LAND ROVER DEFENDER

MODELI

KAROSERIJE

Oblika in dolžina vozila prispevata k njegovim splošnim lastnostim.

MODELI

Nabor edinstvenih značilnosti določa videz in občutek vsakega modela.

PAKETI LASTNOSTI

Vsak paket vsebuje dodatne specifikacije in ekskluzivne funkcije.

RAZLIČICE

Ekskluzivna interpretacija vozila. Časovno in številčno omejena.

IZBERITE MODEL

DEFENDER 90
DEFENDER

VOZILO DEFENDER 90 SE

Še večja prepoznavnost, ne glede na to, kje se nahajate. Dodatki glede na model Defender 90 S.
Specifikacija na dlani

Specifikacija na dlani

2.0D SD4 240 PS AWD Auto

Moč (kW/KM)

177 / 240

Največja hitrost (km/h)

188

Pospeški v sekundah 0–100 km/h

9,0
Ključne značilnosti

Ključne značilnosti

ZUNANJE ZNAČILNOSTI
  • Žarometa LED Premium z značilnimi dnevnimi lučmi
  • Sprednji meglenki​​
  • Sistem za samodejno uravnavanje višine svetlobnega snopa​
KOLESA IN PNEVMATIKE
  • 20-palčna platišča Style 5094
NOTRANJE ZNAČILNOSTI
  • Dodatna osvetlitev kabine​ ​
SEDEŽI IN NOTRANJE OBLOGE
  • Sedeži Resist, v 12 smeri električno prilagodljiva sprednja sedeža s spominom in v 2 smeri prilagodljivima vzglavnikoma
INFORMACIJE IN ZABAVA
  • Zvočni sistem MeridianTM, 400 W, z 10 zvočniki in nizkotoncem
POMOČ VOZNIKU
  • Paket asistenca za nadzor mrtvega kota

RAZISKUJTE DALJE

PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

Odkrijte vožnjo s priključnim hibridnim vozilom.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Oglejte si dejstva in številke.
MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Prilagodite si vozilo Land Rover Defender.
PAKETI DODATKOV

PAKETI DODATKOV

Izbirajte med štirimi paketi.

 Najvišja hitrost je 209 km/h če ima vozilo nameščena 22-palčna kolesa.

‡‡ V kombinaciji z elektromotorjem.

 Najvišja hitrost je 191 km/h, če ima vozilo nameščena 20-palčna kolesa.

1 19-palčna platišča Style 6009 so pri motorjih D300 in P400e del serijske opreme.
2 Sredinska konzola z naslonom za roke je standardna pri motorju P400e.
3 Povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati.
4 Samo z združljivimi pametnimi telefoni. Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay. Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/intl/en_uk/auto/. App Store je blagovna znamka družbe Apple Inc. Trgovina Google Play je blagovna znamka družbe Google LLC.​ 5 Aplikacija Remote vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover. Aplikacijo Remote prenesete iz trgovine Apple App Store/Google Play Store.​ Samo združljivi pametni telefoni.

6 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover.

7 Serijsko nameščeno elektronsko zračno vzmetenje s prilagodljivo dinamiko pri modelu P400e.

8 Namestitev možnosti je odvisna od lokalnih predpisov. Če uporabniki bifokalnih ali varifokalnih leč ne morejo preprosto prilagoditi nastavitev digitalne slike v vzvratnem ogledalu ClearSight, lahko kadar koli uporabljajo možnost običajnega vzvratnega ogledala. Slika se ne prenaša v živo. Za večjo varnost preverite okolico. Možnost namestitve sistema je odvisna od lokalnih predpisov.

7 Na nekaterih tržiščih je na voljo le v kombinaciji z vetrobranskim steklom, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov. Navigacijske smernice na vetrobranskem steklu se prikazujejo samo, če je v vozilo nameščen sistem Pivi Pro.

Model Defender V8 ima 0 kg nosilnosti strehe. Možnosti dodatne opreme so omejene, za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

Upoštevajte, da se lahko del serijske opreme spremeni ob izbiri alternativnih okrasnih dodatkov. Serijska oprema se lahko razlikuje glede na državo uvoznico, različico motorja in menjalnika.

Možnosti sistemov Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Land Rover. Nekatere možnosti vključujejo naročnino, ki se bo nadaljevala po obdobju, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.

Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec.

Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« sta blagovni znamki podjetja Trifield Productions Ltd.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.