides moderate intervention - gently assisting with steering, acceleration and braking to centre the vehicle in lane, while maintaining a set distance from vehicles ahead.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU
PRIKAZ NA VETROBRANSKEM STEKLU

Prikaz na vetrobranskem steklu2 prikazuje ključne podatke o vozilu, kot so hitrost, prestava in navigacijski napotki na vetrobranskem steklu. Ker so na voljo v barvnih visokoločljivostnih grafikah, si lahko z lahkoto ogledujete pomembne informacije.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
INFORMACIJE IN ZABAVA (INFOTAINMENT)
Naš nadzorni sistem za informacije in zabavo Touch Pro Duo vsebuje najbolj intuitivne in napredne tehnologije, ki vam bodo zagotovile, da kar najbolje izkoristite potovanje, saj vam prikazuje številne pomembne podatke, omogoča pa tudi vrhunsko zabavo.
INOVACIJE
Prefinjeni in učinkoviti motorji modelov vozila Range Rover zagotavljajo zanesljivo zmogljivost. Izbirate lahko med naprednimi bencinskimi in dizelskimi motorji ali novim hibridnim električnim vozilom (PHEV), ki je naš najbolj inovativen pogonski sklop do zdaj.
PREFINJENA ZMOGLJIVOST
Nabor pozorno zasnovanih tehnologij, med drugim tudi odziv na teren 2, sistem, ki z dinamičnim načinom omogoča mirno vožnjo, ne glede na stanje ceste in vremenske pogoje.
TERENSKA ZMOGLJIVOST
Vozila Range Rover so vodilna vozila svojega razreda ter nudijo kombinacijo elegance in prefinjenosti skupaj s svetovno znano zmogljivostjo vožnje po vseh terenih. Terensko zmogljivost vozila Range Rover, ki lahko služi za zgled, omogoča kombinacija sistemov štirikolesnega pogona (AWD) in edinstvene inovativne tehnologije vožnje po vseh terenih.
POMOČI VOZNIKU
Od premagovanja nepredvidljivega mestnega prometa do dodatne varnosti za vas in vaše potnike - na voljo so serijske tehnologije športnih terenskih vozil Range Rover in tehnologije, ki so na voljo kot dodatna oprema. Prav vsaka je ustvarjena in zasnovana, da poveča udobje in enostavnost vožnje.
UDOBJE IN PRIROČNOST
V notranjosti vozila Range Rover so novi sprednji in zadnji sedeži, ki nudijo udobje štirih in vsestranskost petih sedežev. Dobro počutje smo zagotovili z namestitvijo štiripodročne klimatske naprave in ionizacijo zraka v kabini vozila, ki jo omogoča filter PM2,5. Zvočni sistem Meridian™ in prilagodljiva notranja osvetlitev le še pripomoreta k sproščenemu vzdušju.
VSESTRANSKOST
AKTIVNI KLJUČ
AKTIVNI KLJUČ

Uživajte v najljubših dejavnostih na prostem, avtomobilski ključ pa varno shranite v vozilu. Aktivni ključ podjetja Land Rover je robustna in popolnoma vodoodporna zapestnica, ki vam omogoča, da z njo opravljate najrazličnejše dejavnosti, pri katerih bi vas prenašanje običajnega ključa motilo.

NAJDITE PRODAJALCA
yt:o28JHF3EIk0
SAMODEJNO PRILAGAJANJE VSTOPNE VIŠINE
SAMODEJNO PRILAGAJANJE VSTOPNE VIŠINE

V vozilo vstopajte in iz njega izstopajte še lažje in elegantneje. Ko aktivirate sistem za samodejno prilagajanje vstopne višine, elektronsko zračno vzmetenje vozilo spusti za 50 mm, zato je vozilo še bolj priročno.

INTELIGENTNO SHRANJEVANJE
INTELIGENTNO SHRANJEVANJE

Da bi bila kabina vedno pospravljena in stvari lahko dostopne, ima vozilo Range Rover tudi priročen prostor za shranjevanje, ki vam omogoča preprost dostop do osebnih predmetov, kabina vozila pa je hkrati zelo urejena - vključuje globok predal v sredinski konzoli, nov zgornji sovoznikov predal in luksuzni hladilnik, ki je na voljo kot dodatna oprema.

PRENESITE BROŠURO
UDOBJE IN PRIROČNOST
SEDEŽI

Na voljo je cela paleta možnosti, od v 16 smeri pomičnih ogrevanih sprednjih sedežev, ki imajo zadnjo klop deljivo v razmerju 60 : 40, do v 24 smeri pomičnih ogrevanih in hlajenih sedežev z masažno funkcijo, ki ju dopolnjujeta zadnja direktorska sedeža. Vsi pa imajo spominsko funkcijo za sedeža v prvi vrsti.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Samodejno pomikanje senčnika
Samodejno pomikanje senčnika

Da bi preprečili pregrevanje kabine in zmanjšali zahteve za klimatizacijo, se samodejno osenčenje zapre, ko se potniki izkrcajo in ko zaklenete vrata.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
MASAŽNI SEDEŽI HOT-STONE
MASAŽNI SEDEŽI HOT-STONE

V udobju svojega sedeža zdaj lahko uživate kot pri najboljši masaži z vročimi kamni (masaža Hot-Stone). Sedeži imajo 25 sproščujočih programov, tudi način valjanja in utripanja sedežev.

PRENESITE BROŠURO
IONIZACIJA ZRAKA V KABINI
IONIZACIJA ZRAKA V KABINI

S pritiskom na gumb PURIFY v vozilu bo sistem ionizacije zraka v kabini s filtrom PM2,5 pritegnil in zajel majhne delce velikosti PM2,5 in alergene v zraku, kot sta prah in cvetni prah iz zunanjega zraka, kar bo zmanjšalo izpostavljenost onesnaženju potnikov v vozilu.

PRENESITE BROŠURO
yt:M-qqtkmQPIg
ZMOGLJIVOST
TERRAIN RESPONSE 2 (ODZIV NA TEREN 2)
TERRAIN RESPONSE 2 (ODZIV NA TEREN 2)

Obvladajte izzive terena. Sistem odziv na teren 2 (Terrain Response 2) prilagodi odzive sistemov motorja, menjalnika, diferencialov in šasije vašega vozila voznim pogojem. Na voljo je sedem nastavitev: dinamični in eko način, običajna vožnja, vožnja po travi/gramozu/snegu, blatu in koreninah, pesku ter vožnja čez skale.

yt:-sz3IQ8oRC8
ELEKTRONSKO ZRAČNO VZMETENJE
ELEKTRONSKO ZRAČNO VZMETENJE

Elektronsko zračno vzmetenje hitro spremeni višino vašega vozila, ob tem pa so vsa štiri kolesa trdno na tleh tudi na neravnih podlagah, kar omogoča zanesljivo in udobno vožnjo. Možnost prilagoditve višine lahko uporabite tudi, kadar v vozilo nalagate ali iz njega zlagate težke predmete.

Najdite prodajalca
NADZOR ZA VSE TERENE
NADZOR ZA VSE TERENE

Sistem nadzora za vse terene vam omogoča, da določite in vzdržujete stalno hitrost pri zahtevnih pogojih, kot so blato, mokra trava, led, sneg in makadamske ceste. Deluje pri hitrostih med 1,8 km/h in 30 km/h ter vam omogoča, da ostanete popolnoma osredotočeni na krmiljenje in vožnjo po zahtevnih terenih.

ZMOGLJIVOST
PRILAGODLJIVA DINAMIKA
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Zaradi sistema prilagodljive dinamike kilometri kar letijo mimo vas. Sistem nadzira gibanje vozila do 500-krat na sekundo in se skoraj istočasno odziva na voznikove reakcije ali vpliv podlage ter tako omogoča večji nadzor in zmanjša gibanje karoserije ter zagotavlja mirno vožnjo.

DINAMIČNI ODZIV
DINAMIČNI ODZIV

Dinamični odziv3 izboljšuje ravnanje z vozilom s hidravličnim upravljanjem podvozja, kar izboljša cestno učinkovitost vozila in udobje potnikov, saj zmanjšuje nagibanje vozila pri vožnji skozi ostre ovinke. Z neodvisnim nadzorom sprednje in zadnje osi je pri nižjih hitrostih vozilo tako bolj okretno, pri višjih bolj stabilno, nudi pa tudi bolj natančno krmiljenje.

AKTIVNI ZAKLEP ZADNJEGA DIFERENCIALA
AKTIVNI ZAKLEP ZADNJEGA DIFERENCIALA

Aktivni zaklep zadnjega diferenciala omogoča boljšo stabilnost pri zavijanju na cesti in odlično trenje z omejenim zdrsom koles pri terenski vožnji. Zagotavlja tudi, da se moč motorja na kolesa prenese s kar največjim oprijemom.

TRAJNOST
INTELIGENTNI SISTEM STOP/START
Vsi pogonski sklopi vozil Range Rover imajo tehnologije za znižanje izpustov CO2. Napredni inteligentni sistem Stop/Start zmanjša porabo goriva, način ECO pa zagotavlja, da je vaše vozilo Range Rover bolj učinkovito, saj samodejno sproži serijo dejanj, kot so zmehčanje stopalke za plin in sprememba prestave, izključi pa celo ogrevani vzvratni ogledali, ko se stekla dovolj ogrejejo.
ALUMINIJSKA ARHITEKTURA
V vozilo Range Rover je vključenih recikliranega materiala, ki ostaja pri izdelavi karoserijskih plošč. To omogoča znatne prednosti in nižje izpuste CO2 v proizvodnem procesu.
SPOŠTOVANJE ŽIVLJENJSKEGA CIKLA VOZILA
Kot podjetje, ki se do okolja obnaša odgovorno, se zavzemamo za proizvodnjo vozil, pri katerih se uporabljajo trajnostni materiali, ki proizvajajo manj odpadkov in porabljajo manj naravnih virov. Zato je vozilo Range Rover zasnovano tako, da ga je mogoče 85-odstotno reciklirati in je v 95 odstotkih obnovljivo.
VARNOSTNE ZNAČILNOSTI
SESTAVITE SI SVOJEGA
ISOFIX
Točke ISOFIX na zadnjih sedežih omogočajo preprosto nameščanje otroških sedežev. Za izboljšano varnost vam zagotavljajo zelo močno povezavo med otroškim sedežem in vozilom.
ZRAČNE BLAZINE
Celovit sistem šestih zračnih blazin v vozilu Range Rover zagotavlja odlično zaščito za vse potnike v vozilu.
VARNOSTNI PASOVI
Dodatno zaščito nudi možnost zategovanja varnostnih pasov, ki ob naletu od spredaj zmanjšajo pomik telesa naprej.
SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI NIZKIH HITROSTIH (AEB)
Sistem za preprečevanje naleta vam pomaga pri preprečevanju trkov z drugimi vozili ali pešci, in sicer tako, da zavira in zmanjša posledice morebitnega trka.
SISTEM ZA NADZOR ZDRSA POGONSKIH KOLES (ETC)
Ta sistem optimizira oprijem in stabilnost, tako da nadzoruje vrtenje kolesa z zmanjšanjem navora pri kolesu, ki se najbolj vrti, in zaviranjem, če je to potrebno.
POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI (EBA)
Pomoč pri zaviranju v sili (EBA) zazna, kdaj naglo pritisnete zavoro, in brez nepotrebne sile kar se da hitro zaustavi vozilo. To stori na način, da s črpalko ABS poveča zavorni tlak, kar zagotavlja, da se pravočasno zaustavite.

1Kot del paketa pomoči vozniku.
2Na nekaterih trgih le v kombinaciji z infrardečim odbojnim vetrobranskim steklom.
3Na voljo le pri motorjih V8.
Sedeži imajo novo oblazinjenje in vmesne sloje z mehkejšim, ohlapnejšim usnjem, ki izboljša navedene lastnosti. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.