POTOVANJE ABOVE AND BEYOND

NA RAVNEM RES NI ZABAVNO. SVOJE ZMOŽNOSTI IN ZMOŽNOSTI NAŠIH VOZIL PREVERITE NA VOZNIH IZKUŠNJAH, KI JIH PRIPRAVLJAMO.
ČUDOVIT DAN. NISEM PREPRIČANA, DA SEM IZKUSILA OMEJITVE ZMOGLJIVOSTI VOZILA, AMPAK VEM, DA SEM SE SVOJIM OMEJITVAM PRECEJ PRIBLIŽALA.
KARYN REIDY
UDELEŽENKA IZKUŠNJE LAND ROVER, SOLIHULL, ZK

IZKUŠNJE VOŽNJE

POSKUSNA VOŽNJA

POSKUSNA VOŽNJA

To je vaša priložnost, da v enournem uvodnem tečaju sedete za volan vozila Land Rover. Pridobili boste dodatno samozavest v svoje vozne sposobnosti ter izkusili zmogljivost vozil Land Rover pri vzponih, spustih in zavojih.
POL DNEVA

POL DNEVA

Izboljšajte svoje vozne sposobnosti ob strokovnem vodstvu ter si pridobite boljše razumevanje nadzora nad vozilom, premagovanja ovir in načina, kako oceniti različna okolja. Izkušnja vključuje tudi premagovanje strmih vzponov, spustov in stranskih pobočij ter bredenje po vodi.
VES DAN

VES DAN

Spopadite se z zahtevnimi tereni in izpopolnite vozne tehnike ob vodstvu usposobljenega inštruktorja. Obvladujte različne terenske elemente in dosezite več samozavesti, ki vas bo pripravila na resnična okolja. Ob koncu celodnevne izkušnje ste pripravljeni za napredno vožnjo.
NAPREDNA VOŽNJA

NAPREDNA VOŽNJA

Čas je za nov način vožnje s tehniko prestavljanja v visoke in nizke prestave med vožnjo po zahtevnih terenih. Te spretnosti vam omogočata boljši nadzor nad vozilom in premišljeno zaustavljanje v sili na spolzki podlagi.
PO MERI

PO MERI

Povejte nam, kaj želite, in za vas, vaše stranke in vaše osebje bomo ustvarili ekskluzivno izkušnjo Land Rover. Vašim željam lahko prilagodimo izjemne vozne izkušnje, teambuilding, nagrade, proste dneve ali praznovanja.
SPECIALISTIČNA URJENJA

SPECIALISTIČNA URJENJA

Naši strokovni inštruktorji izvajajo tudi specializirane tečaje za usposabljanje voznikov na kateri koli ravni, vključno z uporabo vitla, reševanjem vozil in upravljanjem priklopnikov. Za profesionalne uporabnike nudimo tudi specialistična urjenja.

POTOVANJE ABOVE AND BEYOND

Če ste pripravljeni na izziv, smo tudi mi. Pripravljamo potovanje Above and Beyond, ki vas bo za volanom vašega najljubšega vozila Land Rover izpostavilo številnim vznemirljivim oviram ali terenom. Vključeni so intenzivni nakloni, dramatični spusti, stranski nagibi in še veliko več – potovanje je izkušnja voznih sposobnosti z vozili Land Rover iz prve roke. Iskreno, se na ravnem res zabavate?
IZVEDITE VEČ

REZERVIRAJTE SI IZKUŠNJO VOŽNJE

30 središč za izkušnjo vožnje. Raziskujte svet.

SI ŽELITE ŠE VEČ PUSTOLOVŠČIN?

Predstavitev neverjetnih potovanj po svetu.
IZVEDITE VEČ