### RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION
DOKONČNI IZRAZ ZMOGLJIVOSTI VOZIL RANGE ROVER

POVEČANO NAVDUŠENJE

Najhitrejši Range Rover vseh časov je dosegel nove višine.

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition je dokončni izraz našega razkošnega in zmogljivega športnega terenskega vozila, ki ga je razvila ekipa SV Bespoke v našem tehničnem centru za razvoj posebnih vozil v Združenem kraljestvu.

EKSKLUZIVNE BARVE

Range Rover Sport SVR Ultimate je na voljo v treh osupljivih barvah, ki jih je iz ekskluzivne palete SV Bespoke izbrala ekipa Land Rover Design. Sijajni barvi Maya Blue in Marl Grey sta resnično edinstveni, saj sta proizvedeni s tehnologijo steklenih kosmičev, ki daje svetleč, peneč učinek, medtem ko barva Ligurian Black s satenastim odtenkom nudi bolj namenski in umirjen videz.
Te drzne barvne izbire dopolnjuje poudarjena barva Fuji White, ki pritegne pogled na podrobnosti in visokozmogljive materiale.

BARVA

PODROBNOSTI RAZLIČICE ULTIMATE EDITION

ZNAČILNOSTI OBLIKOVANJA MODELA SV BESPOKE

ZNAČILNOSTI OBLIKOVANJA MODELA SV BESPOKE

Poleg ekskluzivnih barv SV Bespoke so tradicionalna napisa Range Rover na pokrovu motorja in prtljažnih vratih ter zaobljena oznaka SVR povzdignjeni na novo raven elegance z narebreno notranjostjo v barvi Gloss Black in ekskluzivnim poudarkom v barvi Fuji White. Pragovi po meri so označeni z napisom Ultimate Edition.
EDINSTVENO OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI

EDINSTVENO OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI

Eloksirani prestavni ročici SV Bespoke Black, nameščeni za volanom, ter v 16 smeri prilagodljivi športni sedeži, ki zaokrožujejo podobo in povečajo nadzor nad 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Tu so tudi napis SVR na naslonih za glavo in elegantne obloge kabine iz ogljikovih vlaken – izvedeli boste, zakaj je to naše najbolj prepričljivo zmogljivo športno terensko vozilo doslej.
ČISTA MOČ

ČISTA MOČ

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition pospeši od 0 do 100 km/h v 4,5 sekunde ali od 0 do 60 mph v 4,3 sekunde ter doseže najvišjo hitrost 283 km/h (176 mph)*. Njegov 5,0-litrski bencinski motor V8 s kompresorjem zagotavlja 575 KM. Vgrajen je tudi izboljšan 8-stopenjski menjalnik z natančnejšimi in hitrejšimi prestavami. Takojšnja povezava z motorjem zagotavlja, da je to najhitrejši Land Rover do zdaj.

POSTANITE LASTNIK VOZILA RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION

Če želite postati lastnik najnovejšega izraza zmogljivosti vozil Land Rover, stopite v stik s specialistom SV.