NOVI RANGE ROVER EVOQUE

Minimalističen, prefinjen in karizmatičen. Range Rover Evoque vodi z zgledom.
CAPTIVATING CHARACTER
Visoka raven razkošja in resne trajnosti, Evoque postavlja nov zlati standard.
GQ UK
CAPTIVATING CHARACTER

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Najnovejši informativno-razvedrilni sistem in tehnologija, dovršen dizajn in inovativnost delujejo v harmoniji, zato je Range Rover Evoque rezultat lahkotnega razkošja.

ELEKTRIFICIRANO DELOVANJE

S certificiranim dosegom do 62 km samo z električnim pogonom**, priključni električni hibrid (PHEV) ponuja učinkovito in enostavno vožnjo ter možnost polnjenja od 0 do 80 odstotkov v približno 30 minutah s hitrim polnjenjem z enosmernim tokom.

NAVDIH

Te prilagoditve, ki so jih strokovno konfigurirali naši oblikovalci in izražajo popolno ravnovesje očarljivega značaja in razkošja Range Rover Evoque, lahko izberete in naročite.

INSPIRATION

IZBIRA MODELOV

Izbirajte med štirimi različnimi modeli za začetek potovanja.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Nezmotljiv izraz prefinjenega oblikovanja.
USTVARITE SVOJ AVTO

RAZIŠČITE RANGE ROVER EVOQUE

PREPOZNAVEN DIZAJN

PREPOZNAVEN DIZAJN

Oblikovan brez kompromisov. Pooseblja oblikovno DNK Range Roverja s popolnoma optimiziranimi razmerji in ličnimi površinami.
POVEZANA PRIROČNOST

POVEZANA PRIROČNOST

Napredna tehnologija pomeni, da ste na tekočem z vrsto inovacij, ki izboljšajo vsako vašo vožnjo.
SODOBNO UDOBJE

SODOBNO UDOBJE

Zagotovljena umirjenost. Z običajno prefinjenostjo Range Roverja Evoque za večje udobje, lagodje in dobro počutje.
ELEKTRIFICIRANA ELEGANCA

ELEKTRIFICIRANA ELEGANCA

Zagotavljanje elektrificirane učinkovitosti s privlačno in sestavljeno dinamiko ter zmogljivostjo Range Rover na vseh terenih.

**Glejte številke WLTP.

Prikazane številke so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. CO2Podatki kot je CO, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles, vgrajena dodatna oprema, potovalna pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na proizvodnem vozilu na standardizirani poti.

Časi polnjenja se razlikujejo glede na številne dejavnike, vključno s starostjo, stanjem, temperaturo in obstoječim polnjenjem baterije; uporabljenim objektom in trajanjem polnjenja.