MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Vsa dodatna oprema ni na voljo pri vseh modelih. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

TOP
MOŽNOSTI PAKETOV
PAKET BLACK
PAKET BLACK

Zunanjost vozila Range Rover Sport lahko še izboljšate z izbiro paketa Black. S tem mu boste zagotovili bolj dinamičen videz, saj je paket kombinacija detajlov v barvi Gloss Black in poudarkov v barvi Narvik Black na elementih, kot so rešetka maske, pokrov motorja, odprtine za zajem zraka in vzvratna ogledala, zaradi česar je vozilo še bolj prepoznavno.

Oglejte si galerijo
PAKET CARBON FIBRE
PAKET CARBON FIBRE (PAKET Z OGLJIKOVIMI VLAKNI)

Zagotavlja vrhunsko izboljšavo vozila Range Rover Sport. Paket vključuje sijajne zaključke iz ogljikovih vlaken, kot so pokrova vzvratnih ogledal, obroba maske, letvice na pokrovu motorja in obrobe odprtin za zajem zraka ter letvica na prtljažniku. S tem še bolj poudari izjemen videz vozila.

Oglejte si galerijo
yt:eCmT5XnZ3Ys
PAKET CARBON FIBRE SVR
PAKET CARBON FIBRE SVR

Paket SVR Carbon Fibre vsebuje sijajne poudarke iz ogljikovih vlaken na sprednjem odbijaču, maski in režah za zajem zraka. Ekskluzivni pokrov motorja iz ogljikovih vlaken modela Range Rover Sport SVR je serijsko v barvi karoserije, na voljo pa je tudi možnost privzdignjenega osrednjega dela pokrova motorja iz ogljikovih vlaken.

Oglejte si galerijo
PAKET ZMOGLJIVOSTI ON/OFF-ROAD

Dodatno izboljšajte že tako edinstvene zmogljivosti cestne in terenske vožnje vozila Range Rover Sport s paketom On/Off-Road, ki vključuje dvostopenjski diferencial, odziv na teren 2 z dinamičnim programom, nadzor za vse terene (ATPC) ter dinamični odziv z elektronsko aktivnim diferencialom in vektoriranjem navora pri zaviranju.

SESTAVITE SI SVOJEGA
ZUNANJA DODATNA OPREMA
KOLESA

Naše najbolj okretno, dinamično in odzivno vozilo Land Rover do zdaj je na voljo z veliko izbiro platišč. Ekskluzivna 19- do 22-palčna premium platišča so na voljo s široko paleto zaključnih obdelav, kot do Gloss Black, Diamond Turned in Satin Polished. Ekskluzivno pri modelu SVR so na voljo tudi edinstvena izjemno lahka platišča.

SESTAVITE SI SVOJEGA
PANORAMSKA STREHA

Notranjost lahko preplavite s svetlobo s fiksno ali pomično panoramsko streho, ki je na voljo kot dodatna oprema ter ki še poveča občutek prostornosti in povezavo z zunanjim svetom. Na voljo je v kombinaciji, ki bo odgovarjala zunanji barvi vozila, ali pa izberite kontrastno barvo Narvik Black.

Sestavite si svojega
ŽAROMETA MATRIX LED
ŽAROMETA MATRIX LED

Žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi, ki sta na voljo kot dodatna oprema, imata možnost naprednega voznega snopa (ADB) in prilagodljivega sistema za sprednjo osvetlitev (AFS). Sistema se dopolnjujeta in tako kar najbolj povečata vidljivost v vseh pogojih. Omogočata uporabo dolgih luči, ne da bi slepila nasproti vozeče voznike, in prilagodita kratke luči, da ustrezajo voznim pogojem.

SESTAVITE SI SVOJEGA
ŽAROMETA PIXEL LED
ŽAROMETA PIXEL LED

Žarometa Pixel LED z značilnimi dnevnimi lučmi, ki sta del dodatne opreme, predstavljata našo najbolj napredno tehnologijo ter nadgrajujeta zmogljivosti sistemov ADB in AFS, ki ju imajo žarometi Matrix LED. Zagotavljata še boljšo ločljivost, maksimalno izboljšata osvetlitveni snop za voznika in še bolj natančno zasenčita luči, da ne bi zmedle nasproti vozečih voznikov.

SESTAVITE SI SVOJEGA
yt:Idxkxl4pdg4
ŽAROMETA PIXEL-LASER LED
ŽAROMETA PIXEL-LASER LED

Žarometa LED Pixel-Laser z značilnimi dnevnimi lučmi nudita izjemne možnosti osvetljave cestišča z lasersko tehnologijo, ki nudi petkrat večjo osvetljenost kot serijske luči LED. Vključita se pri hitrostih, ki presegajo 80 km/h, ko vozilo ne zazna nobene zunanje osvetlitve. V tem primeru sistem omogoča jasen pogled na več kot pol kilometra razdalje.

Sestavite si svojega
NOTRANJA DODATNA OPREMA
PRENESITE BROŠURO
NOTRANJE OBLOGE
Izbirajte med velikim naborom notranjih oblog iz lesa, aluminija in ogljikovih vlaken. Obloge so lahko namenjene le posameznim modelom.
KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI
Da bi zagotovili, da bo vozilo videti enako dobro, kot ga je dobro voziti, je na voljo široka izbira barvnih kombinacij, tudi sodobne nove možnosti, kot sta barvi Ebony Vintage Tan in Ebony Eclipse.
SEDEŽI
Sedeže je mogoče premikati v do 22 smereh, na voljo pa so v široki paleti materialov, kot je polanilinsko usnje, in v novih sodobnih barvah. Povečano udobje omogočajo masažne, ogrevalne in hladilne funkcije, ki so na voljo kot dodatna oprema.
MONOTONE SEATS
For those seeking simplicity. Monotone seats in Ebony, Almond, Espresso or Ivory are available in Grained, Windsor and Semi-Aniline leather.
DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS
Providing a contrasting, sportier interior. Duo-tone with suedecloth seats are available in Windsor leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
DUO-TONE SEATS
Delivers an even more luxurious interior. Duo-tone seats are available in Semi-Aniline leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
TEHNOLOGIJA

Najnovejša tehnologija vozila Range Rover Sport skrbi, da so vsi potniki varni, se zabavajo in so povezani, in sicer na vsakem potovanju. Najnovejše inovacije, učinkovitost in zmogljivost vam omogočajo, da svoje vozilo kar najbolje izkoristite.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA
POIŠČITE DODATNO OPREMO
PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE
Izbirate lahko med več paketi za hišne ljubljenčke in zagotovite, da bo vaš ljubljenček vedno varno in udobno potoval, hkrati pa s tem zaščitite notranjost vozila.
yt:53jhjBNto4s
SISTEM CLICK AND GO
Večnamenski sistem za zadnje sedeže lahko namestite za vzglavnika sprednjih sedežev, ga dopolnite z dodatnimi elementi ter nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne.
yt:zYNw8zoz9OM
POMIČNE STRANSKE STOPNICE
Praktične stopnice vam omogočajo, da lažje vstopate v vozilo in izstopate iz njega.
yt:_JyDMoGrZkw
OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI
Uživajte v prilagodljivi nosilnosti in udobju z vrsto strešnih dodatkov, vključno z nosilcem za kolesa, nosilcem za vodne športe in športnim strešnim kovčkom.
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.