SPREJMITE POT DO SVOBODE

Izboljšajte svoj svet z Discoveryjem Sport.

ZASNOVAN ZA VSESTRANSKOST

PROSTORNI SEDEŽI

Z do 7 sedeži in najbolj prostornim odprtim prostorom za shranjevanje na sprednji konzoli v svojem razredu1Celotna družina lahko raziskuje v stilu in udobju.
PREMAKNE KARKOLI

PREMAKNE KARKOLI

Z Discoveryjem Sport z vlečno zmogljivostjo do 2.500 kg* prevažajte vse od prikolic do zabojnikov za prevoz konj.
NOSI VSE

NOSI VSE

Poiščite prostor za strešne kovčke, kolesa in drugo opremo z dinamično obremenitvijo strehe do 75 kg.

ZA VAŠO NASLEDNJO PUSTOLOVŠČINO

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

NEUSTRAŠEN DIZAJN

Pragovi v barvi Gloss črna in maska v barvi Gloss črna z značilnim šesterokotnim motivom Discovery dopolnjujejo drsne plošče v barvi karoserije in pokrov motorja Narvik Gloss Black Discovery.

INTUITIVNO UPRAVLJANJE

Udobno nadzirajte vsak vidik vožnje z novim 11,4-palčnim Pivi Pro iz ukrivljenega stekla float2 Zaslon na dotik. Nova prestavna ročica omogoča enostavno in otipljivo krmiljenje.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

POPOLNOMA POVEZAN

Popestrite vsako družinsko pustolovščino z informacijsko-razvedrilnim2 sistemom Pivi Pro. 90 odstotkov nalog je dostopnih z dvema dotikoma novega 11,4-palčnega ukrivljenega zaslona na dotik iz float stekla.

POMOČ VOZNIKU

Zasnovana je za lažjo vožnjo. Intuitivne funkcije Paketa pomoči vozniku vključujejo prilagodljivi tempomat in napravo za nadzor trka od zadaj.
POMOČ VOZNIKU
ČIŠČENJE ZRAKA

ČIŠČENJE ZRAKA

Z najnaprednejšimi tehnologijami za kakovost zraka v svojem razredu1, Sistem za čiščenje zraka v kabini Cabin Air Purification Plus za Discovery Sport filtrira in očisti zrak v kabini prahu in mikrobov ter hkrati spremlja ravni CO2 za pomoč pri spodbujanju dobrega počutja vaše družine.
POVEZANA PRIROČNOST

POVEZANA PRIROČNOST

Brezhibna povezljivost za vso družino z Amazon Alexa, Cloud Connectivity in Apple CarPlay®7 in možnost dostopne točke WiFi z Data Plan. Z daljinskim upravljalnikom Land Rover Remote Skill8 komunicirajte z vozilom na daljavo.
BREZŽIČNO POLNJENJE

BREZŽIČNO POLNJENJE

Brezžično polnjenje naprav3 in povezljivost vam omogočata polnjenje združljivih pametnih telefonov, hkrati pa zmanjšuje nered v kabini.
LAHKOTNO IN VARNO

LAHKOTNO IN VARNO

Z vstopom brez ključa, ki je standardno na voljo pri SE in HSE, se vrata vašega vozila samodejno zaklenejo, ko obeska za ključe ni več mogoče zaznati.

IZBOLJŠANA UČINKOVITOST

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

60KM††
WLTP. Pričakovani realni doseg do 46 km.

EMISIJE CO2 (OD)

34G/KM††
Nič emisij iz izpušne cevi v načinu EV.

JAVNO ZARAČUNAVANJE (OD)

30MINUT
Hitro polnjenje z enosmernim tokom od 0 do 80 odstotkov v približno 30 minutah.

POLNJENJE DOMA (OD)

2HOURS 12 MINUTES
Do 100 odstotkov z uporabo 7kW AC domačega polnilnika.

ELEKTRIČNI HIBRID

Opravite več kot 90 odstotkov povprečnih dnevnih voženj samo v načinu EV9. Priključni električni hibrid (PHEV) zagotavlja popolnoma električno vožnjo z ničelnimi emisijami iz izpušne cevi. Podrobnosti o motorju P270e.
ELEKTRIČNI HIBRID

NAJVEČJA MOČ

249PS
184 kW.

MAKSIMALNA VLEKA (DO)

2.200KG

0-100 KM/H

7,8SEKUND
0-100 km/h v 7,8 sekunde.

EMISIJE CO2 (OD)

187G/KM±
Kombinirano.

BENCINSKI BLAGI HIBRID

Naši učinkoviti in zmogljivi blagi hibridni motorji zbirajo, shranjujejo in prerazporejajo energijo, ki se običajno izgubi med upočasnjevanjem.
BENCINSKI BLAGI HIBRID

NAJVEČJA MOČ

204PS
150 kW

MAKSIMALNA VLEKA (DO)

2.500KG

0-100 KM/H

8,6SEKUND
0-100 km/h v 8,6 sekunde.

EMISIJE CO2 (OD)

171G/KM††
WLTP kombinirano.

DIZELSKI BLAGI HIBRID

Naši učinkoviti in zmogljivi blagi hibridni motorji zbirajo, shranjujejo in prerazporejajo energijo, ki se običajno izgubi med upočasnjevanjem.


Podrobnosti o motorju D200.

DIZELSKI BLAGI HIBRID
CONFIDENT CAPABILITY

PREMAKNE KARKOLI

Z vlečno zmogljivostjo do 2.500 kg*, z Discovery Sport prevažajte vse od prikolic do zabojnikov za prevoz konj.

SAMOZAVESTNA SPOSOBNOST

TEHNOLOGIJE, KI JIH JE MOGOČE PRILAGODITI
OPTIMALEN OPRIJEM

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

EDINSTVEN LE ZA VAS

Komplet izbrane dodatne opreme in možnosti za zunanjost vam omogočata prilagoditi vaš Discovery Sport vsaki pustolovščini.
OGLEJTE SI MOŽNOSTI IN DODATNO OPREMO

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI IN SPECIFIKACIJE

MODELI IN SPECIFIKACIJE

Oglejte si celotno ponudbo modelov.
Discovery Sport

Discovery Sport

Izboljšajte svoj svet z Discovery Sport.

**Glejte številke WLTP
Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. CO2Podatki kot je CO, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles, vgrajena dodatna oprema, potovalna pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na proizvodnem vozilu na standardizirani poti.

S tekočinami: Prostornina, izmerjena s simulacijo prtljažnega prostora, napolnjenega s tekočino.

*Vleka bo bistveno vplivala na doseg EV.

Časi polnjenja se razlikujejo glede na številne dejavnike, med drugim vključno s starostjo, stanjem, temperaturo in obstoječim polnjenjem baterije, uporabljenim objektom in trajanjem polnjenja.

1Pri merjenju z zaprtim razredom konkurentov velja od 3. 3. 23.

2Za sistem Connected Navigation je po začetnem obdobju potrebna naročnina, pri kateri vam svetuje vaš pooblaščeni prodajalec Land Roverjev.

3Samo združljivi pametni telefoni.

4Na nekaterih trgih je potrebno steklo za omejevanje sončne svetlobe. Navodila za navigacijo na vetrobranskem steklu se pojavijo le, ko je Pivi Pro nameščen na vozilo.

5Če bifokalni ali varifokalni uporabniki ne morejo enostavno prilagoditi ostrenja na digitalni sliki za vzvratno vožnjo ClearSight, se lahko kadar koli vrnejo v način vzvratnega ogledala. Slika se ne prenaša v živo. Preverite varnost v okolici. V skladu z lokalnimi predpisi.

6Sistem ClearSight Ground View je odvisen od 3D kamere Surround. Slika se ne prenaša v živo. Preverite varnost v okolici. V skladu z lokalnimi predpisi.

7Vaš avto je pripravljen za Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay®, so odvisne od razpoložljivosti funkcije v vaši državi, zato za več informacij obiščite https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je mogoče podaljšati po začetnem obdobju, kot vam svetuje vaš pooblaščeni prodajalec Land Roverjev. Land Rover Remote App je treba prenesti iz trgovine Apple App Store/Google Play Store.

9Povprečna dolžina dnevne vožnje (51 km), izračunana na podlagi podatkov InControl s 30 svetovnih trgov za vozila Discovery Sport med letoma 2019 in 2022. Predpostavlja popolnoma napolnjeno baterijo.

Meridian je registrirana blagovna znamka družbe Meridian Audio Ltd. Trifield, naprava s tremi polji pa je blagovna znamka družbe Trifield Productions Ltd.

Upoštevajte, da se pri izbiri drugih nivojev opreme standardne funkcije lahko spremenijo. Standardne funkcije se lahko razlikujejo tudi glede na različico motorja in menjalnik.

Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.

Vozniki naj uporabljajo funkcije v avtomobilu le, če je to varno. Vozniki morajo zagotoviti, da imajo ves čas popoln nadzor nad vozilom.

Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri pooblaščenem prodajalcu Land Roverjev. Nekatere funkcije zahtevajo naročnino, ki jo je treba po začetnem obdobju podaljšati po nasvetu vašega prodajalca. Povezave z mobilnim omrežjem ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti.