PREHOD NA ELEKTRIČNI POGON Z LAND ROVERJEM

PREOBLIKOVANA LEGENDARNA ZMOGLJIVOST
IN RAZKOŠJE

Land Rover že več kot sedem desetletij preskuša, kaj je mogoče.

Danes električna energija izboljšuje najzmogljivejše in najrazkošnejše SUV na svetu z izboljšano stopnjo trajnostnega delovanja, odzivnosti in prefinjenosti.

NOVI RANGE ROVER ELECTRIC

NOVI RANGE ROVER ELECTRIC

Kjer se natančnost in mojstrstvo srečata z običajnim razkošjem Range Roverja, da sprejmeta skoraj neslišen popolnoma električni pogon, ničelne emisije iz izpušne cevi in dostop do najhitrejših javnih polnilnih omrežij.
VOŽNJA NA ELEKTRIČNI POGON

VOŽNJA NA ELEKTRIČNI POGON

Električna vozila dosegajo vsako miljo z ničelnimi emisijami iz izpušne cevi. Naša nova ponudba priključnih električnih hibridov (PHEV) je zasnovana za zmanjšanje emisij s popolnoma električnim vozilom (EV) in hibridnimi načini vožnje.
NOV SVET PREFINJENOSTI

NOV SVET PREFINJENOSTI

Naši priključni električni hibridi (PHEV) in blagi hibridi (MHEV) dopolnjujejo legendarno Land Roverjevo zmogljivost s skoraj neslišno neposrednostjo električne energije in večjo prefinjenostjo, ki jo spremlja.

LAND ROVERJEV ELEKTRIČNI IN HIBRIDNI POGON

ELEKTRIČNI POGON

ELEKTRIČNI POGON

Električna vozila poganjata električni motor in baterija. Namesto natakanja goriva na bencinski črpalki lahko svoj avtomobil polnite na domačem polnilniku. Na poti boste uživali prednosti hitrega polnjenja z enosmernim tokom na javnih polnilnih postajah. Z vožnjo na električni pogon prispevate k zmanjševanju emisij ogljika in svojega ogljičnega odtisa.
ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

Električni motor in baterija ter motor za rezervo. Popolnoma električni pogon uporabljajte na večini krajših voženj in vozite z ničelnimi emisijami iz izpušne cevi. Pri občasni daljši vožnji pa vam kombinacija elektrike in goriva zagotavlja dodatno brezskrbnost. Polnjenje baterije je enostavno, tako doma kot na cilju.
BLAGI HIBRID (MHEV)

BLAGI HIBRID (MHEV)

Land Roverjevi MHEV povečujejo učinkovitost in prefinjenost bencinskih in dizelskih motorjev s ponovno uporabo energije, zbrane z upočasnjevanjem in regenerativnim zaviranjem. Ker nimajo električnega motorja, ne morejo voziti samo na električni pogon in ne potrebujejo polnjenja.

VOŽNJA NA ELEKTRIČNI POGON

POLNJENJE DOMA ALI NA POTI

POLNJENJE DOMA ALI NA POTI

Domači polnilnik je najbolj priročen način za začetek dneva z napolnjenim vozilom. Polnjenje na cilju je kot nalašč za pravočasno dopolnjevanje zunaj doma.
SPOSOBNOST NA CESTI IN NA TERENU

SPOSOBNOST NA CESTI IN NA TERENU

Če se odpravite stran od utrjenih poti, boste ugotovili, da električni pogon zagotavlja takojšnjo moč za najzahtevnejše terene in naklone pri odhodu. Z izjemno oddaljenostjo od tal in sposobnostjo1 bredenja se vam ni treba izogibati izzivu.
PRIHRANKI Z ELEKTRIČNIM VOZILOM

PRIHRANKI Z ELEKTRIČNIM VOZILOM

Vožnja na električni pogon vam lahko pomaga prihraniti denar skozi vse leto, od morebitnih davčnih prihrankov do nižjih obratovalnih stroškov in brez stroškov na območjih zastojev.
ZAČETEK NOVE DOBE

ZAČETEK NOVE DOBE

Želimo se gibati po svetu, v katerem lahko uživajo vsi. Z ničelnimi emisijami iz izpušne cevi je vožnja na električni pogon prihodnost naših luksuznih SUV.

LAND ROVERJEVA VOZILA NA ELEKTRIČNI POGON

Raziščite našo ponudbo električnih vozil in električnih hibridov, ki predstavljajo sodobno vizijo Land Roverjevih zmogljivosti in sodobnega razkošja.

Obiščite spletno stran lokalnega trga, da ugotovite, kateri modeli so na voljo na vašem trgu.