PREROJENI RANGE ROVER

IZVIRNA IKONA 70. LET JE NAZAJ

ROJEN LETA 1970. PREPOROJEN LETA 2017.

Predstavitev Range Roverja leta 1970 je spremenila vse. Razkošje salonskega vozila še nikoli ni bilo združeno s tako zmogljivim štirikolesnim pogonom. Rodila sta se svetovna ikona in avtomobilski fenomen. Oddelek za klasična vozila skoraj petdeset let pozneje obnavlja dvovratna vozila Range Rover, ki jih bodo prihodnje generacije zbirateljev in navdušencev lahko kupile neposredno od podjetja Land Rover.

Program Range Rover Reborn poudarja našo zavezanost klasičnim modelom in predstavlja redko priložnost za kupce, da postanejo lastniki dragocene in zares zbirateljske avtomobilske ikone.

EVOLUCIJA IKONE

Range Rover serije I je avtomobilski pionir, ki je spremenil vse. Edinstveno športno terensko vozilo ni zgolj prestalo preizkusa časa, temveč je postalo svetovni simbol za moč, uglajenost, zmogljivost in razkošje. Program Range Rover Reborn je to zgodbo ponovno pripeljal na začetek in predstavlja poklon 48 let trajajočemu potovanju. Zato za trenutek počastimo to neverjetno, skoraj petdesetletno evolucijo ikoničnega Range Roverja.
OGLEJTE SI FILM

LASTITE SI DEL ZGODOVINE

Za več informacij o programu Range Rover Reborn nam pišite na classic@jaguarlandrover.com ali nas pokličite na
+44 (0)20 3601 1255 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.