NOVI RANGE ROVER SV

ODLIČNA INTERPRETACIJA RAZKOŠJA IN OSEBNE PRILAGODITVE

MI POSKRBIMO, DA JE POSEBEN, VI, DA JE UNIKATEN

V oddelku za razvoj posebnih vozil obstajamo zato, da bi okrepili osnovne značilnosti svojih legendarnih vozil. Pri novem modelu Range Rover SV to pomeni še več razkošja in še več prilagoditev.

Novi Range Rover SV bo z večjo izbiro kot kdaj koli prej, vključno s trajnostno razkošno alternativo usnju, odražal vašo osebnost, vaše želje, vašo vizijo. Resnično je vaš.

VSE PO VAŠIH ŽELJAH

V središču prilagojenih funkcij novega vozila Range Rover SV je izbira med dvema temama notranjega in zunanjega oblikovanja SV. SV Serenity in SV Intrepid se ponašata z izvrstnimi in zelo različnimi barvami in materiali, znotraj ali zunaj.

Obe temi sta na voljo v različicah s standardno in daljšo medosno razdaljo ter s širokim izborom zmogljivih in učinkovitih motorjev, vključno z izpopolnjenim novim motorjem V8 Twin Turbo s 530 KM, vtičnim hibridnim vozilom s podaljšanim dosegom s 510 KM in učinkovitim dizelskim motorjem D350 s šestimi ventili v vrsti.

SV SERENITY

Zunanja tema SV Serenity se osredotoča na čisto razkošje. Za zunanje poudarke smo uporabili tehnično sivo barvo Atlas Silver in tehnično bronasto barvo Corinthian Bronze, ki poudarjata ekskluzivnost vozila. To je še posebej očitno v kombinaciji s kontrastno streho v barvi Corinthian Bronze in ujemajočimi se 23-palčnimi kovanimi aluminijastimi platišči z zaključno obdelavo Diamond Turned z vložki v barvi Corinthian Bronze.

SV INTREPID

Različica zunanjosti SV Intrepid je bolj umirjena, a dinamično osredotočena tema. Zunanji poudarki so kovinsko prevlečeni v antracit, popolnoma novi temni kromirani premaz, ki smo ga razvili izključno za Range Rover SV. Podobo dopolnjujejo zaključne obdelave v barvi Graphite Atlas, kot dodatna oprema pa so na voljo tudi črna kontrastna streha in pripadajoča 23-palčna kovana platišča iz lahke litine v barvi Satin Dark Grey z vložki v barvi Narvik Black Gloss.

FANTAZIJA SE NADALJE TUDI V NOTRANJOSTI

Ti osupljivi zunanji temi lahko v notranjosti dopolnite s posebnimi barvnimi kombinacijami, furnirji in oblikovanjem perforacije sedežev. Standardnima enobarvnima možnostma barv Ebony ali Perlino se pridružujejo različne kombinacije dvobarvnih odtenkov spredaj in zadaj, ki v kabini ustvarijo kontrastna območja.

Prvič je za vozilo SV kot možnost na voljo trajnostna razkošna alternativa usnju, v katero je oblečena celotna notranjost.

V temi notranjosti SV Serenity se lahko prepleta usnje v barvah Perlino in kontrastni Liberty Blue, ali pa Sequoia Green in Caraway. Oprema notranjosti SV Intrepid ponuja izbiro enobarvnega usnja v barvi Ebony, dvobarvnega usnja Rosewood in Ebony, ali pa materiala UltrafabricsTM v barvah Cinder Grey in Light Cloud Grey.

VAŠE LASTNO SVETIŠČE

Notranjost smo ustvarili tako, da vam zagotovimo udobje, tehnologijo in mir, kot jih pričakujete doma. Pri vseh modelih SV so na voljo naš vrhunski sistem za informacije in zabavo za zadnje sedeže – 13,1-palčni zasloni, največji v katerem koli vozilu Range Rover – ter visokozmogljive slušalke z izboljšanim zvokom. Na voljo le pri vseh modelih SV.

PREPOZNAVNE LASTNOSTI SERIJE SV (SV SIGNATURE SUITE)

Vrhunec opreme SV v notranjosti vozil Range Rover je ekskluzivna možnost SV Signature Suite s štirimi sedeži. Na voljo je samo pri vozilih z dolgo medosno razdaljo,
potnikom pa nudi vrhunsko izkušnjo.

V osrednjem delu se nahaja konzola, ki se razteza po celotni dolžini kabine, vse možnosti, ki jih nudi, pa so elegantno skrite, dokler jih ne potrebujete. Na vašo željo se iz sredinske konzole z enim samim gibom tiho dvigne osrednja klubska miza
na električni pogon, ki je izdelana iz aluminija. Držala za skodelice se po potrebi izpod furniranega pokrova
počasi dvignejo na svoje mesto.

NAJEKSKLUZIVNEJŠI MATERIALI

Za izražanje sodobnega razkošja smo izbrali keramične obloge. So prefinjene in elegantne, kar pogosteje vidimo le v svetu luksuznih ur in nakita.

Keramične obloge se nahajajo tako pri zunanjih kot pri notranjih podrobnostih novega modela Range Rover SV. Ročno polirana bela keramična oznaka s črnimi okroglimi elementi SV na prtljažnih vratih. To je prvič, da smo na zunanjosti vozila uporabili keramične dodatke. Ti bodo pomenili veliko razliko.

PREFINJENI NOVI DODATKI

Ne glede na to, na katero pot prilagoditve vozila Range Rover SV se boste podali, lahko izbirate med naborom dodatkov, ki se ujemajo z vašo izbrano temo. Posamezni dodatki vključujejo reliefno keramiko, prevleke iz naravnega lesa z intarzijami ali intarzije v kovino ter celo eloksirano kovino ali tkano mrežo.

Te so nameščene po celotni notranjosti, na sredinski konzoli, armaturni plošči in vratih. Pri razvoju so v ospredju bile inovacije materialov in tehnologij, saj smo želeli ustvariti sodobne načine ročne izdelave.

LE VAŠ

Novi Range Rover SV lahko pobarvate z izbiro barv po meri SV Bespoke .

BARVA SV BESPOKE

Poleg izbranih barv iz standardne palete barv Range Rover lahko stranke SV izbirajo med 14 dodatnimi možnostmi zunanjih barv iz palete SV Bespoke Premium ali pa se odločijo za našo storitev SV Bespoke Match to Sample.
RAZIŠČITE BARVE SV BESPOKE

* Na voljo sredi leta 2022.