FINANCIRANJE

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija lahko uredite vse potrebno za nakup avtomobila - enostavno, hitro ter prilagojeno vašim željam in zmožnostim - in vaš sanjski Land Rover preprosto odpeljete.


LIZING
Enostavno, prilagodljivo, hitro, modro - lizing po vaši meri!


Lizing je hiter in preprost način, da z ugodnimi pogoji financiranja pridete do izbranega avtomobila. Znesek financiranja lahko razporedite na vnaprej dogovorjeno število obrokov, pri čemer izberete višino prvega obroka in dolžino trajanja lizinga. V primerjavi s kreditom so pogoji za pridobitev lizinga enostavnejši in manj zahtevni, zlasti z vidika izpolnjevanja kriterijev za pridobitev financiranja.Pri lizingu praviloma tudi ne potrebujete dodatnih zavarovanj, saj lizingodajalec obdrži
pravno lastništvo nad avtomobilom in s tem zavarovanje.


AVTO KREDIT
Za posameznike (fizične osebe), ki prisegajo na ”klasiko”.


Če želite postati pravni lastnik avtomobila že ob njegovem nakupu, je za vas kredit najprimernejša oblika financiranja. Dobo odplačevanja bomo prilagodili vaših potrebam, pri čemer je najdaljša ročnost kredita 84 mesecev. Pri izračunu mesečnega kreditnega obroka lahko izhajamo iz fiksne ali variabilne obrestne mere. Sklenitev kasko zavarovanja v primeru kreditne pogodbe ni obvezna. Ob prodaji vozila vam ni treba pridobiti soglasja kreditodajalca, saj ste že vpisani v prometno dovoljenje kot pravni lastnik avtomobila,


ZAVAROVANJE
Celovita storitev – uredite tudi zavarovanje avtomobila.


V sodelovanju z uglednimi slovenskimi zavarovalnicami Summit Leasing Slovenija ponuja super ugodna obvezna in kasko zavarovanja! Ponudba je še posebej ugodna za mlade voznike in voznike z bonusom, nižjim od 30%.Č e škode niste uveljavljali že več kot 6 let, zahtevajte individualno ponudbo, vezano na pridobljen bonus!


REGISTRACIJA
Vse na enem mestu - uredite celoten postopek izdaje ali podaljšanja veljavnosti prometnega dovoljenja pri nas!


V sodelovanju s podjetjem Interservice d.o.o., Ljubljana imamo na Flajšmanovi 3 registracijsko mesto, kjer lahko uredite vse potrebno za registracijo vozila (razen tehničnega pregleda). Upravne postopke, povezane z registracijo vozil (prijave in odjave, podaljševanja prometnega dovoljenja), in prodajo vinjet izvajamo vsak delovnik med 11.45 in 14.45.