LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

NAJBOLJ VSESTRANSKO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO S SEDMIMI SEDEŽI
SESTAVITE SI SVOJEGA

KLJUČNE ZNAČILNOSTI

OBLIKOVANJE

OBLIKOVANJE

Vrhunsko, namensko oblikovano vozilo je nekoliko nižje in širše.
VSESTRANSKOST

VSESTRANSKOST

Model Novi Discovery predstavlja novo raven vsestranskosti.
ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVOST

Vozilo Novi Discovery je idealno za družinske pustolovščine.
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Sistem Pivi Pro je naš najnaprednejši sistem za informacije in zabavo.

OBLIKOVANJE

Click to interact

RAZIŠČITE ZUNANJOST

Zaradi posodobitve oblikovanja je novo vozilo Discovery nekoliko nižje in širše. Ima nova žarometa in nove zadnje luči, dodelano sprednjo masko in nove odbijače. Izboljšan videz zadka ter nova 20- in 22-palčna kolesa pa še povečajo sodobno privlačnost vozila.
SESTAVITE SI SVOJEGA
ŽAROMETA MATRIX LED

ŽAROMETA MATRIX LED

Luči z značilno grafično podobo in tehnologijo žarometov Matrix LED omogočajo še boljšo vidljivost.
SESTAVITE SI SVOJEGA
VOZILO LAND ROVER DISCOVERY

VOZILO LAND ROVER DISCOVERY

Novi model se ponaša s premišljenim in uporabniku prijaznim oblikovanjem, zaradi številnih prefinjenih dodelav pa je izjemno vsestransko vozilo Land Rover Discovery še bolj poželjivo.
VOZILO LAND ROVER DISCOVERY R-DYNAMIC

VOZILO LAND ROVER DISCOVERY R-DYNAMIC

Model Land Rover Discovery R-Dynamic predstavlja prepričljivo kombinacijo športnega značaja in vsestranskosti. K temu pripomorejo edinstveni odbijači, kolesa in zadnje luči.
VOZILO LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

VOZILO LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

Vozilo Metropolitan Edition združuje izjemen slog, praktičnost in udobje brez primere, kar je rezultat našega najbolj vrhunskega odkritja doslej. 22-palčna platišča z zaključno obdelavo Diamond Turned, ekskluzivne črne zavorne čeljusti Land Rover, maska v barvi Bright Atlas in napis Discovery dopolnjujejo tudi številne podrobnosti v razkošni notranjosti vozila.

VSESTRANSKOST

7 SEDEŽEV

7 SEDEŽEV

258 litrov


Tretja vrsta, ki jo lahko uporabljate po potrebi, zagotavlja, da boste v vozilo lahko namestili sedem odraslih oseb. Bruto prostornina, ki je prikazana zgoraj, odgovarja neto prostornini 172 litrov.

Bruto volumen je industrijski standard, ki se meri s polnjenjem tovornega prostora s tekočino. Neto volumen pa se meri s trdimi kockami (200 x 50 x 100 mm) in prikazuje količino praktičnega prostora v vozilu.

SEDEM SEDEŽEV POLNE VELIKOSTI

SEDEM SEDEŽEV POLNE VELIKOSTI

Če načrtujete potovanja za sedem ljudi, najsi gre za prijatelje ali otroke, vozilo Land Rover Discovery predstavlja popolno vsakodnevno rešitev. S kaskadno nameščenimi ogrevanimi sedeži v vseh vrstah lahko vsi potniki v popolnem udobju uživajo v pogledu na cesto pred vozilom.
PRAKTIČNOST

PRAKTIČNOST

V vozilu Land Rover Discovery je v vratih in skritih predelkih dovolj prostora za vse. Praktične funkcije, kot so več polnilnih mest USB-C in možnost nastavitve sedežev v drugi in tretji vrsti s pritiskom na gumb, zagotavljajo neprimerljivo prilagodljivost.
SAMODEJNO UDOBJE

SAMODEJNO UDOBJE

Model Land Rover Discovery nudi široko paleto funkcij, ki vam olajšajo življenje. Odpirajte in zapirajte vrata prtljažnika, tudi če imate polne roke, saj vam je na voljo možnost samodejnega odpiranja vrat prtljažnika z gestami. Samodejno notranjo pregrado prtljažnika pa lahko izkoristite ob raznih prireditvah ali ko otroku preobuvate blatne čevlje.
VARNOST

VARNOST

Vozilo Land Rover Discovery se ponaša s kar petimi zvezdicami Euro NCAP. Kombinacija do petih točk ISOFIX, vrsta funkcij za pomoč vozniku, ki olajšajo vožnjo in parkiranje, in do osem zračnih blazin za voznika in sopotnike pomagajo varovati vašo družino.

ZMOGLJIVOST

MOTORJI Z BLAGO HIBRIDNO TEHNOLOGIJO

MOTORJI Z BLAGO HIBRIDNO TEHNOLOGIJO

Čistejši in bolj učinkoviti. Blagi hibridni motorji za pridobivanje, shranjevanje in prerazporeditev energije, ki se običajno izgubi med zaviranjem, uporabljajo baterijo. Na voljo z motorji D250, D300 in P360.

TEHNOLOGIJA V VOZILU

Naš najbolj intuitivni sistem za informacije in zabavo Pivi Pro je vedno pripravljen in vedno vklopljen. Serijske možnosti so:
- 11,4” Touchscreen  - Newly designed interface  - Digital Audio Broadcast (DAB) radio - Apple CarPlay® 1 - Android Auto™ 2 - Remote3
Izkoristite naslednje vrhunske možnosti:
– hitri zagon – umetna inteligenca – popolnoma nova inteligentna navigacija4 – zemljevidi 2D in 3D s samodejnim posodabljanjem – podatki o prometu v realnem času
PIVI PRO
SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN™
POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

Posodobitve programske opreme6 poskrbijo, da je vaše vozilo vedno na tekočem. Sistem za informacije in zabavo, telematiko in različne nadzorne module je mogoče posodobiti na daljavo, kar vam zagotovi njihovo nemoteno uporabo.
PAKET ONLINE

PAKET ONLINE

Paket Online7 8 nudi dodatne povezane storitve z vgrajeno kartico SIM, ki omogoča dostop do naslednjih možnosti:

– Neomejeno pretakanje vsebin
– Vremenske napovedi
– Sinhronizacija koledarja prek spleta
BREZŽIČNO NAPAJANJE

BREZŽIČNO NAPAJANJE

Brezžično napajanje naprav z ojačevalcem telefonskega signala, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov brez kabla ali polnilnega priključka. Medtem ko ste v avtomobilu, bo telefon uporabljal anteno vozila za boljši signal in jasnejši zvok.
SISTEM ZA ČIŠČENJE ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5

SISTEM ZA ČIŠČENJE ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5

Ionizacija zraka v kabini Nanoe™, ki je na voljo kot dodatna oprema, izboljša počutje vseh prisotnih v kabini. S pritiskom na gumb PURIFY posebej zasnovan filter zajame drobne delce iz zunanjega zraka, na primer PM2,5 in alergene v zraku, kot sta prah in cvetni prah.
SESTAVITE SI SVOJEGA

SESTAVITE SI SVOJEGA

Naše najbolj vsestransko športno terensko vozilo do zdaj. S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Land Rover Discovery.
SESTAVITE SI SVOJEGA

RAZISKUJTE DALJE

IZBERITE SVOJE  LAND ROVER DISCOVERY

IZBERITE SVOJE LAND ROVER DISCOVERY

Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.
GALERIJA

GALERIJA

Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. In pri vozilu Land Rover Discovery smo se resnično potrudili.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER

DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER

Z izbiro zunanje in notranje dodatne opreme poskrbite, da bo vaš Land Rover Discovery eleganten, vzdržljiv in praktičen, ter ga tako popolnoma prilagodite svojim željam.
POIŠČITE DODATNO OPREMO


Predloženi podatki so rezultat testov NEDC2, izračunani na podlagi testov WLTP proizvajalca skladno z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na slog vožnje, okolijske pogoje, obremenitev, nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava prava davčna stopnja.


Oglejte si številke WLTP..
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.


1 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

3 Aplikacija Land Rover Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati. Aplikacijo Land Rover Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

6 Updates will require data connection.

7 Fair use policy may apply. Includes 1-year subscription which can be extended after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.


Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.


Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.


Možnosti sistema Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Land Rover. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.


Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.


Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.


Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.

NanoeTM je blagovna znamka korporacije Panasonic.