NOVI RANGE ROVER

POUDARKI

PREFINJENOST IN RAZKOŠJE

Združevanje sodobnega razkošja vozil Range Rover z neprekosljivo izpopolnjenostjo. Vsako potovanje je priložnost.

PREFINJENA POTOVANJA

Od vrat na električni pogon* s funkcijo »masaže z vročimi kamni« – vsak vidik vozila Range Rover nudi razkošno doživetje potovanj.

EKSLUZIVNO UDOBJE

Zadnji sedeži razreda Executive zagotavljajo udobje in vsestranskost petih sedežev s krmilnikom zaslona na dotik na zadnjem sedežu in dodatnim paketom Comfort Plus.

DOVOLJ PROSTORA ZA VSE

Sedemsedežna dolga medosna razdalja ponuja sedmim odraslim izjemno potovalno izkušnjo, vključno z ogrevanimi usnjenimi sedeži v materialu polanilin, vrati USB-C in osvetlitvijo za opravila.

DODATEN PROSTOR ZA SPROSTEV

Izboljšajte deljena zadnja vrata vozila Range Rover možnostjo Tailgate Event, ki vključuje usnjeno oblazinjenje, zvočnike za prtljažna vrata in dodatno osvetlitev.
SISTEM ZA AKTIVNO ODPRAVLJANJE HRUPA

SISTEM ZA AKTIVNO ODPRAVLJANJE HRUPA

Nova generacija aktivnega odpravljanja hrupa je na voljo z najboljšimi vzglavniki na svetu, ki omogočajo mirno vožnjo ter so združljivi z akustičnim lepljenim steklom za izolacijo od zunanjega sveta.
PREČIŠČEVANJE ZRAKA V KABINI PRO

PREČIŠČEVANJE ZRAKA V KABINI PRO

Filtracija PM2,5 in NanoeTM X tehnologija, ki je na voljo kot dodatna oprema, znatno zmanjšata vonjave, bakterije in alergene, vključno z virusom SARS-COV-2, medtem ko izolacija CO2 izboljša zdravje in budnost v notranjosti.
ŠTIRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

ŠTIRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Sistem štiripodročne klimatske naprave omogoča ločeno prilagajanje nastavitev za voznika, sovoznika in vsakega od sopotnikov v drugi vrsti sedežev.

INUITIVNA TEHNOLOGIJA

Brezhibno integrirana povezljivost in udobje na vsakem koraku.

Pivi Pro je naš najbolj intuitiven sistem za informacije in zabavo doslej. Serijske funkcije vključujejo: 
– Ukrivljeno 'plavajoče steklo' 13,1 -palčni zaslon na dotik s haptičnim upravljanjem – Novo oblikovan vmesnik – Brezžično posodabljanje programske opreme – Brezžični Apple CarPlay®1 – Brezžični Android AutoTM2
Na voljo pa so tudi naslednje premium funkcije:
– Hitri zagon – Umetna inteligenca – Popolnoma nova inteligentna navigacija 3 – 2D in 3D zemljevidi s samodejnimi posodobitvami – Prometne informacije v živo
PIVI PRO
PREGLEDNI 13,1-PALČNI ZASLON NA DOTIK
VOZNIKOVA ZASLONA
ZABAVA ZA ZADNJE SEDEŽE
NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

Najsodobnejša tehnologija, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča neoviran pogled skozi zadnji del vozila. Kamera, ki se nahaja v podstavku antene, v živo prikazuje dogajanje za vozilom v vzvratnem ogledalu, kar zagotavlja stalno vidljivost, ne glede na to, kaj je za vami.

POVEČANE ZMOGLJIVOSTI

Range Rover predstavlja naše najnaprednejše pogonske sklope, ki zagotavljajo nove ravni zmogljivosti, učinkovitosti in izpopolnjenosti.

ELEKTRIČNO HIBRIDNO VOZILO (PHEV)

ELEKTRIČNO HIBRIDNO VOZILO (PHEV)

Range Rover je na voljo z novim priključnim hibridom razširjenega dosega**. 3,0-litrski 6-valjni bencinski motor Ingenium z motorjem 105 kW je na voljo v različicah P440e ali P510e. Raziščete lahko prednosti hibridnih pogonskih sklopov in vsa morebitna vprašanja pri Going Electric z Land Roverjem.

SPECIFIKACIJE BLAGEGA HIBRIDNEGA VOZILA[1]

DOSEG ELEKTRIČNEGA MOTORJA

113 km


WLTP. Resnični predvideni doseg do 80 km.

CO2  IZPUSTI

< 18 G/KM


Uživajte v ničelnih izpustih iz izpušne cevi v načinu EV.

ČAS POLNJENJA V DOMAČI POLNILNICI (OD)

5 ure


Do 100 % z uporabo domače polnilnice 7kW AC.

ČAS POLNJENJA NA JAVNI POLNILNICI (OD)

< 60 MIN


Napolnite do 80 odstotkov v <60 minutah s hitrim polnjenjem 50 kW DC.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Sistem z nadzorovanjem karoserije in krmiljenja do 500-krat na sekundo zagotavlja mirno vožnjo in popoln nadzor. Odziva se na odziv voznika in terena ter stalno prilagaja nastavitve blažilnikov med mehkejšimi in trdnimi skrajnostmi.
AKTIVNI ZAKLEP ZADNJEGA DIFERENCIALA

AKTIVNI ZAKLEP ZADNJEGA DIFERENCIALA

Aktivni zaklep zadnjega diferenciala* nudi dodatne prednosti večjega oprijema v ovinkih in pri terenski vožnji.
VEKTORIRANJE NAVORA PRI ZAVIRANJU

VEKTORIRANJE NAVORA PRI ZAVIRANJU

Sistem vektoriranja navora pri zaviranju zagotavlja odzivno in nadzorovano upravljanje celo skozi najožje zavoje. Elektronski diferencial in zavorni sistem vozila pri zavijanju nenehno uravnavata porazdelitev navora motorja med vsemi štirimi kolesi.
ELEKTRONSKO ZRAČNO VZMETENJE Z DINAMIČNIM ODZIVOM PRO

ELEKTRONSKO ZRAČNO VZMETENJE Z DINAMIČNIM ODZIVOM PRO

Elektronsko zračno vzmetenje Range Rover za zavoje zagotavlja mirno udobje. Dynamic Response Pro izboljšuje vodljivost z elektronskim nadzorom aktivnega premikanja (eARC) in optimizira zmogljivost na cesti.

IZJEMNA ZMOGLJIVOST

Range Rover ponuja umirjeno udobje, zbrano vožnjo in zagotovljeno zaupanje na cesti in izven nje.

ŠTIRIKOLESNI POGON

ŠTIRIKOLESNI POGON

Novo pri Land Roverju, štirikolesno krmiljenje je del serijske opreme in zagotavlja še bolj izpopolnjen pogon s stabilnostjo pri visokih hitrostih in povečano okretnostjo pri nizkih hitrostih. To je najbolj vodljiv Range Rover doslej.

VLEKA

Največja vlečna teža 3.500 kg pomeni, da Range Rover z lahkoto opravlja najzahtevnejša opravila. Vozilo z električno razvito vlečno kljuko, napredno pomočjo pri vleki, pomočjo pri priklopu in nadzorom stabilnosti priklopnika ponazarja izboljšavo in zmogljivost vleke.

BREDENJE

Vozilo Range Rover lahko brede po vodi do globine 900 mm. Tipala za zaznavanje vode so nameščena v vzvratnih ogledalih in vas opozarjajo, ko se globina vode približa maksimalni globini bredenja. Nadzorni sistem vam podatke sporoča v realnem času in je posebej uporaben v temi.

IZBERITE NOVO VOZILO RANGE ROVER

Prilagodite Range Rover svojim željam z izbiro modelov, motorjev in paketov specifikacij.

PRILAGOJENO VOZILO ALI VOZILO, KI GA LAHKO NAROČITE TAKOJ

Preden prilagodite svoje vozilo z izbiro barv, koles in možnosti notranjosti, izberite model, motor in paket specifikacij. Druga možnost je, da izberete med štirimi vozili Land Rover Design, med drugim First Edition v Sunset Gold, ki prikazuje najboljše možnosti, ki jih ponuja Range Rover.

RAZISKUJTE DALJE

MODELI VOZIL RANGE ROVER

MODELI VOZIL RANGE ROVER

Oglejte si celotno paleto modelov.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Prefinjen. Razkošen. Ekskluziven.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Oglejte si dejstva in številke.
MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Prilagodite si vozilo Range Rover.

*Vrata s pogonom na voljo od začetka leta 2022 na dolgi medosni razdalji in sredi leta 2022 na standardni medosni razdalji.
*
* Na voljo od januarja 2022.

[1] Navedene številke so ocene proizvajalca in bodo takoj, ko bodo na voljo, nadomeščene z uradnimi preskusnimi podatki EU. Samo za primerjavo. Številke v resničnem svetu se lahko razlikujejo. CO2, poraba goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so slog vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles in dodatki. Številke, pridobljene s popolnoma napolnjeno baterijo.

1 Vaš avto je pripravljen za Apple CarPlay®. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay®, so odvisne od razpoložljivosti funkcij v vaši državi. Za več informacij obiščite https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2 Vaš avto je pripravljen za Android AutoTM. Storitve, ki jih ponuja Android AutoTM, so odvisne od razpoložljivosti funkcij v vaši državi. Za več informacij obiščite https://www.android.com/intl/en_uk/auto/.
3 Povezana navigacija bo zahtevala nadaljnjo naročnino po začetnem obdobju, ki vam ga je svetoval vaš prodajalec Land Rover.
4 Lahko velja pravilnik o pošteni uporabi. Standardna enoletna naročnina, ki jo lahko podaljšate po začetnem roku, ki vam ga je svetoval vaš prodajalec Land Rover.
5 Velja pravilnik o pošteni uporabi. Ko v enem mesecu porabite 20 GB podatkov, se lahko hitrost in funkcionalnost podatkov v vozilu do konca meseca zmanjšata. Za podrobnosti o pravilniku poštene uporabe, povezanem s to funkcijo, glejte pogoje InControl Pivi Pro na spletnem mestu landrover.com/pivi-pro-terms. Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in opredelitve video vsebine. HD video bo znatno povečal porabo podatkov.
6 V skladu z lokalnimi predpisi. Če bifokalni ali varifokalni uporabniki ne morejo enostavno prilagoditi ostrine na digitalni sliki vzvratnega ogleda ClearSight, se lahko kadar koli vrnejo v način vzvratnega ogledala.
7 Slika ni v živo. Za varnost preverite okolico.
8 Pred potjo vedno preverite pot in izhod.

Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ter na trgu ali pa zahtevajo namestitev drugih funkcij, da jih lahko vgradite. Za več podrobnosti se obrnite na lokalnega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.

Voznike naj uporabljajo funkcije v avtomobilu le, če je to varno. Vozniki morajo zagotoviti, da imajo ves čas popoln nadzor nad vozilom.

Funkcije Pivi in ​​InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost ostajajo odvisne od trga-pri lokalnem trgu na drobno in polnih pogojih preverite pri svojem prodajalcu Land Rover. Za nekatere funkcije je potrebna ustrezna kartica SIM z ustrezno podatkovno pogodbo, ki bo zahtevala nadaljnjo naročnino po začetnem roku, ki vam ga je svetoval vaš prodajalec. Povezljivosti mobilnega omrežja ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Informacije in slike, prikazane v zvezi s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali zaporedji, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti. Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Nekatere funkcije Alexa so odvisne od tehnologije pametnega doma. Za uporabo Amazon Alexa je potreben račun Amazon.

Apple CarPlay® je blagovna znamka družbe Apple Inc. Lahko veljajo pogoji za končnega uporabnika podjetja Apple Inc.
Android AutoTM je blagovna znamka podjetja Google LLC. App Store je blagovna znamka družbe Apple Inc.
Trgovina Google Play je blagovna znamka podjetja Google LLC.
MeridianTM je registrirana blagovna znamka družbe Meridian Audio Ltd. TrifieldTM, naprava »tri polja« pa je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.