DEFENDER OCTA

Za pustolovščine izjemnih razsežnosti. Najmočnejši Defender doslej.

DRZNA NAVZOČNOST

NAMENSKI DIZAJN

Uživajte v ekstremni zmogljivosti in neprimerljivi zmožnosti. Višja oddaljenost od tal in širši položaj nista samo za predstavo.

NEPRIMERLJIVA MOČ

VOZNI NAČINI

Za resnično izjemno izkušnjo terenske vožnje izberite model OCTA, saj nudi edinstveno nastavitev zavorne moči za vožnjo po makadamu. Naš optimalno umerjen dinamični način zagotavlja izboljšano izkušnjo cestne vožnje. Vsak način osvetli kabino v živahni rdeči barvi, zaslon pa prilagaja za optimalen pregled nad hitrostjo, navorom in bočnimi silami.

ZRAČNO VZMETENJE 6D DYNAMICS

Novo zračno vzmetenje 6D Dynamics se inteligentno odziva na vozne načine, in sicer s hidravlično povezanimi blažilniki in po višini nastavljivimi zračnimi vzmetmi. Najboljši sistem v razredu se odraža v športnih lastnostih pri cestni vožnji in večjem nadzoru na kateri koli podlagi.
TWIN TURBO V8

TWIN TURBO V8

Takojšnji odzivi, izjemne vozne lastnosti in boljša ekonomičnost porabe goriva. 48-voltni blagi hibridni sistem izboljša delovanje motorja V8 z izboljšanim navorom in hitrejšimi pospeški.
INTEGRIRANA SERVOZAVORA

INTEGRIRANA SERVOZAVORA

Izjemna moč potrebuje ekstremno moč pri zaviranju. Opremljen z zavornimi oblogami, zavornimi čeljustmi in zavornimi koluti, posebej zasnovanimi za model Defender OCTA, novi integrirani sistem servozavor zmanjša pojemanje zavornega učinka.
AKTIVNI IZPUŠNI SISTEM

AKTIVNI IZPUŠNI SISTEM

Defender OCTA ima vgrajen aktivni izpušni sistem, ki omogoča optimalno upravljanje toplote v načinu OCTA in daje vozilu edinstven zvok.

NAJVEČJA MOČ

635 KM

467 kW

0–100 KM/H

4,0 SEKUNDE

0–100 km v 4,0 sekunde

NAJVEČJI NAVOR

750NM

5.855 vrt./min

CO2 EMISIJE (OD)

294G/KM

20-odstotno zmanjšanje2.

MOJSTER NA VSEH TERENIH

Preizkušen na švedskem ledu, med vožnjo po skalah v Združenih državah in na puščavskem pesku v Sahari*. Defender OCTA je med testiranjem prestal več milijonov prevoženih kilometrov in več kot 13.000 dodatnih testov. Je edini Defender, ki je premagal vsako ekstremno pot v Eastnorju.

BREDENJE

BREDENJE

Defender OCTA se potopi globlje kot kateri koli Defender doslej. Globina bredenja do enega metra pomeni, da smo zmožnosti originalnega Defenderja podvojili.**.
OPTIMALEN OPRIJEM

OPTIMALEN OPRIJEM

Ponudba posebno razvitih pnevmatik dimenzije 838 mm, ki so največje, kar smo jih doslej namestili na Defenderja, vključno s celoletnimi pnevmatikami ali posebej razvitimi pnevmatikami Advanced All-Terrain.
TERENSKA VOŽNJA

TERENSKA VOŽNJA

Defender OCTA obljublja neprimerljiv napredek na vsaki podlagi z višjo oddaljenostjo od tal in boljšo artikulacijo koles.

SODOBEN DIZAJN

SEDEŽI BODY AND SOUL

Naslednja generacija vibracijsko-akustične tehnologije v vozilu zagotavlja veččutno zvočno izkušnjo, in sicer s platformo SUBPACTM, ki je vodilna v industriji. Vrhunska tehnologija sedeža Body and Soul (BASS) vključuje šest velneških programov. Da zvoka ne bi samo slišali, temveč tudi občutili.
DINAMIČNE PODROBNOSTI

DINAMIČNE PODROBNOSTI

Sodobne podrobnosti je mogoče najti vsepovsod, denimo pri stikalni napravi v barvi Moonlight Chrome ali poudarkih v materialu iz rezanih ogljikovih vlaken1. Nov dizajn volana ima prosojni obvolanski prestavni ročici z osvetljenimi obrobami.
INOVACIJA MATERIALOV

INOVACIJA MATERIALOV

Izbirate lahko med štirimi različnimi barvami in sodobnimi materiali, vključno s poliuretanom UltrafabricsTM ali polanilinskim usnjem. Vsaka možnost ima edinstvene elemente, denimo grafične okrasne elemente in tkanino KvadratTM , ki je ekskluzivna za Defenderja OCTA.

IZDAJE OB ZAČETKU PRODAJE

DEFENDER OCTA EDITION ONE

Napoved zmožnosti. Z zeleno barvo Faroe, 20-palčnimi kovanimi kolesi in poudarki iz ogljikovih vlaken z dodatkom bakrene žice.
POIŠČITE TRGOVCA

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI IN SPECIFIKACIJE

MODELI IN SPECIFIKACIJE

Oglejte si celotno ponudbo modelov in specifikacij.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Naložite ga – za vse poti.

*Zahtevna terenska vožnja zahteva popolno usposabljanje in izkušnje. Nevarnost telesnih poškodb in okvar. Nikoli ne vozite nad svojimi zmožnostmi. Preden zapeljete na zamrznjen teren, vedno preverite pot, površino, podlago in izhod.

**Pred bredenjem vedno preverite pot in izhod.

1Na voljo samo pri modelu DEFENDER OCTA EDITION ONE.
2Primerjava s prehodnim modelom Defender 110 V8.