POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

BREZŽIČNO POSODOBITE SVOJE VOZILO

Vozilo Land Rover lahko posodobite prek vgrajenega sistema za informacije in zabavo. Posodobitev vozila vam bo omogočila najnovejše možnosti in zagotovila največjo stabilnost vašega vozila Land Rover. Brezžične posodobitve so na voljo za vsa naša najnovejša vozila. Starejša vozila Land Rover so lahko upravičena do brezplačne nadgradnje.

KAKO VKLJUČITI BREZŽIČNO POSODOBITEV PROGRAMSKE OPREME?

1. KORAK – POVEZAVA

1. KORAK – POVEZAVA

Pritisnite ikono »Nastavitve« na zaslonu na dotik in vnesite »Vse nastavitve«. Nadaljujte v meni »Povezljivost« in pri mobilnih podatkih izberite možnost »Vklopljeno« ALI aktivirajte mrežo Wi-Fi v avtomobilu.
2. KORAK – VKLOP

2. KORAK – VKLOP

Vrnite se na »Vse nastavitve« in izberite »Posodobitev programske opreme«. V tem meniju lahko vklopite posodobitve programske opreme. Če so možnosti izklopljene, preprosto pritisnite gumb »Vklopi«, če želite vklopiti posodobitve programske opreme.
3. KORAK – SPREJEM

3. KORAK – SPREJEM

Pojavilo se bo pojavno okno »Pogoji in določila«. Pritisnite »Strinjam se«, da aktivirate posodobitve programske opreme.

KAKO BREZŽIČNO NAMESTITI NADGRADNJO PROGRAMSKE OPREME

1. KORAK – ZAČETEK POSODOBITVE

1. KORAK – ZAČETEK POSODOBITVE

Posodobitve programske opreme InControl Touch Pro lahko preverite tako, da odprete »Nastavitve« > »Vse nastavitve« > »Posodobitev programske opreme« in pritisnete »Preveri posodobitve«. Če je na voljo posodobitev, se na zaslonu na dotik prikaže pojavno okno s tremi možnostmi: »Namesti zdaj«, »Opomni me pozneje« ali »Preskoči posodobitev«.
2. KORAK – NAMESTITEV

2. KORAK – NAMESTITEV

Ko pritisnete »Namesti zdaj« in se strinjate s pogoji, se bo posodobitev začela. Med posodobitvijo sistema InControl Touch Pro lahko vozilo še naprej uporabljate kot običajno.
3. KORAK – ZAKLJUČEK

3. KORAK – ZAKLJUČEK

Ko bo posodobitev uspešno končana, boste na zaslon na dotik prejeli obvestilo. Vaše vozilo je zdaj posodobljeno na novo različico programske opreme.

OPOMBE O POSODOBITVI PROGRAMSKE OPREMEVeč informacij o vsebini posamezne izdaje programske opreme najdete na naslednjih povezavah.

POGOSTA VPRAŠANJA O POSODOBITVI PROGRAMSKE OPREME

OPEN ALL
SPLOŠNI PREGLED
KAKO POVEZATI VOZILO
KAKO VKLJUČITI POSODOBITEV PROGRAMSKE OPREME?
KAKO OPRAVITI POSODOBITEV PROGRAMSKE OPREME?
REŠEVANJE TEŽAV

NE POZABITE NA POSODOBITEV

Z našo najnovejšo posodobitvijo lahko programsko opremo vozil Land Rover brezžično posodobite kadar koli in kjer koli. Preverite, ali ste do storitve upravičeni.
NE POZABITE NA POSODOBITEV