RANGE ROVER SPORT

NAJBOLJ DINAMIČEN RANGE ROVER DO ZDAJ
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO ZAHTEVAJ PONUDBO
Vozila na voljo: 1
Land Rover Range Rover Sport
SPORT SVR ULTIMATE EDITION 5.0 LITRE 575PS V8 SUPERCHARGED PETROL (AUTOMATIC) 4999cc 2022
2022 new Land Rover Range Rover Sport SVO Premium Palette Grey 5.0 LITRE 575PS V8 SUPERCHARGED PETROL (AUTOMATIC) SPORT SVR ULTIMATE EDITION
ŠTEVEC KILOMETROV
km
VRSTA GORIVA
BENCIN
MOČ
575 kw
CENA
185,000 €
ODKRIJTE VEČ

KLJUČNE ZNAČILNOSTI

OBLIKOVANJE

OBLIKOVANJE

Range Rover Sport je s svojo bolj športno obliko in mogočno držo oblikovan, da presune. Ponaša se s čistimi in dinamičnimi linijami ter sodobnim videzom. Ima novo masko, preoblikovane reže za zajem zraka in prefinjeno, a še vedno športno obliko platišč.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVOST

Paleta močnih pogonskih sklopov omogoča osupljivo zmogljivost na cesti. 5,0-litrski tlačno polnjeni bencinski motor V8 ima 525 KM, kombinacija naprednih bencinskih motorjev Ingenium in elektromotorjev pa prinaša izjemno zmogljivost vozil Range Rover Sport PHEV.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Sistem za informiranje in zabavo Touch Pro Duo sestavljata dva elegantna 10-palčna zaslona na dotik visoke ločljivosti. Sistem lahko uporabljate v kombinaciji z barvnim prikazom na vetrobranskem steklu ali interaktivnim voznikovim zaslonom. Tako lahko vzporedno nadzorujete in upravljate več funkcij hkrati.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI

OBLIKOVANJE

Kliknite za interakcijo

RAZIŠČITE ZUNANJOST

Model Range Rover Sport je mogočen in popolnih razmerij ter ustvarjen za to, da vzbuja pozornost, ne glede na to, kje se nahajate.
SESTAVITE SI SVOJEGA Oglejte si galerijo

RAZIŠČITE NOTRANJOST

Model Range Rover Sport je luksuzen, izjemno funkcionalen in nadvse udoben ter popolnoma posvečen vozniku.
SESTAVITE SI SVOJEGA Oglejte si galerijo

RAZLIČICE IN POSEBNA VOZILA

HSE SILVER

Vozilo Range Rover Sport HSE Silver smo ustvarili na osnovi modela HSE, a smo ga okrasili z dodatki v barvi Shadow Atlas, ki še bolj poudarijo njegovo športno osebnost. Poleg tega si lahko vozilo z izbiro barv notranjosti in izbiro vrhunskih različic koles še dodatno prilagodite.
SESTAVITE SI SVOJEGA Oglejte si galerijo

ZMOGLJIVOST

RANGE ROVER SPORT - HIBRIDNO ELEKTRIČNO VOZILO (PHEV)

Hibridno električno vozilo (PHEV) vam omogoča izjemno prefinjeno vozno izkušnjo in vodilno zmogljivost vozila Range Rover Sport tako pri cestni kot pri terenski vožnji. S sistemom PHEV vozilo Range Rover Sport od 0 do 100 km/h pospeši v le 6,3 sekunde in doseže končno hitrost 220 km/h.
RAZIŠČITE RAZLIČICO PHEV

TEHNOLOGIJA

TOUCH PRO DUO

Dvojni 10-palčni zaslon na dotik visoke ločljivosti vam omogoča, da si hkrati ogledujete informacije, na primer na navigacijskem sistemu, in istočasno nameščate različne možnosti, kot so recimo nastavitve predvajanja medijev in podobno.
RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE

VSESTRANSKOST

5+2 SEDEŽEV

221 litrov


Sedeži za tretjo vrsto, ki so na voljo kot dodatna oprema, so izdelani za občasno uporabo*, z njimi pa je v vozilu mogoče prevažati do sedem oseb.

* Sedeži za tretjo vrsto so primerni za starejše otroke, ki lahko uporabljajo varnostni pas za odrasle ali privzdignjen otroški sedež v kombinaciji z varnostnim pasom za odrasle. Niso primerni za mlajše otroke, ki uporabljajo otroški sedež, pri katerem ni mogoča uporaba varnostnega pasu za odrasle, s katerim bi otroka neposredno zavarovali. Pri modelih PHEV je prtljažni prostor nekoliko manjši. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

Neto: prostornina, merjena s trdnimi bloki, skladnimi z VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).
Bruto: prostornina, merjena s simulacijo tovornega prostora, napolnjenega s tekočino.

Pri različicah P400e je prostornina prtljažnika zmanjšana za do 79 litrov, tla prtljažnega prostora pa smo dvignili za 46 mm. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

AKTIVNI KLJUČ

Uživajte v najljubših dejavnostih na prostem, avtomobilski ključ pa varno shranite v vozilu. Aktivni ključ podjetja Land Rover je robustna in popolnoma vodoodporna zapestnica, ki vam omogoča, da z njo opravljate najrazličnejše dejavnosti, pri katerih bi vas prenašanje običajnega ključa motilo.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI

ZMOGLJIVOST

VZMETENJE

Zanesljivo vožnjo dopolnjuje najsodobnejše elektronsko zračno vzmetenje, ki omogoča izjemno artikulacijo koles in značilen videz. Različica Range Rover Sport SVR vam nudi razburljive zmožnosti s športnim vzmetenjem SVR, ki omogoča neverjetno zmogljivost in izboljšano upravljanje.
SESTAVITE SI SVOJEGA

OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

Svoje vozilo Range Rover Sport lahko kadar koli izboljšate z dodatki Land Rover Gear. Prilagodite vozilo svojim potrebam z elegantnimi, odpornimi in vsestranskimi dodatki, ki so oblikovani, testirani in proizvedeni po enakih standardih kot originalna, že nameščena oprema.
OGLEJTE SI MOŽNOSTI IN DODATNO OPREMO

IZBERITE SI VOZILO RANGE ROVER SPORT

* Pri modelih P400e omejena na 2500 kg, pri modelih SVR, P300 pa na 3000 kg.

Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO₂ in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.
Oglejte si številke WLTP.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO₂ pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

Določene opisane lastnosti opreme InControl so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Land Rover ali pri lokalnem prodajalcu vozil Land Rover, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.