MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Vsa dodatna oprema ni na voljo pri vseh modelih. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

MOŽNOSTI PAKETOV

PAKET BLACK

Zunanjost vozila Range Rover Sport lahko še izboljšate z izbiro paketa Black. S tem mu boste zagotovili bolj dinamičen videz, saj je paket kombinacija detajlov v barvi Gloss Black in poudarkov v barvi Narvik Black na elementih, kot so rešetka maske, pokrov motorja, odprtine za zajem zraka in vzvratna ogledala, zaradi česar je vozilo še bolj prepoznavno.
Oglejte si galerijo

PAKET ZMOGLJIVOSTI ON/OFF-ROAD

Dodatno izboljšajte že tako edinstvene zmogljivosti cestne in terenske vožnje vozila Range Rover Sport s paketom On/Off-Road, ki vključuje dvostopenjski diferencial, odziv na teren 2 z dinamičnim programom, nadzor za vse terene (ATPC) ter dinamični odziv z elektronsko aktivnim diferencialom in vektoriranjem navora pri zaviranju.
SESTAVITE SI SVOJEGA

ZUNANJA DODATNA OPREMA

KOLESA

Naše najbolj okretno, dinamično in odzivno vozilo Land Rover do zdaj je na voljo z veliko izbiro platišč. Ekskluzivna 19- do 22-palčna premium platišča so na voljo s široko paleto zaključnih obdelav, kot do Gloss Black, Diamond Turned in Satin Polished. Ekskluzivno pri modelu SVR so na voljo tudi edinstvena izjemno lahka platišča.
SESTAVITE SI SVOJEGA

ŽAROMETA MATRIX LED

Žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi, ki sta na voljo kot dodatna oprema, imata možnost naprednega voznega snopa (ADB) in prilagodljivega sistema za sprednjo osvetlitev (AFS). Sistema se dopolnjujeta in tako kar najbolj povečata vidljivost v vseh pogojih. Omogočata uporabo dolgih luči, ne da bi slepila nasproti vozeče voznike, in prilagodita kratke luči, da ustrezajo voznim pogojem.
SESTAVITE SI SVOJEGA

NOTRANJA DODATNA OPREMA

NOTRANJE OBLOGE

NOTRANJE OBLOGE

Izbirajte med velikim naborom notranjih oblog iz lesa, aluminija in ogljikovih vlaken. Obloge so lahko namenjene le posameznim modelom.
KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI

KOMBINACIJE BARV NOTRANJOSTI

Da bi zagotovili, da bo vozilo videti enako dobro, kot ga je dobro voziti, je na voljo široka izbira barvnih kombinacij, tudi sodobne nove možnosti, kot sta barvi Ebony Vintage Tan in Ebony Eclipse.
SEDEŽI

SEDEŽI

Sedeže je mogoče premikati v do 22 smereh, na voljo pa so v široki paleti materialov, kot je polanilinsko usnje, in v novih sodobnih barvah. Povečano udobje omogočajo masažne, ogrevalne in hladilne funkcije, ki so na voljo kot dodatna oprema.
MONOTONE SEATS

MONOTONE SEATS

For those seeking simplicity. Monotone seats in Ebony, Almond, Espresso or Ivory are available in Grained, Windsor and Semi-Aniline leather.
DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS

DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS

Providing a contrasting, sportier interior. Duo-tone with suedecloth seats are available in Windsor leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
DUO-TONE SEATS

DUO-TONE SEATS

Delivers an even more luxurious interior. Duo-tone seats are available in Semi-Aniline leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.

TEHNOLOGIJA

Najnovejša tehnologija vozila Range Rover Sport skrbi, da so vsi potniki varni, se zabavajo in so povezani, in sicer na vsakem potovanju. Najnovejše inovacije, učinkovitost in zmogljivost vam omogočajo, da svoje vozilo kar najbolje izkoristite.
RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE

OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

Izbirate lahko med več paketi za hišne ljubljenčke in zagotovite, da bo vaš ljubljenček vedno varno in udobno potoval, hkrati pa s tem zaščitite notranjost vozila.
SISTEM CLICK AND GO

SISTEM CLICK AND GO

Večnamenski sistem za zadnje sedeže lahko namestite za vzglavnika sprednjih sedežev, ga dopolnite z dodatnimi elementi ter nanj pričvrstite tablične računalnike, torbe ali srajce in jakne.
POMIČNE STRANSKE STOPNICE

POMIČNE STRANSKE STOPNICE

Praktične stopnice vam omogočajo, da lažje vstopate v vozilo in izstopate iz njega.
OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI

OPREMA ZA PREVOZ TOVORA NA STREHI

Uživajte v prilagodljivi nosilnosti in udobju z vrsto strešnih dodatkov, vključno z nosilcem za kolesa, nosilcem za vodne športe in športnim strešnim kovčkom.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.