POTOVANJE ABOVE AND BEYOND

NA RAVNEM RES NI ZABAVNO. SVOJE ZMOŽNOSTI IN ZMOŽNOSTI NAŠIH VOZIL PREVERITE NA VOZNIH IZKUŠNJAH, KI JIH PRIPRAVLJAMO.

IZVEDITE VEČ
IZKUŠNJE VOŽNJE

IZKORISTITE PRILOŽNOST IN SEDITE ZA VOLAN VOZILA LAND ROVER TER IZKUSITE IZZIVE IN RAZBURJENJE TERENSKE VOŽNJE.

JAGUAR<br>LAND ROVER<br>LEDENA AKADEMIJA NA ŠVEDSKEM
IZVEDITE VEČ
4kCwNuGSxAw
Čudovit dan. Nisem prepričana, da sem izkusila omejitve zmogljivosti vozila, ampak vem, da sem se svojim omejitvam precej približala.

KARYN REIDY
UDELEŽENKA IZKUŠNJE LAND ROVER, SOLIHULL, ZK

IZKUŠNJE VOŽNJE
POSKUSNA VOŽNJA
To je vaša priložnost, da v enournem uvodnem tečaju sedete za volan vozila Land Rover. Pridobili boste dodatno samozavest v svoje vozne sposobnosti ter izkusili zmogljivost vozil Land Rover pri vzponih, spustih in zavojih.
NAJDITE NAJBLIŽJE SREDIŠČE
POL DNEVA
Izboljšajte svoje vozne sposobnosti ob strokovnem vodstvu ter si pridobite boljše razumevanje nadzora nad vozilom, premagovanja ovir in načina, kako oceniti različna okolja. Izkušnja vključuje tudi premagovanje strmih vzponov, spustov in stranskih pobočij ter bredenje po vodi.
NAJDITE NAJBLIŽJE SREDIŠČE
VES DAN
Spopadite se z zahtevnimi tereni in izpopolnite vozne tehnike ob vodstvu usposobljenega inštruktorja. Obvladujte različne terenske elemente in dosezite več samozavesti, ki vas bo pripravila na resnična okolja. Ob koncu celodnevne izkušnje ste pripravljeni za napredno vožnjo.
NAJDITE NAJBLIŽJE SREDIŠČE
NAPREDNA VOŽNJA
Čas je za nov način vožnje s tehniko prestavljanja v visoke in nizke prestave med vožnjo po zahtevnih terenih. Te spretnosti vam omogočata boljši nadzor nad vozilom in premišljeno zaustavljanje v sili na spolzki podlagi.
NAJDITE NAJBLIŽJE SREDIŠČE
PO MERI
Povejte nam, kaj želite, in za vas, vaše stranke in vaše osebje bomo ustvarili ekskluzivno izkušnjo Land Rover. Vašim željam lahko prilagodimo izjemne vozne izkušnje, teambuilding, nagrade, proste dneve ali praznovanja.
NAJDITE NAJBLIŽJE SREDIŠČE
SPECIALISTIČNA URJENJA
Naši strokovni inštruktorji izvajajo tudi specializirane tečaje za usposabljanje voznikov na kateri koli ravni, vključno z uporabo vitla, reševanjem vozil in upravljanjem priklopnikov. Za profesionalne uporabnike nudimo tudi specialistična urjenja.
NAJDITE NAJBLIŽJE SREDIŠČE
POTOVANJE ABOVE AND BEYOND

Če ste pripravljeni na izziv, smo tudi mi. Pripravljamo potovanje Above and Beyond, ki vas bo za volanom vašega najljubšega vozila Land Rover izpostavilo številnim vznemirljivim oviram ali terenom. Vključeni so intenzivni nakloni, dramatični spusti, stranski nagibi in še veliko več – potovanje je izkušnja voznih sposobnosti z vozili Land Rover iz prve roke. Iskreno, se na ravnem res zabavate?

IZVEDITE VEČ
REZERVIRAJTE SI IZKUŠNJO VOŽNJE

30 središč za izkušnjo vožnje. Raziskujte svet.

PREGLEJTE NAŠA SREDIŠČA
SI ŽELITE ŠE VEČ PUSTOLOVŠČIN?

Predstavitev neverjetnih potovanj po svetu.

IZVEDITE VEČ
REZERVIRAJTE SI DAN ZA NOVO IZKUŠNJO.
Rezervirajte si čas za novo izkušnjo z vozili Land Rover in preverite njihovo zmogljivost.
RAZIŠČITE PUSTOLOVSKA POPOTOVANJA
Raziskujte in se na pustolovščine podajte v vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.