NOVI RANGE ROVER
PIONIRJI INOVACIJ

NOVI&nbsp;RANGE&nbsp;ROVER<br>PIONIRJI INOVACIJ
Znamka Range Rover ima bogato zgodovino pionirskih inovacij in je še vedno vodilna na področju natančnosti in kakovosti.

INOVECIJE, POVEZANE Z OBLIKOVANJEM

Našo sodobno oblikovalsko vizijo omogoča združevanje najsodobnejših inženirskih tehnik z intuitivnimi tehnologijami.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Z gladkim, lasersko varjenim vmesnikom zaključek strehe zagotavlja brezhibno povezavo z našo filozofijo oblikovanja. Poravnani elementi zagotavljajo trden videz in izboljšajo aerodinamične lastnosti. Zaobljeni rob vrat se stika s steklom v preprostem, čistem zaključku zahvaljujoč skritemu bočnemu delu. Digitalna žarometa LED znamke Range Rover se ponašajo z vodilnim mikroprocesorjem in 1,2 milijonoma mikroogledal. Ti lahko izostrijo 16 predmetov hkrati in zabrišejo odseve. Skrite zadnje luči med delovanjem svetijo kot živo rdeče diode LED, ko pa niso v uporabi pa so videti kot značilna sijajno črna grafika.

MIRNO ZAVETJE

Sistem za aktivno odpravljanje hrupa in prefinjena mešano-kovinska arhitektura zagotavljata eno najtišjih kabin v katerem koli cestnem vozilu.

Nova generacija sistema za aktivno odpravljanje šumov odpravlja neželene zvoke, tresljaje in motnje. Zmanjšuje kognitivno obremenitev voznika in potnikov ter pomaga, da vsi prispejo na cilj popolnoma sveži. Zvočniki za vzglavnike, ki omogočajo odpravljanje hrupa so prvi na svetu in ustvarjajo posamezna tiha območja za popolno prefinjenost kabine. Štirje merilniki pospeška in mikrofoni na zunanji strani vozila Range Rover spremljajo tresljaje koles, hrup pnevmatik in zvoke motorja ter jih s signalom izničijo. Ta signal se predvaja prek 35 glavnih zvočnikov v vozilu. Tehnične izboljšave prispevajo k 24-odstotnemu izboljšanju prenosa hrupa, še preden uporabimo aktivno odpravljanje hrupa.

BREZHIBNA INTEGRACIJA

Resnično sodobno razkošje zahteva napredne možnosti, ki so brezhibno integrirane in vedno posodobljene.

Napredne možnosti vključujejo aplikacijo Amazon Alexa, pomoč pri parkiranju Remote1in sistem za informacije in zabavo Pivi Pro.2 Vse navedene možnosti so brezhibno integrirane, enostavne za uporabo in zelo priročne. Zahvaljujoč posodobitvam SOTA (software-over-the-air) se vozilo Range Rover stalno posodablja.

ELEKTRIFICIRANA ZMOGLJIVOST

Nova arhitektura vozil Range Rover zagotavlja temelje za učinkovite možnosti pogonskih sklopov, vključno s priključnim električnim hibridom s podaljšanim dosegom (PHEV). Popolnoma električno vozilo Range Rover se bo družini pridružilo leta 2024 in bo vodilo našo vožnjo v električno prihodnost.

DNEVNE POTI

75 ODSTOTKOV

113 km popolnoma električnega dosega zadovolji 75 odstotkov dnevnih voženj,3 ki jih lahko opravite v električnem načinu.

ELEKTRIČNI (EV) DOSEG (DO)

113 KM **

WLTP. Resnični predvideni doseg do 88 km.

CO22IZPUSTI (OD)

18 G/KM **

Uživajte v ničelnih izpustih iz izpušne cevi v načinu EV.

ČAS POLNJENJA NA JAVNI POLNILNICI

<60 MINS

Napolnite baterijo do 80 odstotkov v manj kot eni uri. <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Modularna vzdolžna arhitektura iz mešanih kovin (MLA-Flex) zagotavlja popolno osnovo za nove udobje in prefinjenost.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Nova strukturna zasnova uravnoteži težo, moč in togost vozila Range Rover. Nova karoserija MLA-Flex je do 50 odstotkov bolj toga, inženirske izboljšave pa prispevajo k 24-odstotnemu izboljšanju prenosa hrupa. Z združevanjem najsodobnejših inženirskih tehnik z 260.000 virtualnimi testi in 1,2 milijona km testiranja prototipov je vozilo Range Rover robustno, prefinjeno in zagotavlja izjemno kakovost.

RAZISKUJTE DALJE

POUDARKI

POUDARKI

Vozila Range Rover vodijo z zgledom.
MODELI VOZIL RANGE ROVER

MODELI VOZIL RANGE ROVER

Oglejte si celotno paleto modelov.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Oglejte si dejstva in številke.

**Oglejte si številke WLTP.

Predloženi podatki so rezultat uradnih preizkusov proizvajalca v skladu z zakonodajo EU pri popolnoma napolnjeni bateriji. Podatki služijo le za primerjavo. Dejanski podatki so lahko drugačni.2Podatki o dosegu v popolnoma električnem načinu temeljijo na serijskem vozilu in standardizirani poti, poraba goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so načini vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles in vgrajena dodatna oprema. Podatki o dosegu temeljijo na serijskem vozilu in standardizirani poti.

1Na voljo od sredine leta 2022.

2Storitev povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati.

3Predpostavlja polnjenje samo doma in na podlagi anonimiziranih podatkov o lastništvu strank vozil Range Rover.

4Časi polnjenja so odvisni od številnih dejavnikov, vključno z, vendar ne omejeno na: starost in stanje vozila, temperaturo in trenutno napolnjenost baterije; polnilnico, ki jo uporabljate in pa trajanje polnjenja.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Določene lastnosti sistema Pivi in tehnologije InControl, njune možnosti in storitve tretjih so odvisne od tržišča – dostopnost na svojem tržišču in popolne pogoje uporabe preverite pri prodajalcu vozil Land Rover. Določene funkcije vključujejo primerno kartico SIM z naročnino, ki jo boste morali po začetnem obdobju, ki ga svetuje vaš prodajalec vozil, obnoviti. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Nekatere funkcije Alexa so odvisne od tehnologije pametnega doma. Za uporabo Amazon Alexa potrebujete račun Amazon.