Možnosti paketov

Zunanja dodatna oprema

Zunanja dodatna oprema

Zunanja dodatna oprema

PANORAMSKA STREHA

Notranjost vozila Range Rover lahko preplavite s svetlobo s fiksno ali pomično panoramsko streho, ki je na voljo kot dodatna oprema ter ki še poveča občutek prostornosti in povezavo z zunanjim svetom. Na voljo je v kombinaciji, ki bo odgovarjala zunanji barvi vozila, ali pa izberite kontrastno barvo Narvik Black.

Sestavite si svojega

Notranja dodatna oprema

 • OBLOGE
  OBLOGE

  Izbirajte med sedmimi novimi notranjimi oblogami Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut in Black Burr Ash.

 • SEDEŽI
  SEDEŽI

  Sedeži vozil Range Rover so na voljo v tekstilnih različicah ali različicah iz najkakovostnejšega usnja, zasnovani in izdelani pa so z mislimi na kar največje udobje. Izboljšana funkcionalnost sedežev zdaj vključuje tudi podporo za ramena v zgornjem delu naslona in masažo, podobno tisti z vročimi kamni.

 • KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
  KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI

  Kabina vozila Range Rover uteleša najboljše, kar nudi sodobno življenje. Toplina lesenih furnirjev, izredne zaključne obdelave kovin in mehko usnje ustvarijo občutek doma. Na izbiro vam nudimo širok nabor barvnih kombinacij in vrhunskih materialov za sedeže, ki bodo zadovoljili tudi najbolj izbrane okuse.

 • PAKETI ZA NOTRANJOST
  PAKETI ZA NOTRANJOST

  Za osebno prilagoditev vašega vozila Range Rover je na voljo veliko dodatkov. Paketi so prilagojeni tako, da zadovoljijo tudi najbolj zahtevne. Od paketov Entertainment in Connect Pro, ki nudita brezžično povezavo Wi-Fi 4G, do paketa Smartphone, ki omogoča sinhronizacijo z večino telefonov.

OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

 • SISTEM CLICK AND GO
  SISTEM CLICK AND GO

  Večnamenski sistem za zadnje sedeže lahko namestite za vzglavnika sprednjih sedežev, ga dopolnite z dodatnimi elementi ter nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne.

 • POMIČNE STRANSKE STOPNICE
  POMIČNE STRANSKE STOPNICE

  Praktične stopnice vam omogočajo, da lažje vstopate v vozilo in izstopate iz njega.

 • OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI
  OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI

  Uživajte v prilagodljivi nosilnosti in udobju z vrsto strešnih dodatkov, vključno z nosilcem za kolesa, nosilcem za vodne športe in športnim strešnim kovčkom.

 • DODATKI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR
  DODATKI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR

  Optimizirajte prtljažni prostor s pripomočki, vključno s predelno steno prtljažnika, delilnikom za ločevanje prtljage, s katerim razdelite prtljažni prostor v dva odseka, in gumijasto podlogo za zaščito tal v prtljažnem prostoru.