DISCOVERY SPORT

Od 58,284 €
Z vsestranskim SUV, zasnovanim za družinsko življenje, ne boste nikoli nehali odkrivati. Rojen pripravljen na pustolovščino s svežnjem praktičnih dodatkov.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Vsestranski dizajn in pripravljen za družinske pustolovščine.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Lebdeč 11,4-palčni zaslon na dotik Pivi Pro1 iz ukrivljenega stekla vključuje vrsto funkcij za informiranje in zabavo. Discovery Sport je tukaj za vse vaše pustolovščine.

PIONEERING INNOVATION

ELEKTRIČNA UČINKOVITOST

Opravite več kot 90 odstotkov povprečnih dnevnih voženj samo v načinu EV9. Priključni električni hibrid (PHEV) zagotavlja vožnjo z električno energijo in ničelnimi emisijami iz izpušne cevi s potrjenim dosegom do 60 km ††.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

NAVDIH

Te prilagoditve, ki so jih strokovno konfigurirali naši oblikovalci in izražajo popolno ravnovesje vsestranskosti in zmogljivosti, lahko izberete in naročite.

INSPIRATION

KOLESARSKE PUSTOLOVŠČINE

Uživajte v vsakem trenutku z družino, na štirih kolesih in na dveh.
USTVARITE SVOJ AVTO

IZBIRA MODELOV

Izbirate lahko med tremi zanesljivimi modeli za naslednjo pustolovščino vaše družine.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

Vrhunec prostornosti, udobja in drznosti.
USTVARITE SVOJ AVTO

RAZIŠČITE

VSESTRANSKOST BREZ PRIMERE

VSESTRANSKOST BREZ PRIMERE

Ne glede na to, kam vas popelje naslednja družinska pustolovščina, vam Discovery Sport omogoča, da sprejmete pot do svobode.
PREPOZNATEN DIZAJN

PREPOZNATEN DIZAJN

Raziskujte z udobnim in zaupanja vrednim vozilom, zasnovanem za vsakdanje življenje.
INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Povezano udobje za vso družino z našim nagrajenim informacijsko-razvedrilnim sistemom Pivi Pro1. Z elegantnim 11,4-palčnim lebdečim zaslonom na dotik in programsko opremo Over The Air (SOTA)2 za izboljšanje tehnologije vašega Discoveryja Sport skozi čas.
EFFORTLESS CAPABILITY

EFFORTLESS CAPABILITY

Opremljen za vse terene s prefinjenim vzmetenjem in najsodobnejšo elektrificirano močjo.

**Glejte številke WLTP
Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. CO2Podatki kot je CO, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles, vgrajena dodatna oprema, potovalna pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na proizvodnem vozilu na standardizirani poti.

Časi polnjenja se razlikujejo glede na številne dejavnike, med drugim vključno s starostjo, stanjem, temperaturo in obstoječim polnjenjem baterije, uporabljenim objektom in trajanjem polnjenja.

1Za sistem Connected Navigation je po začetnem obdobju potrebna naročnina, pri kateri vam svetuje vaš pooblaščeni prodajalec Land Roverjev.[
2Samo združljivi pametni telefoni. V skladu s tržnim mobilnim omrežjem, signalom in računom stranke. Zahteva mobilne podatke ali povezavo Wi-Fi. Programska oprema Over the Air je odvisna od soglasja voznika in omrežne povezave ter razpoložljivosti na trgu.

Meridian je registrirana blagovna znamka družbe Meridian Audio Ltd. Trifield, naprava s tremi polji pa je blagovna znamka družbe Trifield Productions Ltd.

Upoštevajte, da se pri izbiri drugih nivojev opreme standardne funkcije lahko spremenijo. Standardne funkcije se lahko razlikujejo tudi glede na različico motorja in menjalnik.

Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.

Vozniki naj uporabljajo funkcije v avtomobilu le, če je to varno. Vozniki morajo zagotoviti, da imajo ves čas popoln nadzor nad vozilom.

Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri pooblaščenem prodajalcu Land Roverjev. Nekatere funkcije zahtevajo naročnino, ki jo je treba po začetnem obdobju podaljšati po nasvetu vašega prodajalca. Povezave z mobilnim omrežjem ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti.