RANGE ROVER EVOQUE

POUDARKI

TEHNOLOGIJA

Pripravljen za življenje v 21. stoletju.

SISTEMA PIVI IN PIVI PRO

Serijske možnosti sistema Pivi vsebujejo:
– 10-palčni zaslon na dotik  – Digitalni radio DAB  – Novo oblikovan vmesnik – Apple CarPlay® 1 – Android Auto™ 2 – Aplikacijo Remote3 Če si privoščite nadgrajeni sistem Pivi Pro4, boste lahko uporabljali najnovejšo avtomobilsko umetno inteligenco z navigacijskim sistemom, ki se samostojno uči3 ter vam omogoča popolnoma povezana potovanja.
SISTEMA PIVI IN PIVI PRO
INFORMACIJE NA DLANI
SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN™
POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

Posodobitve programske opreme6 poskrbijo, da je vaše vozilo vedno na tekočem. Sistem za informacije in zabavo, telematiko in različne nadzorne module je mogoče posodobiti na daljavo, kar vam zagotovi njihovo nemoteno uporabo.
PAKET ONLINE

PAKET ONLINE

Paket Online7 nudi dodatne povezane storitve z vgrajeno kartico SIM, ki omogoča dostop do neomejenega pretakanja vsebin in vremenske napovedi.
BREZŽIČNO NAPAJANJE

BREZŽIČNO NAPAJANJE

Brezžično napajanje naprav z ojačevalcem telefonskega signala9, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov brez kablov ali polnilnih priključkov. Medtem ko ste v avtomobilu, bo telefon uporabljal anteno vozila za boljši signal in jasnejši zvok.
PREČIŠČEVANJE ZRAKA V KABINI

PREČIŠČEVANJE ZRAKA V KABINI

Čiščenje zraka v kabini, ki je na voljo kot dodatna oprema, izboljša počutje vseh prisotnih v kabini. S pritiskom na gumb PURIFY posebej zasnovan filter zajame drobne delce iz zunanjega zraka, na primer PM2,5 in alergene v zraku, kot sta prah in cvetni prah.

ZMOGLJIVOST

Združuje vsakodnevne zmogljivosti in terensko izkušnjo.

ŠTIRIKOLESNI POGON

ŠTIRIKOLESNI POGON

Na spolzkih podlagah, kot sta trava ali sneg, je mogoče uravnavati navor med sprednjimi in zadnjimi kolesi, s čimer se poveča oprijem, kar omogoča samozavestno terensko in cestno vožnjo.
SISTEM ZA NADZOR SPUSTA

SISTEM ZA NADZOR SPUSTA

Patentirani Land Roverjev sistem za nadzor spusta (HDC) vozniku z ohranjanjem konstantne hitrosti in ločenim zaviranjem za vsako kolo pomaga pri spuščanju po težavnih klančinah.
SPELJEVANJE OB NIZKEM OPRIJEMU

SPELJEVANJE OB NIZKEM OPRIJEMU

Sistem speljevanja ob nizkem oprijemu vam omogoča optimalen nadzor navora, ko speljete iz stanja mirovanja, ter izboljša zmogljivost v spolzkih pogojih, kot so mokra trava, sneg in led.
SISTEM ZA POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC

SISTEM ZA POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC

Pomoč pri speljevanju v klanec, ki se samodejno vključi, ko se zapeljete na klanec, in zagotavlja, da se vozilo Range Rover Evoque ne pomakne nazaj. To se zgodi tako, da zadrži zavorno silo, kar vam daje čas za prehod od zavornega pedala k plinu.

ZMOGLJIVOST

Ne glede na to, ali iščete zagotovljeno izkušnjo vožnje ali manjšo porabo goriva, vam je na voljo izbira pogonskega sklopa, ki vam najbolj ustreza.

PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO​

PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO​

V priključnem hibridnem vozilu Range Rover Evoque smo 3-valjni 1,5-litrski bencinski motor združili z elektromotorjem, kar vozilu zagotavlja 309 KM. Tako se lahko odločite za paralelno hibridno vožnjo ali vožnjo v popolnoma električnem načinu.
IZVEDITE VEČ

SPECIFIKACIJE MODELA PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA

DOSEG ELEKTRIČNEGA MOTORJA (DO)

62 km††


Prikaz električnega dosega WLTP.

IZPUSTI CO2 (OD)​

32 g/km††


Uživajte v ničelnih izpustih iz izpušne cevi v načinu EV.

ČAS POLNJENJA V DOMAČI POLNILNICI (OD)​

132 min*


Do 100 % z uporabo domače polnilnice 7 kW AC.

ČAS POLNJENJA NA JAVNI POLNILNICI (OD)​

30 min*
Napolnite do 80 odstotkov v manj kot 30 minutah s hitrim polnjenjem 32 kW DC.
POGONSKI SKLOPI

POGONSKI SKLOPI

V naboru modelov Range Rover Evoque, od najmočnejših vozil do takšnih, ki nudijo največji užitek vožnje ter varčnost in prefinjenost, je zdaj na voljo tudi priključni hibridni model.
MENJALNIK

MENJALNIK

Izboljšajte vozilo Range Rover Evoque s široko paleto možnosti prenosa. Izbirate lahko med 6-stopenjskim ročnim ali 8- in 9-stopenjskim samodejnim menjalnikom.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

S sistemom prilagodljive dinamike, ki ga izberete na zaslonu na dotik, bo vozilo Range Rover Evoque zagotovilo še boljši nadzor vozila z boljšim krmiljenjem in ostrejšimi odzivi.
NASTAVLJIVA DINAMIKA

NASTAVLJIVA DINAMIKA

Možnost nastavljive dinamike omogoča, da prilagodite nastavitve dodajanja plina, menjalnika, krmiljenja in vzmetenja, da popolnoma odgovarjajo vašim voznim potrebam.

VSESTRANSKOST

Ustvarjen in zasnovan tako, da lahko kar najbolje izkoristite sodobno življenje.

5 SEDEŽEV

5 SEDEŽEV

591 litrov


Industrijska standardna prostornina bruto prostora omogoča do 591 litrov, neto pa 472 litrov. Preprosto povedano, zelo enostavno lahko potujete s štirimi prijatelji.

Premaknite drsnik, da si ogledate vse zmogljivosti tovornega prostora.

Bruto volumen je industrijski standard, ki se meri s polnjenjem tovornega prostora s tekočino. Neto volumen pa se meri s trdimi kockami (200 x 50 x 100 mm) in prikazuje količino praktičnega prostora v vozilu.

NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

Prvič v vozilih Land Rover in med številnimi inovativnimi funkcijami, zaradi katerih je vožnja z vozili Range Rover Evoque pravi užitek. Tehnologija, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča neoviran pogled na cesto za vami, ne glede na število potnikov ali predmetov v prtljažniku.11
ŽAROMETA MATRIX LED

ŽAROMETA MATRIX LED

Del nabora naših inovativnih tehnologij sta žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi in prilagodljivim snopom svetlobe. Tako boste vozili z dolgimi lučmi vedno, ko je to mogoče, da bi kar najbolje videli cestišče. Če sistem zazna nasproti vozeče vozilo, preklopi na kratke luči, da voznika ne bi zaslepili.
POMOČ VOZNIKU

POMOČ VOZNIKU

Izbirate lahko med številnimi funkcijami, ki so namenjene preprostejši in varnejši vožnji ter parkiranju. Na voljo so številne inovativne tehnologije in spoznali boste, da smo prav vse izkoristili tako, da izboljšajo vozno izkušnjo ter še povečajo varnost.
VARNOST

VARNOST

Sistem ISOFIX in zračne blazine še izboljšajo varnost. Na obeh straneh zadnjih sedežev sta po dve točki ISOFIX za namestitev otroških sedežev, celovit sistem šestih varnostnih blazin, vključno z voznikovimi, sovoznikovimi, stranskimi zavesami in prsnimi zračnimi blazinami, pa predstavlja standard pri zaščiti potnikov.

SESTAVITE SI SVOJEGA

Ustvarite popoln Range Rover Evoque, ki bo ustrezal vašim potrebam in življenjskemu slogu.

PRILAGODITE SI VOZILO RANGE ROVER EVOQUE

Prilagodite si popolno vozilo Range Rover Evoque.

RAZISKUJTE DALJE

MODELI VOZILA RANGE ROVER EVOQUE

MODELI VOZILA RANGE ROVER EVOQUE

Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Z izbiro zunanje in notranje dodatne opreme poskrbite, da bo vaš Range Rover Evoque eleganten, vzdržljiv in praktičen, ter ga tako popolnoma prilagodite svojim željam.
GALERIJA

GALERIJA

Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. In pri vozilu Range Rover Evoque smo se resnično potrudili.


 Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP.

WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.


1 Z izbiro drsne panoramske strehe se v sprednji in zadnji vrsti zmanjša količina prostora za glavo.2 Na voljo le pri modelu Lafayette Edition.3 Namestitev možnosti je odvisna od lokalnih predpisov. Če uporabniki bifokalnih ali varifokalnih leč ne morejo preprosto prilagoditi nastavitev digitalne slike v vzvratnem ogledalu ClearSight, lahko kadar koli uporabljajo možnost običajnega vzvratnega ogledala.4 Naročnina na možnost povezana navigacija je pogojena s sklenitvijo pogodbe, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval vaš prodajalec.5 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
6 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.
7 Aplikacija Land Rover Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati. Aplikacijo Land Rover Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.
8 Na nekaterih tržiščih je na voljo le v kombinaciji z vetrobranskim steklom, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov. Navigacijske smernice na vetrobranskem steklu se prikazujejo samo, če je v vozilo nameščen sistem Pivi Pro.
9 Za posodobitve bo potrebna podatkovna povezava.
10 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga svetuje prodajalec vozil Land Rover.
11 Uporablja se politika poštene uporabe. Po porabi 20 GB podatkov v enem mesecu se lahko hitrost podatkov in funkcionalnost vozila zmanjšata za preostali mesec. Za podrobnosti pravilnika o pošteni uporabi, povezanega s to funkcijo, si oglejte pogoje InControl Pivi Pro na naslovu www.landrover.com/pivi-pro-terms. Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in opredelitve video vsebine. HD video bo znatno povečal porabo podatkov.
12 Pogled na tla ClearSight je odvisen od prostorskih kamer 3D. Slika se ne prenaša v živo. Za večjo varnost preverite okolico. Možnost namestitve sistema je odvisna od lokalnih predpisov.
Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Možnosti sistema Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Land Rover. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.

Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.

Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.

Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.
NanoeTM je blagovna znamka korporacije Panasonic.