OGLEDI PROIZVODNJE

PRILOŽNOST, DA SI OGLEDATE NAJSODOBNEJŠI PROIZVODNI POSTOPEK IN SPOZNATE, KAKO NASTAJAJO LEGENDARNA VOZILA LAND ROVER.
ČUTIM SE VELIKO BOLJ POVEZANEGA Z VOZILOM LAND ROVER, SAJ SEM IZVEDEL, KOLIKO UMETELNEGA IN STROKOVNEGA ZNANJA JE VLOŽENEGA V VSAK MODEL.
UDELEŽENEC OGLEDA PROIZVODNJE V MESTU SOLIHULL, ZK

OGLEDI PROIZVODNJE

OGLEDI PROIZVODNJE V MESTU SOLIHULL

OGLEDI PROIZVODNJE V MESTU SOLIHULL

Naš ogled proizvodnje Land Rover vam omogoča izjemen vpogled v najnovejšo proizvodno linijo, kjer boste iz prve roke videli izdelavo vozil Range Rover in Range Rover Sport. V mestu Solihull pa na ogledu Jaguar Land Rover izveste, kako izdelujemo osupljiv nov model Range Rover Velar in večkrat nagrajeno vozilo Jaguar F-PACE.
OBISK PROIZVODNJE V LIVERPOOLU

OBISK PROIZVODNJE V LIVERPOOLU

Oglejte si proizvodnjo dveh najbolj priljubljenih modelov vozil Land Rover – Range Rover Evoque in Discovery Sport. Doživite stiskanje in oblikovanje karoserije ter njeno sestavljanje, varjenje in nameščanje. Nato lahko občudujete 3,2 kilometra dolg popolnoma robotiziran tekoči trak, kjer namestijo motor, zasteklitev in kolesa. Vse to v naši dolgoletni tovarni v Liverpoolu.
IZKUŠNJE OGLEDOV VIP

IZKUŠNJE OGLEDOV VIP

Uživajte v številnih izkušnjah Land Rover za pomembneže, na voljo so izkušnje Land Rover Configuration, ogled proizvodnje Land Rover in izkušnja ogleda zbirke Range Rover Collection z izkušnjami, kjer se stranke in njihovi gostje pred velikim trenutkom pripeljejo do gledališča MeridianTM in tam jim razkrijemo spektakularno novo vozilo Range Rover.
IZKUŠNJA RANGE ROVER

IZKUŠNJA RANGE ROVER

Pričakal vas bo vaš osebni spremljevalec, ki vam bo razkazal svet vozil Range Rover v Solihullu. Ogled se začne v gledališču MeridianTM, potem pa se odpravite v ključne proizvodnje obrate. Izkušnja VIP vključuje okrepčila, predanega vodiča in dostop do področij, v katera običajno ne dovolimo vstopa.

PRIVOŠČITE SI POTOVANJE

Poglobite se v proizvodnjo vozil Land Rover in iz prve roke spoznajte vsak korak proizvodnega procesa in sestavljanja avtomobilističnih legend ter poglejte, kako zapuščajo tekoči trak. Prvi izvedite vse o novih razstavah in ogledih proizvodnje.