RAZIŠČITE NOVI RANGE ROVER VELAR

PREMIŠLJENO OBLIKOVANJE

Range Rover Velar Reductive Design
NATANČNOST PODROBNOSTI

NATANČNOST PODROBNOSTI

Range Rover Velar se ponaša z izbranimi in prefinjenimi elementi, vključno z novo zasnovo maske v različnih tehnikah zaključne obdelave, ki optimizira razmerja vozila.

OPTIMIZIRANA AERODINAMIKA

Skladne vratne kljuke ostanejo skrite, dokler jih ne uporabite, kar poenostavi zunanjo zasnovo in optimizira aerodinamično učinkovitost.

BREZHIBNA IZVEDBA

Zadnji del vozila sledi s skritimi izpušnimi cevmi sledi linijam oblikovanja vozila. Z laserskim vzorcem in »živo rdečimi« diodami LED imajo nove zadnje luči popolnoma prikrit videz.
Range Rover Velar Reductive Design
POPOLNA PREFINJENOST

POPOLNA PREFINJENOST

Čista prefinjenost nove sredinske konzole omogoča veliko prostora za shranjevanje in udobje brezžičnega polnjenja.

NARAVNA LEPOTA

Uživajte v naravni lepoti otipljivega lesa. Naša kolekcija razkošnih furnirjev je rezultat zgledne izdelave.

SVETLA NOTRANJOST

Preplavite kabino z dnevno svetlobo. Fiksna in drsna panoramska streha povečata občutek prostornosti v notranjosti vozila Velar.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

NOVA GENERACIJA SISTEMA PIVI PRO

NOVA GENERACIJA SISTEMA PIVI PRO

Nagrajeni sistem za informacije in zabavo Pivi Pro1 združuje vse možnosti na novem 11,4-palčnem osrednjem zaslonu na dotik z ukrivljenim steklom. Sistem omogoča elegantno upravljanje z intuitivno funkcijo glasnosti, prilagajanja klime in nastavitev sedežev.

ČIST ZVOK

Doživetje čistega zvoka. Paradni zvočni sistem MeridianTM zagotavlja predvajanje glasbe visoke ločljivosti z uporabo do 23 zvočnikov in ojačevalnikom z 1300 W.

PRIROČNA POVEZANOST

Paket Online2 zagotavlja brezhibno povezljivost z dostopom do vnaprej nameščenih aplikacij, kot sta Amazon Alexa in Spotify. Brezžične posodobitve programske opreme (SOTA) poskrbijo, da je vaše vozilo vedno posodobljeno.

BREZŽIČNO NAPAJANJE

Brezžično polnjenje naprav in povezljivost vam omogočata polnjenje združljivih pametnih telefonov, hkrati pa tako zmanjšate nered v kabini.

POMOČ VOZNIKU

Izbirate lahko med številnimi možnostmi, ki so namenjene preprostejši in varnejši vožnji ter enostavnejšemu parkiranju. Na voljo so številne inovativne tehnologije, ki izboljšajo vozno izkušnjo.

SODOBNO RAZKOŠJE

NEPRIMERLJIVO UDOBJE

NEPRIMERLJIVO UDOBJE

Podporna zasnova sedeža s profiliranimi blazinami je izboljšana z 20-smernimi masažnimi prednjimi sedeži s spominom za voznika in električnim nagibom nazaj. Na voljo z dodatnim udobjem ogrevanih in hlajenih prednjih sedežev.
OBLIKUJTE SI SVOJEGA

ELEKTRIFICIRANA ZMOGLJIVOST

ELEKTRIČNI HIBRID

ELEKTRIČNI HIBRID

Priključni električni hibrid Range Rover Velar (PHEV) ponuja najboljše iz vseh področji hibridne tehnologije, saj združuje električni motor s 105 kW in bencinski motor Ingenium. Uživajte v brezhibni električni vožnji s certificiranim dosegom do 64 km.**.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNEGA HIBRIDA

DOSEG ELEKTRIČNEGA MOTORJA (DO)

64 KM**

WLTP resnični predvideni doseg do 51 km.

CO22 IZPUSTI (OD)

38 G/KM**

Ničelni izpusti iz izpušne cevi v načinu EV.

ČAS POLNJENJA NA JAVNI POLNILNICI (OD)

30 MINUT

Hitro polnjenje z enosmernim tokom od 0 do 80 odstotkov v 30 minutah.

DOMAČE POLNJENJE (OD)

2.5 UR

Do 100 % z uporabo domače polnilnice 7 kW AC.

Sistem z nadzorovanjem karoserije in krmiljenja do 500-krat na sekundo zagotavlja mirno vožnjo in popoln nadzor. Izberite posebne nastavitve podvozja in pogonskega sklopa, ki ustrezajo vašemu slogu vožnje s funkcijo prilagodljive dinamike.

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

OSEBNA PRILAGODITEV

EDINSTVEN LE ZA VAS

EDINSTVEN LE ZA VAS

Nabor možnosti paketov in dodatkov. Izbira barv, platišč in možnosti strehe. To je vaše vozilo Range Rover Velar.
OBLIKUJTE SI SVOJEGA

RAZISKUJTE DALJE

MODELI VOZILA RANGE ROVER VELAR

MODELI VOZILA RANGE ROVER VELAR

Oglejte si celotno paleto modelov.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Oglejte si dejstva in številke.

**Oglejte si številke WLTP.

Predloženi podatki so rezultat uradnih preizkusov proizvajalca v skladu z zakonodajo EU pri popolnoma napolnjeni bateriji. Podatki služijo le za primerjavo. Dejanski podatki so lahko drugačni.2Podatki o dosegu v popolnoma električnem načinu temeljijo na serijskem vozilu in standardizirani poti, poraba goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so načini vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles in vgrajena dodatna oprema. Podatki o dosegu temeljijo na serijskem vozilu in standardizirani poti.

Časi polnjenja so odvisni od številnih dejavnikov, vključno z, vendar ne omejeno na: starost in stanje vozila, temperaturo in trenutno napolnjenost baterije; polnilnico, ki jo uporabljate in pa trajanje polnjenja.

1Storitev povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati.

2Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover.

Upoštevajte, da lahko pride do zamenjave serijskih značilnosti, če si izberete alternativno opremo. Serijske značilnosti se lahko razlikujejo glede na različico motorja in menjalnik.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Določene lastnosti sistema Pivi in tehnologije InControl, njune možnosti in storitve tretjih so odvisne od tržišča – dostopnost na svojem tržišču in popolne pogoje uporabe preverite pri prodajalcu vozil Land Rover. Določene funkcije vključujejo naročnino, ki jo boste morali po začetnem obdobju, ki ga svetuje vaš prodajalec vozil, obnoviti. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.

Apple CarPlay® je blagovna znamka družbe Apple Inc. Veljajo lahko pogoji za končne uporabnike Apple Inc.

Android AutoTM je blagovna znamka podjetja Google LLC.

App Store je blagovna znamka podjetja Apple Inc.

Google Play Store je blagovna znamka podjetja Google LLC.

MeridianTM meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. TrifieldTM in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.