RANGE ROVER SPORT SATIN EDITION

Drža, ki pritegne pozornost z lahkotno drznostjo in neprimerljivo prefinjenostjo. Range Rover: odličnost kot standard.

IZBIRA MODELOV

Utelešenje razkošja športnega SUV. Izberite med štirimi razpoznavnimi modeli in naj se potovanje začne.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Vrhunski preplet moči, inovativnosti in dinamičnosti.
USTVARITE SVOJ AVTO
»Močan, dinamičen, moderen, prefinjen ... in še veliko več«
Eric Brain, urednik, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

S številnimi vznemirljivimi in inovativnimi tehnologijami, ki se osredotočajo na zmogljivost na cesti in svetovno znano primernost za vse terene, je Range Rover Sport definicija športnega razkošja.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

PAKET STEALTH

Doživite brezskrbno razkošje s skoraj neslišnim popolnoma električnim pogonom in dostopom do najhitrejših javnih polnilnih omrežij z uporabo 800-voltne električne arhitekture avtomobila Range Rover Electric.

ELEKTRIČNI HIBRID

S potrjenim električnim dosegom do 122 km*2 in hitrim polnjenjem z enosmernim tokom, priključni električni hibrid s podaljšanim dosegom (PHEV) ponuja visoko in izboljšano zmogljivost.

ELECTRIC HYBRID

INSTINKTIVEN, IMPRESIVEN, BREZKOMPROMISEN

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

SV BESPOKE

Ekskluziven in individualen. Možnosti vključujejo barvo SV Bespoke, sloge platišč SV in najboljše materiale za notranjost.
SV BESPOKE

IZZIV NA PRELIVU JEZU

Oglejte si, kako se novi Range Rover Sport in kaskaderska voznica Jessica Hawkins odrežeta na prelivu islandskega jezu Kárahnjúkar. S skupnimi močmi se spoprimeta z ledom, skalami in vodo. Z veliko vode.
IZZIV NA PRELIVU JEZU

RAZIŠČITE RANGE ROVER SPORT

PRITAJEN IN MOČAN

PRITAJEN IN MOČAN

Brez odvečnih detajlov se Range Rover Sport osredotoča na moč, zmogljivost in okretnost. 
IZBOLJŠANA ZMOGLJIVOST

IZBOLJŠANA ZMOGLJIVOST

Instinktivna vožnja z osredotočeno dinamiko na cesti in sproščeno držo.
ŠPORTNI LUKSUZ

ŠPORTNI LUKSUZ

Kombinacija dinamične športne osebnosti in pričakovane izjemne uglajenosti.
INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

Resnično sodobno razkošje z najnovejšo tehnologijo za udobje in priročnost.

*Glej količine po WLTP.
Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke se lahko razlikujejo. CO2Podatki kot je CO, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, kolesna oprema, vgrajena dodatna oprema, potovalna pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo se na proizvodnem vozilu na standardizirani poti.

1Uporabi se lahko politika poštene uporabe. Vključuje 1-letno naročnino, ki jo je mogoče podaljšati po začetnem obdobju. Za nasvet se obrnite na Land Roverjevega pooblaščenega prodajalca.

2Električni doseg po realnih podatkih (do) 96 km.

Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.

Vozniki naj uporabljajo funkcije v avtomobilu le, če je to varno. Vozniki morajo zagotoviti, da imajo ves čas popoln nadzor nad vozilom.

Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri Land Roverjevem pooblaščenem prodajalcu. Določene funkcije so vključene v naročnino, ki jo je treba po začetnem obdobju obnoviti. Za nasvet se obrnite na vašega pooblaščenega prodajalca. Razpoložljivosti mobilnega omrežja ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti.