LASTNIŠTVO

KO POSTANETE LASTNIK LAND ROVERJA PRIDOBITE NEKATERE PRAV POSEBNE PREDNOSTI

POOBLAŠČENI SERVISNI CENTRI

Samo Land Roverjevi pooblaščeni servisni centri izpolnjujejo stroga merila glede kakovosti, ki zagotavljajo popolno zaščito vašega novega vozila in jamstva zanj.

POMOČ NA CESTI

V primeru okvare ali nezgode je zagotovljena pomoč na cesti. V kolikor je potrebno, pa organiziramo tudi nadaljevanje potovanja.

DODATNA OPREMA

Vtisnite svojemu Land Roverju pečat s široko paleto dodatne opreme, ki je posebej zasnovana za vaš model, za njeno izdelavo pa veljajo enaki standardi izdelave kot za vaše vozilo.

NAČRTI SERVISNEGA VZDRŽEVANJA

Land Roverjev načrt servisnega vzdrževanja jamči delo z Land Roverjevim strokovnim znanjem in popolno veljavnost garancije.

NAČRTI SERVISNEGA VZDRŽEVANJA

POMOČ NA CESTI

PREDNOSTI POMOČI NA CESTI

PREDNOSTI POMOČI NA CESTI

Na pomoč na cesti se lahko vedno zanesete. Prednosti Land Roverjeve asistence so na voljo v celotnem garancijskem obdobju novega vozila. V primeru okvare ali nezgode je zagotovljena pomoč na cesti. V kolikor je potrebno, pa organiziramo tudi nadaljevanje potovanja. V nekaterih primerih bomo organizirali namestitev v hotelu. V naših klicnih centrih dela izkušeno osebje, ki govori več jezikov. Na voljo so 24 ur na dan in vse dni v letu. Pokličite jih na številko 080 1 457 (kadar se nahajate v Sloveniji) in na številko + 386 1 5305 357 (kadar se nahajate izven Slovenije).
POPRAVILO PO NEZGODI

POPRAVILO PO NEZGODI

Naredili bomo vse, da bo vaš Land Rover obnovljen v prvotno stanje v skladu z najzahtevnejšimi merili. Specialisti v centrih morajo opraviti obsežno šolanje, s katerim se usposobijo za vsa popravila, od manjših pomanjkljivost do posledic hudih trčenj.
VPOKLIC

VPOKLIC

Če je v redkih primerih potreben vpoklic Land Roverjevih vozil, so lastniki obveščeni in seznanjeni z vsemi ukrepi, ki jih je treba izvesti.
GARANCIJA ZA NADOMESTNE DELE

GARANCIJA ZA NADOMESTNE DELE

Ob vgradnji originalnega Land Roverjevega dela v vaše vozilo, velja zanj 12-mesečno jamstvo v primeru napake pri izdelavi.
PREVZEM IN RECIKLIRANJE

PREVZEM IN RECIKLIRANJE

V sklopu naše okoljske zaveze smo razviti celovit program recikliranja vozil, ki vključuje tudi smernice zasnove za recikliranje, pogostejšo uporabo recikliranih materialov in zmanjšanje uporabe nevarnih materialov.
NAVIGACIJA IN ZEMLJEVIDI

NAVIGACIJA IN ZEMLJEVIDI

Če je vaša satelitska navigacija starejša od enega leta, imate na voljo Land Roverjevo posodobitev navigacije, s katero bodo na zemljevidih kar se da natančno vnesene vse možne spremembe. Vsako leto dodajo na tisoče novih zanimivih točk in priporočijo nove kraje, ki se jih splača obiskati, prav tako pa bosta funkciji za ‘najkrajšo pot’ in ‘najhitrejšo pot’ zagotovo upravičili vaša pričakovanja.