MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Vsa dodatna oprema ni na voljo pri vseh modelih. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

NAZAJ
MOŽNOSTI PAKETOV
PAKET ČRNA ZUNANJOST
PAKET ČRNA ZUNANJOST

Paket Black Exterior zagotavlja bolj dinamičen videz vozila, in sicer zaradi izboljšav, kot so pokrov motorja v barvi Narvik Black, napis na zadku vozila, izdelane podrobnosti na rešetki maske ter poudarki na obrobi odprtine za zajem zraka1 in poudarjenem odbijaču.

Oglejte si galerijo
PAKET ZUNANJIH DODATKOV SHADOW
PAKET ZUNANJIH DODATKOV SHADOW

Paket zunanjih dodatkov Shadow nudi posebnosti, s katerimi boste še povzdignili občutek prefinjenosti svojega vozila Range Rover. Paket vsebuje napis na pokrovu motorja in zadku vozila v barvi Shadow Atlas, podrobnosti maske, obrobo odprtine za zajem zraka na odbijaču in poudarjen odbijač, obrobe kljuk na vozilu, grafiko na stranski reži za zajem zraka, grafike na bokih vozila in okrasno letvico na prtljažnih vratih.

Oglejte si galerijo
PAKET SVO DESIGN
PAKET SVO DESIGN

Paket SVO Design, ki ga je skrbno sestavila ekipa oddelka za razvoj posebnih vozil, odlično dopolnjuje značilno oblikovanje in prefinjenost vozil Land Rover. Paket Design odlikujejo edinstven sprednji odbijač, zadnji odbijač z vgrajenimi izpušnimi cevmi, stranske reže za zajem zraka, rešetka maske in obloge bočnih pragov.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PAKET ENTERTAINMENT (ZABAVA)
PAKET ENTERTAINMENT (ZABAVA)

Paket zagotavlja, da je vsako potovanje zabavno tako za voznika kot za potnike. Paket Entertainment vključuje radijski sistem DAB, sistem prostorskega zvoka Meridian™, predvajalnik CD/DVD, zabavo za zadnje sedeže z 10-palčnima zaslonoma na dotik, digitalno televizijo in običajne vtičnice za elektriko.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PARADNI PAKET ENTERTAINMENT
PARADNI PAKET ENTERTAINMENT

Združuje najboljše avdio in vizualne tehnologije, ki jih je mogoče namestiti v vozila. Paradni paket Entertainment sestavljajo radijski sistem DAB, paradni zvočni sistem Meridian™, predvajalnik CD/DVD, zabava za zadnje sedeže z 10-palčnima zaslonoma, digitalna televizija in običajne vtičnice za elektriko.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PAKET TOWING
PAKET TOWING

Idealno za vse, ki želijo kar najbolje izkoristiti izjemno zmogljivost vleke vozil Range Rover. Paket Towing (paket za vleko) sestavljajo nastavek za montažo vlečne kljuke, po višini nastavljiva vlečna kljuka, samodejno premična vlečna kljuka, napredna pomoč za vleko, rezervna pnevmatika polne velikosti in aktivni ključ za vozila Range Rover.

SESTAVITE SI SVOJEGA
ZUNANJA DODATNA OPREMA
ZNAČILNA KOLESA

Range Rover je naš najbolj prefinjen model vozil Land Rover do zdaj in je na voljo z veliko izbiro platišč. Ekskluzivna 19- do 22-palčna premium platišča so na voljo s široko paleto zaključnih obdelav, na primer Diamond Turned, Dark Grey in Gloss Black.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PANORAMSKA STREHA

Notranjost vozila Range Rover lahko preplavite s svetlobo s fiksno ali pomično panoramsko streho, ki je na voljo kot dodatna oprema ter ki še poveča občutek prostornosti in povezavo z zunanjim svetom. Na voljo je v kombinaciji, ki bo odgovarjala zunanji barvi vozila, ali pa izberite kontrastno barvo Narvik Black.

Sestavite si svojega
ŽAROMETA MATRIX LED
ŽAROMETA MATRIX LED

Žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi, ki sta na voljo kot dodatna oprema, imata možnost naprednega voznega snopa (ADB) in prilagodljivega sistema za sprednjo osvetlitev (AFS). Sistema se dopolnjujeta in tako kar najbolj povečata vidljivost v vseh pogojih. Omogočata uporabo dolgih luči, ne da bi slepila nasproti vozeče voznike, in prilagodita kratke luči, da ustrezajo voznim pogojem.

Sestavite si svojega
ŽAROMETA PIXEL LED
ŽAROMETA PIXEL LED

Žarometa Pixel LED z značilnimi dnevnimi lučmi, ki sta del dodatne opreme, predstavljata našo najbolj napredno tehnologijo ter nadgrajujeta zmogljivosti sistemov ADB in AFS, ki ju imajo žarometi Matrix LED. Zagotavljata še boljšo ločljivost, maksimalno izboljšata osvetlitveni snop za voznika in še bolj natančno zasenčita luči, da ne bi zmedle nasproti vozečih voznikov.

Sestavite si svojega
ŽAROMETA PIXEL-LASER LED
ŽAROMETA PIXEL-LASER LED

Žarometa LED Pixel-Laser z značilnimi dnevnimi lučmi nudita izjemne možnosti osvetljave cestišča z lasersko tehnologijo, ki nudi petkrat večjo osvetljenost kot serijske luči LED. Vključita se pri hitrostih, ki presegajo 80 km/h, ko vozilo ne zazna nobene zunanje osvetlitve. V tem primeru sistem omogoča jasen pogled na več kot pol kilometra razdalje.

Sestavite si svojega
NOTRANJA DODATNA OPREMA
SESTAVITE SI SVOJEGA
REAR BENCH SEAT
The leather seating in Range Rover is truly comfortable and effortlessly versatile. The powered recline variant provides Intelligent Seat Fold which offers the ability to fold and configure your seats from the loadspace. Seat comfort is heightened even further with the addition of heated and cooled variants.
REAR EXECUTIVE CLASS SEAT
The ultimate in luxury, these seats provide exemplary levels of comfort and feature wider and deeper cushioning. The power deployable centre console integrates seamlessly with the two outer passenger seats to create a luxury four-seat environment. If more versatility is required, fold your rear Executive Class seats forward to maximise your loadspace.
OBLOGE
Izbirajte med sedmimi novimi notranjimi oblogami Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut in Black Burr Ash.
SEDEŽI
Sedeži vozil Range Rover so na voljo v tekstilnih različicah ali različicah iz najkakovostnejšega usnja, zasnovani in izdelani pa so z mislimi na kar največje udobje. Izboljšana funkcionalnost sedežev zdaj vključuje tudi podporo za ramena v zgornjem delu naslona in masažo, podobno tisti z vročimi kamni.
KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
Kabina vozila Range Rover uteleša najboljše, kar nudi sodobno življenje. Toplina lesenih furnirjev, izredne zaključne obdelave kovin in mehko usnje ustvarijo občutek doma. Na izbiro vam nudimo širok nabor barvnih kombinacij in vrhunskih materialov za sedeže, ki bodo zadovoljili tudi najbolj izbrane okuse.
PAKETI ZA NOTRANJOST
Za osebno prilagoditev vašega vozila Range Rover je na voljo veliko dodatkov. Paketi so prilagojeni tako, da zadovoljijo tudi najbolj zahtevne. Od paketov Entertainment in Connect Pro, ki nudita brezžično povezavo Wi-Fi 4G, do paketa Smartphone, ki omogoča sinhronizacijo z večino telefonov.
TEHNOLOGIJA

Vozilo Range Rover je opremljeno z najbolj inovativnimi, intuitivnimi in sodobnimi tehnologijami za športne terence, ki vas obveščajo in zabavajo.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA
POIŠČITE DODATNO OPREMO
PET PACKS
Choose from our selection of Pet Packs to ensure your pet is safe, yet comfortable on every journey while protecting your vehicle’s interior.
SISTEM CLICK AND GO
Večnamenski sistem za zadnje sedeže lahko namestite za vzglavnika sprednjih sedežev, ga dopolnite z dodatnimi elementi ter nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne.
POMIČNE STRANSKE STOPNICE
Praktične stopnice vam omogočajo, da lažje vstopate v vozilo in izstopate iz njega.
OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI
Uživajte v prilagodljivi nosilnosti in udobju z vrsto strešnih dodatkov, vključno z nosilcem za kolesa, nosilcem za vodne športe in športnim strešnim kovčkom.
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Sedeži imajo novo oblazinjenje in vmesne sloje z mehkejšim, ohlapnejšim usnjem, ki izboljša navedene lastnosti. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.