KLJUČNE ZNAČILNOSTI

  • VSESTRANSKO OBLIKOVANJE

   Vsestranskost kabine je poudarjena z enostavno nastavljivimi sedeži, po želji tudi s sedmimi sedeži, izdatnim prtljažnikom, domiselnim izkoristkom prostora in prefinjenim udobjem. Inteligenten način preklapljanja sedežev vam omogoča prilagoditev druge in tretje vrste sedežev s pomočjo stikal, ki se nahajajo v prtljažniku, prilagoditev s pomočjo zaslona na dotik ali celo vašega pametnega telefona.

   RAZIŠČITE KLJUČNE LASTNOSTI
  • GENIALNA TEHNOLOGIJA

   Sistem za informacije in zabavo zagotavlja najvišjo raven povezljivosti in dostopa do informacij. Omogoča vam izboljšano izkušnjo vožnje, brezskrbno parkiranje in pomoč pri vleki priklopnikov. Z najnovejšo tehnologijo imate svoj svet pod nadzorom prstnih konic.

   RAZIŠČITE KLJUČNE LASTNOSTI
  • NAJBOLJŠI V SVOJEM RAZREDU

   Discovery je videti, kot bi bil doma v mestu, a se brezhibno znajde tudi na najrazličnejših terenih. Tudi njegova sposobnost vleke je na povsem novi ravni. Obremenite ga lahko do 3,500 kg1, z novim paketom funkcij pa bo tovor prevažal z lahkoto in povsem varno. Hkrati pa njegova optimizirana geometrija, združena z edinstvenimi tehnologijami, ki jih poznamo le pri Land Roverju, in so vodilne v razredu, zagotavlja zmogljivosti na vseh terenih.

   RAZIŠČITE KLJUČNE LASTNOSTI

  OBLIKOVANJE

  VSESTRANSKOST

  TEHNOLOGIJA

  ZMOGLJIVOST

  ZMOGLJIVOST

  Izberite model