DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

VSESTRANSKO KOMPAKTNO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO. ZDAJ NA VOLJO TUDI KOT PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO
SESTAVITE SI SVOJEGA
Vozila na voljo: 2
Discovery Sport
R-Dynamic SE D165 AWD AUTOMETIC MHEV 1997cc 2022
2022 new  Discovery Sport Hakuba Silver D165 AWD AUTOMETIC MHEV R-Dynamic SE
Kilometrina
km
MOTOR
DIZEL Rahli hibrid (MHEV)
MOČ
165 kw
CENA
61,607 €
Discovery Sport
URBAN EDITION D165 AWD AUTOMATIC MHEV 1997cc 2022
2022 new  Discovery Sport Carpathian Grey D165 AWD AUTOMATIC MHEV URBAN EDITION
Kilometrina
km
MOTOR
DIZEL Rahli hibrid (MHEV)
MOČ
163 kw
CENA
57,300.48 €

ZUNANJE OBLIKOVANJE

Vozilo Discovery Sport je drzna interpretacija zapuščine vozil Discovery.

Kliknite za interakcijo

NOTRANJE OBLIKOVANJE

Kabina vozila Discovery Sport – tako vsestransko kot vaše življenje.

RAZKOŠNI MATERIALI

RAZKOŠNI MATERIALI

Za vse okuse je na voljo široka paleta barv in materialov sedežev, vključno z alternativami brez usnja. Izbira petih zaključkov vam omogoča, da si notranjost še bolje prilagodite.
SEDEŽI, KI SPROŠČAJO

SEDEŽI, KI SPROŠČAJO

Sedeži vozila Discovery Sport so videti odlično in z funkcijami premika in nagiba, ki so na voljo kot dodatna oprema, in so v drugi vrsti bolj prilagodljivi kot kdaj koli prej. Preglejte izbiro materialov DuoLeather, usnja Windsor ali semiša Luxtec in občudujte naše pozornost do podrobnosti.
INTELIGENTNO SHRANJEVANJE

INTELIGENTNO SHRANJEVANJE

Ne glede na to, ali gre za nakupovanje, prtljago ali športni komplet celotne ekipe, zadnji prtljažni prostor, ki je vodilni v razredu, z lahkoto prevaža bistvene stvari za vašo družino. Pametne rešitve za shranjevanje po celotni kabini bodo shranile vse majhne predmete, ki jih prevažate.

POUDARKI

VSESTRANSKOST

VSESTRANSKOST

S svojo vsestranskostjo je bila notranjost zasnovana tako, da se sooča z izzivi aktivnega življenjskega sloga z dinamičnim profilom sedežev 5+2.
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Hitro najdite, kar iščete, ne da bi se izgubili v podrobnostih. Sistem za informacije in zabavo vozila Discovery Sport, Pivi Pro1, ima intuitiven vmesnik zaslona na dotik za večjo učinkovitost in užitek.
ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVOST

Zmogljivosti modela Discovery Sport omogočajo, da se vozilo zlahka odzove na najtežje zahteve. Vse od izjemne vlečne zmožnosti in terenske sposobnosti, ki ne predstavlja nikakršnega napora, je Discovery Sport lahko vseprisoten.

IZBERITE MODEL

Odkrijte vsestransko kombinacijo oblikovanja, zmogljivosti in tehnologije.

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

S to različico modela Discovery Sport se boste v slogu podali na naslednjo družinsko pustolovščino.
DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

Medtem ko 18-palčna kolesa Style 5075 dodajo zunanjosti prefinjeno privlačnost, je prožna notranjost v materialu DuoLeather modela Discovery Sport S izboljšana s sistemom Pivi Pro1 in spletnim paketom z dodatnim prenosom podatkov2.
DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE

Od žarometov LED z značilnimi dnevnimi lučmi do zvočnega sistema MeridianTM, paketa pomoči za mrtve kote in prilagodljivega tempomata, vozilo Discovery Sport SE nudi izjemno vozno izkušnjo.​
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

Športna interpretacija vozila Discovery Sport R-Dynamic S ima subtilna in elegantna 18-palčna kolesa Style 5074, notranjost v materialu DuoLeather in izboljšano povezljivost zahvaljujoč Pivi Pro1 ter spletnemu paketu s podatkovnim paketom2.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

Discovery Sport R-Dynamic SE prinaša še več prilagodljivosti, se ponaša z edinstvenimi podrobnostmi zunanjosti in notranjosti, zvočnim sistemom MeridianTM in paketom pomoči za mrtve kote.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

Poleg standardnih možnosti vozila Discovery Sport R‑Dynamic, HSE vključuje 20-palčna platišča Style 5089,v barvi Diamond Turned z zaključno obdelavo v barvi Gloss Dark Grey in prilagodljive 14-smereh prilagodljive električne usnjene sedeže Windsor s spminom za voznika.
URBAN EDITION

URBAN EDITION

Poudarek modela Discovery Sport Urban Edition je dinamično oblikovanje. Na voljo je v petih barvah, vključno z 18-palčnimi platišči Style 5075 in zaključno obdelavo v barvi Shadow Aluminium.

NA VOLJO S TEHNOLOGIJO PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA

Priključno hibridno vozilo Discovery Sport je kot nalašč za vožnjo po mestu in družinske pustolovščine. Omogoča vožnjo brez izpustov, polniti pa ga je mogoče s hitrim polnilnikom na enosmerni električni tok.

RAZISKUJTE DALJE

POUDARKI

POUDARKI

Enaka mera zmogljivosti in zbranosti.
MODELI DISCOVERY SPORt

MODELI DISCOVERY SPORt

Oglejte si celotno paleto modelov.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Oglejte si dejstva in številke.
MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Prilagodite si vozilo Discovery Sport.

Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.


Oglejte si številke WLTP.

WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO₂ pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

* Na sliki so sedeži, ki so pomaknjeni popolnoma naprej in niso nagnjeni.

1 Namestitev možnosti je odvisna od lokalnih predpisov. Če uporabniki bifokalnih ali varifokalnih leč ne morejo preprosto prilagoditi nastavitev digitalne slike v vzvratnem ogledalu ClearSight, lahko kadar koli uporabljajo možnost običajnega vzvratnega ogledala.
2Aktivni ključ lahko napolnite v 1 uri, kar zagotavlja do 7 dni delovanja baterije.
3 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

4 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

5 Aplikacija Land Rover Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati. Aplikacijo Land Rover Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.

7 Možnost povezane navigacije je pogojena s sklenitvijo pogodbe, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval vaš prodajalec.

8 Na nekaterih tržiščih je na voljo le v kombinaciji z vetrobranskim steklom, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov. Navigacijske smernice na vetrobranskem steklu se prikazujejo samo, če je v vozilo nameščen sistem Pivi Pro.

9 Za posodobitve bo potrebna podatkovna povezava.

10 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga svetuje prodajalec vozil Land Rover.

11 Pogled na tla ClearSight je odvisen od prostorskih kamer 3D. Slika se ne prenaša v živo. Za večjo varnost preverite okolico. Možnost namestitve sistema je odvisna od lokalnih predpisov.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Možnosti sistema Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Land Rover. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.
Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.

Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.

NanoeTM je blagovna znamka korporacije Panasonic.