RAZIŠČITE
RANGE ROVER

RAZIŠČITE<br>RANGE ROVER

PREPOZNAVNO OBLIKOVANJE

Range Rover L460 22MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJO

PREFINJENA ZUNANJOST

Sodobna interpretacija in prefinjeno oblikovanje brez odvečnih podrobnosti, katerih rezultat je elegantna, sodobna oblika.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

PREFINJEN

Sodobna in prefinjena notranjost, podkrepljena z izvrstnimi podrobnostmi in intuitivnim pristopom do ustrezne tehnologije.

RAZKOŠNO USNJE

Izbirajte med različnimi vrstami usnja, vse z razkošjem in prefinjenostjo, ki bi ga pričakovali. Na voljo v petih barvah.

TRAJNOSTNI MATERIALI

Razkošne alternative usnju predstavljata materiala KvadratTM in UltrafabricsTM , ki zagotavljata mehko udobje sodobnega videza.

ZAKLJUČNE OBDELAVE BESPOKE

Notranjost prilagodite svojemu osebnemu slogu z izbiro finih furnirjev ter vrsto materialov in zaključkov.

PREFINJENOST IN RAZKOŠJE

PREFINJENA POTOVANJA

Od električnih vrat* do možnosti »masaže z vročimi kamni« – vsak vidik vozila Range Rover nudi razkošno doživetje potovanj.

SISTEM ZA AKTIVNO ODPRAVLJANJE HRUPA

Sistem za aktivno odpravljanje hrupa odpravlja neželene zvoke, tresljaje in motnje. Možnost je omogočena prek zvočnikov na naslonu za glavo, ki prvič v zgodovini ustvarjajo posamezna tiha območja ter nudijo popolno prefinjenost kabine.
PREČIŠČEVANJE ZRAKA V KABINI PRO

PREČIŠČEVANJE ZRAKA V KABINI PRO

Filtracija delcev PM2,5 in nanoeTMX znatno zmanjšata vonjave ter uničujeta bakterije in alergene, vključno z virusom SARS-CoV-21, medtem ko2 izolacija CO2 izboljša zdravje in budnost v notranjosti kabine.
ŠTIRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

ŠTIRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Sistem štiripodročne klimatske naprave omogoča ločeno prilagajanje nastavitev za voznika, sovoznika in vsakega od sopotnikov v drugi vrsti sedežev.

INUITIVNA TEHNOLOGIJA

NOVA GENERACIJA SISTEMA PIVI PRO

Nagrajeni sistem za informacije in zabavo Pivi Pro je naš najbolj intuitiven sistem doslej. Vse je združeno na enem samem zaslonu na dotik, ki nudi enostavno povezljivost s pametnimi telefoni in odpira številne možnosti povezane vožnje.
ČIST ZVOK

ČIST ZVOK

MeridianTM Paradni sistem prostorskega zvoka zagotavlja realistično reprodukcijo. Nizkotonec in 34 zvočnikov ustvarjajo nepozabno zvočno izkušnjo na vsakem sedežu. Ponašajo se s tehnologijo MeridianTM Trifield 3D.
PRIROČNA POVEZANOST

PRIROČNA POVEZANOST

Paket Online zagotavlja brezhibno povezljivost z dostopom do vnaprej nameščenih aplikacij, kot sta Amazon Alexa in Spotify prek dostopne točke Wi-Fi. Brezžične posodobitve programske opreme (SOTA) poskrbijo, da je vaše vozilo vedno posodobljeno.
NADZOR ZA ZADNJE SEDEŽE

NADZOR ZA ZADNJE SEDEŽE

Naj potniki prevzamejo nadzor nad možnostmi za zabavo in udobje za zadnje sedeže prek 8-palčnega krmilnika zaslona na dotik, ki se nahaja v naslonu za roke v drugi vrsti sedežev razreda Executive.
POMOČ VOZNIKU

POMOČ VOZNIKU

Izbirajte med številnimi funkcijami, zasnovanimi za preprostejšo vožnjo in parkiranje. Na voljo so številne inovativne tehnologije za izboljšanje voznih izkušenj.

ŽAROMETA DIGITAL LED

Boljša nočna vidljivost in ločljivost. Digitalna žarometa LED z značilnimi dnevnimi lučmi, projekcijo slike in prilagodljivimi prednjima žarometoma uporabljata navigacijske podatke ter tako vnaprej sledita cesti pred vami.
OBLIKUJTE SI SVOJEGA

POVEČANE ZMOGLJIVOSTI

ELEKTRIČNI HIBRID

Na voljo kot priključni električni hibrid s podaljšanim dosegom (PHEV). 3,0-litrski 6-valjni bencinski motor Ingenium s 105 kW je opremljen z različicama P460e ali P550e. S hitrim polnjenjem z enosmernim tokom ga lahko napolnite do 80 odstotkov v manj kot eni uri.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNEGA HIBRIDA **

DOSEG ELEKTRIČNEGA MOTORJA (DO)

121 KM

WLTP. Resnični predvideni doseg do 94 km.

CO22 IZPUSTI (OD)

16 G/KM

Ničelni izpusti iz izpušne cevi v načinu EV.

JAVNE POLNILNICE (OD)

<60 MINUT

Hitro polnjenje z enosmernim tokom do 80 odstotkov v manj kot eni uri.

DOMAČE POLNJENJE (OD)

5 UR

Do 100 % z uporabo domače polnilnice 7 kW na izmenični tok.
PREPROST NADZOR

PREPROST NADZOR

Sistem z nadzorovanjem karoserije in krmiljenja do 500-krat na sekundo zagotavlja mirno vožnjo in popoln nadzor ter stalno prilagaja nastavitve blažilnikov.
MIRNA VOŽNJA

MIRNA VOŽNJA

Aktivni zaklep zadnjega diferenciala* nudi dodatne prednosti večjega oprijema v ovinkih in pri terenski vožnji.
URAVNOTEŽENA MOČ

URAVNOTEŽENA MOČ

Sistem vektoriranja navora pri zaviranju zagotavlja odzivno in nadzorovano upravljanje celo skozi najožje zavoje. Elektronski diferencial in zavorni sistem vozila pri zavijanju nenehno uravnavata porazdelitev navora motorja med vsemi štirimi kolesi.
SPOKOJNO UDOBJE

SPOKOJNO UDOBJE

Elektronsko zračno vzmetenje Range Rover za zavoje zagotavlja mirno udobje. Dynamic Response Pro izboljšuje vodljivost z elektronskim nadzorom aktivnega premikanja (eARC) in optimizira zmogljivost na cesti.

IZJEMNA ZMOGLJIVOST

ŠTIRIKOLESNI POGON
ELEKTRONSKO ZRAČNO VZMETENJE
NASTAVLJIVI PROGRAMI

OSEBNA PRILAGODITEV

Barva Charente Grey (Premium kovinske barve) | Autobiography | Sedem sedežev s standardno medosno razdaljo

PRILAGOJENO VOZILO ALI VOZILO, KI GA LAHKO NAROČITE TAKOJ

Preden prilagodite svoje vozilo z izbiro barv, koles in možnosti notranjosti, izberite model, motor in paket specifikacij.

EDINSTVEN LE ZA VAS

Nabor možnosti paketov in dodatkov. Izbira barv, platišč in možnosti strehe. To je vaše vozilo Range Rover.

RAZISKUJTE DALJE

MODELI VOZIL RANGE ROVER

MODELI VOZIL RANGE ROVER

Oglejte si celotno paleto modelov.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Prefinjen. Razkošen. Ekskluziven.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Oglejte si dejstva in številke.

Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo.2 Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na slog vožnje, okolijske pogoje, obremenitev, nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava prava davčna stopnja.


Oglejte si številke WLTP..
Predloženi podatki so rezultat uradnih preizkusov proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Podatki služijo le za primerjavo. Dejanski podatki so lahko drugačni.2 Izpusti CO2 in poraba goriva se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so načini vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles in vgrajena dodatna oprema.


1 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: www.android.com/auto/.

3 Storitev Land Rover Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati. Aplikacijo Land Rover Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.

4 Storitev povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati.

5 V nekaterih državah na voljo le z vetrobranskim steklom, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov.

6 Za posodobitev sistemov potrebujete podatkovno povezavo.

7 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover.

8 Velja politika pravične uporabe. Ko v enem mesecu porabite 20 GB podatkov, se lahko hitrost in funkcionalnost podatkov v vozilu do konca meseca zmanjšata.
Za podrobnosti pravilnika o pošteni uporabi, povezanega s to funkcijo, si oglejte pogoje InControl Pivi Pro na naslovu www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in od video vsebine.
Predvajanje videa v ločljivosti HD bo znatno povečalo porabo podatkov.


Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.


Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.


Določene lastnosti sistema Pivi in tehnologije InControl, njune možnosti in storitve tretjih so odvisne od tržišča – dostopnost na svojem tržišču in popolne pogoje uporabe preverite pri prodajalcu vozil Land Rover. Določene funkcije vključujejo naročnino, ki jo boste morali po začetnem obdobju, ki ga svetuje vaš prodajalec vozil, obnoviti. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.


Apple CarPlay je blagovna znamka družbe Apple Inc. Veljajo lahko pogoji za končne uporabnike Apple Inc.
Android Auto je blagovna znamka družbe Google LLC. Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« sta blagovni znamki podjetja Trifield Productions Ltd.
NanoeTM je blagovna znamka podjetja Panasonic Corporation.