Oblikovanje

Tehnologija

 • INFORMACIJE IN ZABAVA (INFOTAINMENT)
  INFORMACIJE IN ZABAVA (INFOTAINMENT)

  Naš nadzorni sistem za informacije in zabavo Touch Pro Duo vsebuje najbolj intuitivne in napredne tehnologije, ki vam bodo zagotovile, da kar najbolje izkoristite potovanje, saj vam prikazuje številne pomembne podatke, omogoča pa tudi vrhunsko zabavo.

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Prefinjeni in učinkoviti motorji modelov vozila Range Rover zagotavljajo zanesljivo zmogljivost. Izbirate lahko med naprednimi bencinskimi in dizelskimi motorji ali novim hibridnim električnim vozilom (PHEV), ki je naš najbolj inovativen pogonski sklop do zdaj.

 • PREFINJENA ZMOGLJIVOST
  PREFINJENA ZMOGLJIVOST

  Nabor pozorno zasnovanih tehnologij, med drugim tudi odziv na teren 2, sistem, ki z dinamičnim načinom omogoča mirno vožnjo, ne glede na stanje ceste in vremenske pogoje.

 • TERENSKA ZMOGLJIVOST
  TERENSKA ZMOGLJIVOST

  Vozila Range Rover so vodilna vozila svojega razreda ter nudijo kombinacijo elegance in prefinjenosti skupaj s svetovno znano zmogljivostjo vožnje po vseh terenih. Terensko zmogljivost vozila Range Rover, ki lahko služi za zgled, omogoča kombinacija sistemov štirikolesnega pogona (AWD) in edinstvene inovativne tehnologije vožnje po vseh terenih.

 • POMOČI VOZNIKU
  POMOČI VOZNIKU

  Od premagovanja nepredvidljivega mestnega prometa do dodatne varnosti za vas in vaše potnike - na voljo so serijske tehnologije športnih terenskih vozil Range Rover in tehnologije, ki so na voljo kot dodatna oprema. Prav vsaka je ustvarjena in zasnovana, da poveča udobje in enostavnost vožnje.

 • UDOBJE IN PRIROČNOST
  UDOBJE IN PRIROČNOST

  V notranjosti vozila Range Rover so novi sprednji in zadnji sedeži, ki nudijo udobje štirih in vsestranskost petih sedežev. Dobro počutje smo zagotovili z namestitvijo štiripodročne klimatske naprave in ionizacijo zraka v kabini vozila. Zvočni sistem Meridian™ in prilagodljiva notranja osvetlitev le še pripomoreta k sproščenemu vzdušju.

Vsestranskost

Udobje in priročnost

Zmogljivost

Zmogljivost

TRAJNOST

 • INTELIGENTNI SISTEM STOP/START
  INTELIGENTNI SISTEM STOP/START

  Vsi pogonski sklopi vozil Range Rover imajo tehnologije za znižanje izpustov CO2. Napredni inteligentni sistem Stop/Start zmanjša porabo goriva, način ECO pa zagotavlja, da je vaše vozilo Range Rover bolj učinkovito, saj samodejno sproži serijo dejanj, kot so zmehčanje stopalke za plin in sprememba prestave, izključi pa celo ogrevani vzvratni ogledali, ko se stekla dovolj ogrejejo.

 • ALUMINIJSKA ARHITEKTURA
  ALUMINIJSKA ARHITEKTURA

  V vozilo Range Rover je vključenih recikliranega materiala, ki ostaja pri izdelavi karoserijskih plošč. To omogoča znatne prednosti in nižje izpuste CO2 v proizvodnem procesu.

 • SPOŠTOVANJE ŽIVLJENJSKEGA CIKLA VOZILA
  SPOŠTOVANJE ŽIVLJENJSKEGA CIKLA VOZILA

  Kot podjetje, ki se do okolja obnaša odgovorno, se zavzemamo za proizvodnjo vozil, pri katerih se uporabljajo trajnostni materiali, ki proizvajajo manj odpadkov in porabljajo manj naravnih virov. Zato je vozilo Range Rover zasnovano tako, da ga je mogoče 85-odstotno reciklirati in je v 95 odstotkih obnovljivo.

Varnostne značilnosti

 • ISOFIX
  ISOFIX

  Točke ISOFIX na zadnjih sedežih omogočajo preprosto nameščanje otroških sedežev. Za izboljšano varnost vam zagotavljajo zelo močno povezavo med otroškim sedežem in vozilom.

 • ZRAČNE BLAZINE
  ZRAČNE BLAZINE

  Celovit sistem šestih zračnih blazin v vozilu Range Rover zagotavlja odlično zaščito za vse potnike v vozilu.

 • VARNOSTNI PASOVI
  VARNOSTNI PASOVI

  Dodatno zaščito nudi možnost zategovanja varnostnih pasov, ki ob naletu od spredaj zmanjšajo pomik telesa naprej.

 • SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI NIZKIH HITROSTIH (AEB)
  SISTEM ZA PREPREČEVANJE NALETA PRI NIZKIH HITROSTIH (AEB)

  Sistem za preprečevanje naleta vam pomaga pri preprečevanju trkov z drugimi vozili ali pešci, in sicer tako, da zavira in zmanjša posledice morebitnega trka.

 • SISTEM ZA NADZOR ZDRSA POGONSKIH KOLES (ETC)
  SISTEM ZA NADZOR ZDRSA POGONSKIH KOLES (ETC)

  Ta sistem optimizira oprijem in stabilnost, tako da nadzoruje vrtenje kolesa z zmanjšanjem navora pri kolesu, ki se najbolj vrti, in zaviranjem, če je to potrebno.

 • POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI (EBA)
  POMOČ PRI ZAVIRANJU V SILI (EBA)

  Pomoč pri zaviranju v sili (EBA) zazna, kdaj naglo pritisnete zavoro, in brez nepotrebne sile kar se da hitro zaustavi vozilo. To stori na način, da s črpalko ABS poveča zavorni tlak, kar zagotavlja, da se pravočasno zaustavite.