Range Rover Velar

AVANTGARDNO VOZILO RANGE ROVER. ZDAJ NA VOLJO TUDI KOT PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO. 

OGLEJTE SI ZUNANJOST Z VSEH STRANI
RAZIŠČITE PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

IZPUSTI CO2 v g/km
Od 52

PORABA GORIVA kombinirana l/100 km
Od 2,3

IZBERITE MODEL
Primerjajte funkcije in specifikacije.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte svoje popolno vozilo Range Rover Velar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover
OBLIKOVANJE
RAZIŠČITE ZUNANJOST
RAZIŠČITE ZUNANJOST

Vozilo Range Rover Velar je popolnoma uravnoteženo, odlikuje pa ga tudi izjemno oblikovanje. Takoj boste prepoznali njegov ponosen videz. Zmogljivi sprednji del zaznamuje sodobno oblikovanje, ki se prek neprekinjenih linij zaključi v elegantno zaobljenem zadku vozila. 

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
SKLADNE VRATNE KLJUKE
SKLADNE VRATNE KLJUKE

Pomične vratne kljuke se zložijo, kadar jih ne uporabljate. Njihova skladna oblika omogoča izjemno čiste linije, ki izboljšajo aerodinamično učinkovitost in tako zmanjšajo hrup. 

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
RAZIŠČITE NOTRANJOST
RAZIŠČITE NOTRANJOST

Naj vas zapelje novi model vozila Range Rover Velar. Notranjost se ponaša z deljenim naslonom za roke in prefinjeno izbranimi materiali. 

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
IZBERITE MODEL
RANGE ROVER VELAR 
Model Range Rover Velar sledi vodilu »manj je več«. Vozilo s čistimi linijami, elegantnostjo in osupljivostjo ustvari vpadljivo sodobno navzočnost. Na tem izjemnem primeru sodobnega oblikovanja se najbolje prepletata prefinjena moč in zavidljiva eleganca. 
OGLEJTE SI GALERIJO
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC
Model Range Rover Velar R-Dynamic je zaradi poudarkov v barvi Burnished Copper, odprtin za zajem zraka na pokrovu motorja in stranskih odprtin za zajem zraka zares poseben, prefinjen in privlačen. Oznaka na pokrovu motorja, napis na prtljažniku in maska motorja pa so v barvi Shadow Atlas. 
OGLEJTE SI GALERIJO
RANGE ROVER VELAR EDITION 
Vozilo Range Rover Velar je znano po avantgardnem videzu, različica Range Rover Velar Edition pa vas bo še bolj pritegnila. Z enkratnimi oblikovalskimi elementi, kot so črni poudarki, črna 20-palčna platišča in črna kontrastna streha, ga je namreč nemogoče prezreti. 
OGLEJTE SI GALERIJO
TEHNOLOGIJA V VOZILU
SISTEMA PIVI IN PIVI PRO 

Serijske možnosti sistema Pivi vsebujejo:

– 10-palčni zaslon na dotik 
– Dodatni 10-palčni zaslon na dotik 
– Digitalni radio DAB 
– Novo oblikovan vmesnik 
– Apple CarPlay®1
– Android Auto™ 2
– Aplikacijo Remote3


Če si privoščite nadgrajeni sistem Pivi Pro4, boste lahko uporabljali najnovejšo avtomobilsko umetno inteligenco z navigacijskim sistemom, ki se samostojno uči ter vam omogoča popolnoma povezana potovanja. 

INFORMACIJE NA DLANI 

Na novem 12,3-palčnem interaktivnem voznikovem zaslonu visoke ločljivosti lahko izbirate med različnimi postavitvami, vključno s celozaslonsko navigacijo 3D in podatki o vožnji, ali pa na hitro pogledate, katero glasbo predvajate.
 
Prikaz na vetrobranskem steklu5, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam na vetrobransko steklo projicira ključne informacije. Na barvnem zaslonu si tako lahko ogledate hitrost vozila, trenutno prestavo in navigacijski prikaz. 

PARADNI ZVOČNI SISTEM PODJETJA MERIDIAN 

Občutite in doživite glasbo v novi razsežnosti, z dodatnimi zvočniki, ki so skrbno nameščeni po kabini z uporabo tehnologije Meridian Trifield 3D, s katero smo ustvarili resnično edinstveno zvočno doživetje.

22 zvočnikov in dvokanalni nizkotonec ter moč 1300-vatnega ojačevalnika.

Značilnosti: digitalna obdelava signalov, zvočne izboljšave Meridian v kabini vozila, digitalna izboljšava tresljajev podjetja Meridian in Trifield 3D. 

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME 
Posodobitve programske opreme6 poskrbijo, da je vaše vozilo vedno na tekočem. Sistem za informacije in zabavo, telematiko in različne nadzorne module je mogoče posodobiti na daljavo, kar vam zagotovi njihovo nemoteno uporabo. 
PAKET ONLINE 
Paket Online7 nudi dodatne povezane storitve z vgrajeno kartico SIM, ki omogoča dostop do naslednjih možnosti:

– Neomejeno pretakanje vsebin
– Vremenske napovedi
– Sinhronizacija koledarja prek spleta 
OMOGOČEN WI-FI 
Kot dodatno opremo lahko izberete dostopno točko Wi-Fi z naročnino za prenos podatkov8 in uporabljate naslednje možnosti: 

– Pretočne storitve po lastni izbiri
– Do 20 GB prenosa podatkov na mesec
– Izboljšana povezanost prek antene vozila
– Več povezanih naprav 
IONIZACIJA ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5
Ionizacija zraka v kabini NanoeTM, ki je na voljo kot dodatna oprema, izboljša počutje vseh prisotnih v kabini. Če aktivirate to možnost, posebej zasnovan filter zajame drobne delce iz zunanjega zraka, na primer PM2,5 ter prah in cvetni prah.
ZMOGLJIVOST
PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

Pogonski sklop priključnega hibridnega vozila (PHEV) ima 4-valjni 2,0-litrski bencinski motor Si4 s 300 KM in štirikolesnim pogonom ter elektromotor s 104 KM. Vozite lahko v vzporednem hibridnem načinu ali pa na popolnoma električni pogon. 

RAZIŠČITE PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO 
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
POGONSKI SKLOPI 
Vsak naš motor omogoča dinamično vozniško izkušnjo. Vozilo Range Rover Velar je na voljo kot bencinsko, dizelsko ali priključno hibridno vozilo. 
VOZNA DINAMIKA 
8-stopenjski samodejni menjalnik so inženirji podjetja Land Rover popolnoma uglasili, tako da omogoča mehko prestavljanje z izjemno hitrim odzivom. Prestavljanje med osmimi skladno razporejenimi prestavami je tako skoraj neopazno. 
NASTAVLJIVA DINAMIKA 
Omogoča, da optimizirate udobje oziroma zmogljivost, in sicer tako, da prilagodi nastavitve menjalnika, krmiljenja, dodajanja plina in konfiguracijo vzmetenja. 
ZMOGLJIVOST
ŠTIRIKOLESNI POGON
ŠTIRIKOLESNI POGON

Štirikolesni pogon omogoča odličen odziv na cesti in popolno terensko zmogljivost. Za zagotavljanje optimalnega oprijema in varne vožnje v vseh pogojih je pogon vozila Range Rover Velar povezan s skrbno izbranim naborom tehnologij.

ODZIV NA TEREN (TERRAIN RESPONSE)
ODZIV NA TEREN (TERRAIN RESPONSE)

Optimizirajte sistem motorja, menjalnika, sredinskega diferenciala in podvozja, da ustrezajo potrebam terena, tako da izberete enega od šestih načinov vožnje. Odziv na teren 2 vam omogoča enostaven dostop do naših več kot 70-letnih izkušenj, pri čemer vozilo samodejno izbere najustreznejši terenski način vožnje.

NADZOR ZA VSE TERENE
NADZOR ZA VSE TERENE

Nadzor za vse terene (ATPC) je najnovejši sistem, ki vam omogoča, da določite in vzdržujete stalno hitrost pri zahtevnih pogojih, kot so blato, mokra trava, led, sneg in makadamske ceste.

VSESTRANSKOST
5 SEDEŽEV
5 SEDEŽEV

834 litrov


Industrijski standard bruto prostornine znaša 834 litrov. To odgovarja neto prostornini 513 litrov, če prtljago merimo kot trde kocke.

4 SEDEŽI
4 SEDEŽI

1.182 litrov


Če zložite enega izmed zadnjih sedežev, lahko izkoristite dodatno bruto prostornino 1.182 litrov. To vam bo omogočilo, da v prtljažnik postavite še nekaj dodatnih torb, saj se neto prostornina poveča na 808 litrov.

3 SEDEŽI
3 SEDEŽI

1.357 litrov


S to razporeditvijo se prostornina prtljažnika poveča na 1.357 litrov, voznika pa lahko spremljata dva sopotnika. Uporabna prostornina znaša 955 litrov.

2 SEDEŽA
2 SEDEŽA

1.705 litrov


Pri vožnji z enim potnikom v kar največji meri izkoristite razpoložljiv prtljažni prostor, ki zagotavlja bruto prostornino do 1.705 litrov in neto prostornino 1.250 litrov.

Bruto volumen je industrijski standard, ki se meri s polnjenjem tovornega prostora s tekočino. Neto volumen pa se meri s trdimi kockami (200 x 50 x 100 mm) in prikazuje količino praktičnega prostora v vozilu.

ŽAROMETA MATRIX LED 
Del naše nove tehnologije so tudi žarometi Matrix LED, ki imajo prilagodljiv snop svetlobe, ki se zatemni in zagotavlja maksimalno vidljivost, ne da bi z njim zaslepili druge udeležence v prometu.
POMOČ VOZNIKU
Izbirate lahko med številnimi funkcijami, ki so namenjene preprostejši in varnejši vožnji ter parkiranju. Na voljo so številne inovativne tehnologije in spoznali boste, da smo prav vse izkoristili tako, da izboljšajo vozno izkušnjo ter še povečajo varnost.
IZVEDITE VEČ
MOŽNOSTI PAKETOV
Izbirajte med naborom paketov, ki bodo izboljšali vašo vozno izkušnjo. 

– Paket asistenca za nadzor mrtvega kota 
– Paket pomoči vozniku 
VARNOSTNA OCENA S PETIMI ZVEZDICAMI
Vozilo Range Rover Velar se ponaša s petimi zvezdicami ocenjevanja Euro NCAP, kar potrjuje, da je med najvarnejšimi na tržišču.
SESTAVITE SI SVOJEGA

Avantgardni Range Rover. S konfiguratorjem si oblikujte svoje popolno vozilo Range Rover Velar. 

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZISKUJTE DALJE
IZBERITE VOZILO RANGE ROVER VELAR
Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij. 
IZBERITE MODEL
GALERIJA
Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. Vozilo Range Rover Velar. Sodobnost in eleganca.
OGLEJTE SI GALERIJO
SPECIFIKACIJE
Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER
DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER

Z izbiro zunanje in notranje dodatne opreme poskrbite, da bo vaš Range Rover Velar eleganten, vzdržljiv in praktičen, ter ga tako popolnoma prilagodite svojim željam.

POIŠČITE DODATNO OPREMO 
SERIJA VOZIL LAND ROVER
SERIJA VOZIL LAND ROVER

Ekskluzivno zbirko dodatkov navdihujejo naša vozila, zasnovali pa smo jo s tipičnim britanskim občutkom za eleganco.

IZBERITE MODEL
Primerjajte funkcije in specifikacije.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte svoje popolno vozilo Range Rover Velar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover

†Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.


1 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.
3 Aplikacija Land Rover Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati. Aplikacijo Land Rover Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.
4 Povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati.
5 Na nekaterih tržiščih je na voljo le v kombinaciji z vetrobranskim steklom, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov. Navigacijske smernice na vetrobranskem steklu se prikazujejo samo, če je v vozilo nameščen sistem Pivi Pro.
6 Za posodobitve bo potrebna podatkovna povezava.
7 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga svetuje prodajalec vozil Land Rover.
8 Uporablja se politika poštene uporabe. Po porabi 20 GB podatkov v enem mesecu se lahko hitrost podatkov in funkcionalnost vozila zmanjšata za preostali mesec.
Za podrobnosti pravilnika o pošteni uporabi, povezanega s to funkcijo, si oglejte pogoje InControl Pivi Pro na naslovu www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in opredelitve video vsebine.
HD-video bo znatno povečal porabo podatkov.


Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.


Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.


Možnosti sistemov Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Land Rover.


Nekatere možnosti vključujejo naročnino, ki se bo nadaljevala po obdobju, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.


Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.
Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.
Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.
NanoeTM je blagovna znamka korporacije Panasonic.