ORIGINALNI DELI

PRI IZDELAVI AVTENTIČNIH ORIGINALNIH DELOV UPORABLJAMO TRADICIONALNE METODE V KOMBINACIJI Z VRHUNSKO TEHNOLOGIJO.

ORIGINALNI DELI

Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila, ki jih ne izdelujemo že deset ali več let. Kadar je mogoče, vse dele izdelamo po natančnih specifikacijah za vozila Land Rover. Poleg tega uporabljamo izvirne risbe in orodje, kar zagotavlja, da so deli res originalni.

BUY CLASSIC GENUINE PARTS

As the largest classic parts resource in the world, Jaguar Land Rover Classic makes it easier than ever to preserve and rejuvenate your pride and joy.
SHOP NOW

PRISTNOST

Klasični originalni deli niso zgolj reprodukcije. Gre za natančno poustvarjene originale, ki so jih z najmanjšimi tolerancami izdelali strokovnjaki, ki živijo in dihajo za klasična vozila znamke Land Rover. Ta povezanost z vozili in njihovo dediščino vsakemu sestavnemu delu prinaša natančnost, pristnost in edinstven duh.
Za več informacij nas pokličite na +44 (0)203 601 1255 ali nam pišite na info@classic.landrover.co.uk.

LAND ROVER CLASSIC

DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila Classic Works, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.
IZVIRNA VOZILA

IZVIRNA VOZILA

Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Land Rover, vključno z vozili Land Rover serije I in dvovratnimi vozili Range Rover.
STORITVE ZA LASTNIKE

STORITVE ZA LASTNIKE

Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Land Rover, ne glede na njihovo starost.
DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

Če želite izkusiti vznemirjenje pri vožnji klasičnega vozila Land Rover, ni treba, da ste njegov lastnik. Naše izkušnje vožnje s klasičnimi vozili so vaša priložnost, da doživite duha, romantiko in vznemirjenje preteklosti znamke Land Rover.