RAGBI

TEMELJ NAŠE ŠIRINE, RAGBI PODPIRAMO NA VSAKEM KORAKU

IZVEDITE VEČ
S9kuHJ11P0o
DRUŽINA VOZIL DISCOVERY

PUSTOLOVŠČINA. IMAMO JO V KRVI

RAZIŠČITE DRUŽINO VOZIL

Znamka Land Rover že več kot 20 let intenzivno podpira ragbi, vse od najmlajših ekip do elite. Izjemno smo ponosni, da smo partner svetovnega pokala v ragbiju 2019 ter da podpiramo raznolikost in vključenost igralcev.

LAURA WOOD

VODJA ODNOSOV Z JAVNOSTMI, ZNAMKA IN PARTNERSTVA

 • STRAST

  96 mladim navijačem (dvema na tekmo) dajemo priložnost, da s svojimi junaki stopijo na igrišče kot uradne maskote svetovnega pokala v ragbiju 2019, ter jim enkrat v življenju nudimo izkušnjo, ki bo okrepila njihovo vez s športom.

 • INTEGRITETA

  V ragbiju lahko uživamo vsi in povsod. Kot eden glavnih partnerjev in znamka uradnih vozil svetovnega pokala v ragbiju 2019 poudarjamo raznolikost in integriteto igre, zlasti na mladinski ravni.

 • PREDANOST

  Verjamemo, da so temeljne vrednote ragbija vpete že v začetek ukvarjanja s tem športom – zaradi mladih igralcev ja ta šport tako poseben. Osnovni programi znamke Land Rover zagotavljajo, da imajo otroci po vsem svetu priložnost izkusiti to igro.

 • EKIPNO DELO

  Smo več kot le igralci in navijači, smo družina. Navdušeni smo nad ekipnim delom igralcev ragbija in ta občutek povezanosti prenašamo tudi na znamko Land Rover. Navdušeni smo nad dejstvom, da bomo oboževalcem po vsem svetu pomagali pri doseganju nepozabne izkušnje.

SVETOVNO PRVENSTVO V RAGBIJU LETA 2019

Znamka Land Rover bo ponosni partner svetovnega prvenstva v ragbiju, ki se bo leta 2019 odvijalo na Japonskem.

<h2>SPONZORIRA ZNAMKA LAND ROVER</h2>
IZVEDITE VEČ
NAPREDNO RAZMIŠLJANJE
Leto 2019 je za svetovno prvenstvo v ragbiju posebno leto, saj se dogodek prvič odvija v Aziji. Znamka Land Rover z velikim navdušenjem sponzorira dogodek, saj sta naša naravnanost in spoštovanje tradicije združljiva z vrednotami, ki jih na Japonskem občudujejo.
IMPACT BEYOND
Ponosni smo, da smo prvi vsesvetovni partner svetovnega pokala v ragbiju za leto 2019 in da sponzoriramo uradni zapuščinski program Impact Beyond svetovne ragbi zveze, ki na tisoče otrokom predstavlja ta šport. V programu se učijo spretnosti igre in vrednot, ki so nam blizu.
PREDANOST
Kot uradno vozilo svetovnega pokala v ragbiju 2019 bomo med turnirjem zagotovili vozni park vozil, da bi olajšali izvajanje tretjega največjega športnega dogodka na svetu.
ZATO JE RAGBI RAGBI

Vrednote, ki jih uteleša ragbi – odločnost, integriteta in predanost, so tisto, zaradi česar tudi mi premikamo meje. Te ideale z veliko strastjo prenašamo na nove generacije igralcev. Od pokala Land Rover v Angliji do programa XV. šol na Novi Zelandiji znamka Land Rover že 20 let podpira ragbi na vseh ravneh. Ne glede na to, kdo ste ali kje igrate, so vztrajna strast, zavzetost, spoštovanje, povezave med ekipami ter notranja moč tisto, zaradi česar je ragbi ragbi.

IGRA S PONOSOM

Ragbi je igra, ki jo lahko igrajo igralci vseh postav, velikosti in igralnih slogov. Otroci po vsem svetu imajo možnost odkriti, kakšen igralec ragbija se skriva v njih. Ugotovite, kdo ste.

OGLEJTE SI FILM
yt:iBf3sed9lvQ
IZDELANO S STRASTJO

Življenje je izkušnje doživeti z drugimi, tako z ekipo na igrišču kot na tribunah. Ne glede na to, ali se odpravljate na tekmo ali daljši vikend, je v vozilih Discovery ali Discovery Sport dovolj prostora za potnike in opremo. Naslednja pustolovščina vas že čaka.

RAZIŠČITE DRUŽINO VOZIL
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka znamke Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover

™© Rugby World Cup Limited 1986.