VOŽNJA PO SKALAH +

IZKUSITE RAZBURLJIVO VZNEMIRJENJE TERENSKE VOŽNJE PO PUŠČAVI ZA VOLANOM NAJNOVEJŠIH VOZIL LAND ROVER.

VOŽNJA PO SKALAH + – PUSTOLOVŠČINA ČAKA NA VAS

V puščavi Moab najdemo nekaj najbolj zahtevnih terenskih poti. Naši strokovnjaki bodo vas in vozilo potisnili do skrajnih mej in vam pokazali najzahtevnejše poti, kar jih premore pokrajina.

VOŽNJA PO SKALAH + – URNIK
1. DAN
Prihod na letališče Grand Junction, sledi prevoz do prenočišča Red Cliffs, kjer boste nastanjeni ves čas potovanja. Sledita večerja in druženje s preostalimi udeleženci pustolovščine.
2. DAN
Zajtrku sledi kratek sestanek, potem pa se odpravite do prve steze – Poison Spider (Strupeni pajek) –, ki jo obkrožata izjemna pokrajina Moab in reka Kolorado.
3. DAN
Zjutraj se zberemo na sestanku, potem pa se odpravimo do izjemne steze Seven Mile Rim (Preizkušnja sedmih milj). Vozili se boste po številnih neverjetnih granitnih strukturah, kot je na primer Uranium Arch, in si ogledali najlepše dele pokrajine.
4. DAN
Po zajtrku se odpravite na legendarno stezo Hell's Revenge (Peklensko maščevanje) – na stezo, kjer boste morali res dati vse od sebe.
5. DAN
Če imate povratni let nekoliko pozneje, se lahko udeležite dodatnih dejavnosti, kot sta pohodništvo ali jahanje. Če se želite razvajati, pa si privoščite športno masažo in sproščujoče namakanje v vroči kadi.
SREČAJTE EKIPO STROKOVNJAKOV

Profesionalni, predani in zelo, zelo izkušeni. Strokovni inštruktorji znajo kar najbolje izkoristiti naša vozila ter vam na jasen in izčrpen način prenesti svoje obširno znanje. Tako tudi vi spoznate česa vse ste sposobni za volanom.

OGLEJTE SI GALERIJO
PRENOČIŠČE RED CLIFFS

Dobrodošli v sodobnem, rustikalnem udobju prenočišča Red Cliffs Lodge, kjer se boste vsako jutro zbujali ob pogledu na veličastno reko Kolorado. Tu so del izkušnje odlična hrana, vino in prijetni pogovori. Tu po zahtevnih vožnjah najdete varno zavetje in z drugimi udeleženci delite dogodke dneva.

VINARNA CASTLE CREEK

V okviru prenočišča Red Cliffs se nahaja tudi vinarna Castle Creek. Gre za večkrat nagrajeno vinarno, v kateri pridelujejo rdeče in bele sorte iz grozdja, pridelanega v pokrajini Moab. Udeležite se lahko tudi degustacije in odkrijete, na kakšen način smo proizvedli več kot 30 nagrajenih vin.

IGRIŠČE ZA GOLF V MOABU

Obstaja kaj boljšega, kot zaključiti dan, ki ste ga preživeli na stezah, z igro golfa? Igrišče obkrožajo legendarne rdeče skale, zato boste med izboljševanjem svojega hendikepa na igrišču za golf Moab zares uživali. Odigrate lahko vseh 18 lukenj ali pa le trenirate svoj zamah.

»NEVERJETNA IZKUŠNJA! BILO JE ENKRATNO.«

LINDA, ZDA

PROGRAM SE ODVIJA V ANGLEŠKEM JEZIKU.

KONTAKTIRAJTE NAS

Več informacij dobite na:

telefonu: +1 303 515 4839 (od 9.00 do 17.00 (lokalni čas) od ponedeljka do petka; morda bodo zaračunani stroški lokalnih operaterjev).
E-naslovu: Kontaktirajte nas.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O POKRAJINI MOAB
SPLOŠNO

Kdo vodi potovanja?

Izkušnjo pustolovščine Moab Land Rover vodi podjetje Alem International Inc., ki ima licenco podjetja Jaguar Land Rover. Ko opravite rezervacijo podpišete pogodbo s podjetjem Alem International Inc.Kdo vozi?

Vi! Na voljo vam bo ekipa inštruktorjev izkušnje Land Rover, ki vas bo vodila in vam pomagala, a za volanom boste vedno le vi.Koliko moram biti star, da lahko sodelujem?

21 let.V katerem jeziku se odvijajo potovanja?

V angleškem jeziku.

CENA

Ali si moram za vožnje zagotoviti dodatno zavarovanje?

Dodatno zavarovanje vozil ni potrebno, vendar je obvezno, da gostje kupijo celovito potovalno zavarovanje.Kaj je vključeno v ceno pustolovščine po pokrajini Moab znamke Land Rover?

Splošna ponudba vključuje: vse vozne aktivnosti z vozili Land Rover, nastanitev v hotelu, zajtrk, kosilo in večerjo, pijačo z obroki in prevoz od/do letališča Grand Junction. Upoštevajte, da je zaradi vožnje alkohol vključen le pri večerji in da so količine omejene. Brezalkoholne pijače, čaj in kava so vključeni v vse obroke.Kaj ni vključeno v ceno vozne izkušnje?

V program niso vključeni leti, obroki in pijača, ki niso navedeni v programu, pristojbine za vize (če so potrebne), potovalna zavarovanja in vsi dodatki pred ali po potovanju, ki odstopajo od načrtovane poti.

VOŽNJA

Katero vrsto vozniškega dovoljenja potrebujem?

Pravilnik podjetja JLR določa, da morajo imeti vsi vozniki imeti popolno in veljavno vozniško dovoljenje, ki ga je treba predložiti na prvi dan izkušnje. ​Katero vozilo bom vozil?

Land Rover Discovery, Range Rover in Range Rover Sport.Včasih bomo morda morali spremeniti ali nadomestiti navedena vozila zaradi okoliščin, ki so zunaj našega nadzora, in pridržujemo si pravico do tega.So menjalniki vozil ročni ali samodejni?

Vsa vozila imajo samoddejen menjalnik.Koliko ljudi je v vsakem vozilu?

V vsakem vozilu sta lahko po dva gosta.Kakšna je največja velikost skupine?

Da bi zagotovili čim bolj ekskluzivno in privlačno izkušnjo, je največja dovoljena skupina 16 gostov (dva na vozilo).Bom imel svoje vozilo, če potujem sam?

Ne, če potujete sami, boste v vozilu z drugim gostom. V hotelu pa boste imeli svojo sobo.Ali moram biti za sodelovanje telesno pripravljen?

Če želite sodelovati pri vozni izkušnji, se prepričajte, da ne obstajajo okoliščine, ki bi vas lahko izločile iz vožnje. To so lahko kronične težave s hrbtom (ali podobna stanja), duševna stanja, ki bi lahko zmanjšala vašo sposobnost vožnje, slab vid, ki ne izpolnjuje standardov za vožnjo, nosečnost ali težave s srcem. Če jemljete zdravila, jih vzemite dovolj za celotno trajanje potovanja. Z nami bo potovalo tudi zdravstveno osebje. Obvestite nas o vseh zdravstvenih stanjih, ki vas morda skrbijo.

POTOVANJE

Kakšno je tam vreme v tem letnem času?

Oktobra in novembra se čez dan temperature gibljejo od 20 do 25 stopinj Celzija, večeri so hladnejši, saj se temperature spustijo na okrog 4 stopinje Celzija, noči pa so zares mrzle. Moab ima običajno več kot 300 sončnih dni na leto.Se lahko potovalne izkušnje Land Rover udeležijo tudi otroci?

Izkušnja ni primerna za otroke zaradi varnostnih razlogovAli potrebujem posebna oblačila?

Trdne in udobne pohodne čevlje, nogavice, sončna očala, kremo za sončenje, pokrivalo, vetrovko, flis in majico.
Kakšen je kodeks oblačenja ob večerih?

Ob večerih ste lahko oblečeni priložnostno oziroma sproščeno.Katere druge dejavnosti so na voljo?

Ranč nudi dejavnosti, kot so jahanje, degustacija vin, rafting, športno masažo in veliko več. Vprašajte gostitelje.Ali potrebujem vizum?

Prosimo vas, da glede podrobnosti pridobitve vizuma vprašate na lokalnem konzulatu. Če za vizum potrebujete vabilo, se oglasite in zagotovili vam ga bomo.Katera valuta se uporablja v ZDA?

Lokalna valuta je ameriški dolar.Ali lahko prinesem fotoaparat ali kamero?

Seveda, prinesete lahko tudi specialno opremo kot je GoPro, droni pa zaradi dovoljenj niso dovoljeni.

VOŽNJA PO SKALAH

4-dnevna vozna izkušnja nudi popoln uvod v terensko vožnjo. Privoščite si razburljivo vznemirjenje navigacije po divjih stezah za volanom najnovejših vozil Land Rover. Naši strokovnjaki vas bodo preskusili na številnih različnih podlagah.

OBVEŠČAJTE ME
Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami o naših pustolovskih popotovanjih.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.