RANGE ROVER VELAR
SPECIFIKACIJE

VELAR
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
S

S

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

ZMOGLJIVOST
PORABA GORIVA
POGONSKI SKLOP
TEŽA
VLEKA
TOVOR NA STREHI
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVO
PROSTOR ZA NOGE
LOADSPACE CAPACITY
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
GROUND CLEARANCE - STANDARD
OBRAČALNI KROG
GLOBINA BREDENJA

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA (DO)

1.811 l✦


Pri vozilu Range Rover Velar.

KOLESA

Do 22 palcev


Ni na voljo v kombinaciji z motorji P400e.

DOSEG ELEKTRIČNIH MOTORJEV (EV)

53 KM††


Pri modelih Range Rover Velar s priključno hibridno tehnologijo.

ZASLON NA DOTIK

10 palcev


Serijsko pri vseh modelih vozil Range Rover Velar.

RAZISKUJTE DALJE

MODELI VOZILA RANGE ROVER VELAR

MODELI VOZILA RANGE ROVER VELAR

Oglejte si celotno paleto modelov.
RAZIŠČITE VSE MODELE
PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

Raziščite električni motor.
IZVEDITE VEČ
PREGLED

PREGLED

Avantgardni Range Rover.
RAZIŠČITE PREGLED

Predloženi podatki so rezultat testov NEDC2, izračunani na podlagi izvirnih testov WLTP proizvajalca skladno z zakonodajo EU in s popolnoma napolnjeno baterijo. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Vrednosti porabe goriva in poraba energije ter doseg se lahko razlikujejo glede na slog vožnje, okolijske pogoje, obremenitev, nameščena kolesa, dodatno opremo, dejansko pot in stanje baterije. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava prava davčna stopnja.
†† Predloženi podatki so izračunani na podlagi uradnih testov proizvajalca skladno z zakonodajo EU in s popolnoma napolnjeno baterijo. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Vrednosti porabe goriva in poraba energije ter doseg se lahko razlikujejo glede na slog vožnje, okolijske pogoje, obremenitev, nameščena kolesa, dodatno opremo, dejansko pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na serijskem vozilu po standardizirani poti.

± Predloženi podatki so rezultat testov NEDC2, izračunani na podlagi izvirnih testov proizvajalca. Številke se lahko razlikujejo glede na okolje in slog vožnje. Podatki služijo le za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo.
Največja hitrost pri motorjih z običajnim vzmetenjem je 210 km/h.
‡‡ V kombinaciji z elektromotorjem.
Z voznikom, težkim 75 kg, vsemi tekočinami in 90-odstotno napolnjenim rezervoarjem.
Z vsemi tekočinami in 90-odstotno napolnjenim rezervoarjem.
Neto: prostornina, merjena s trdnimi bloki, skladnimi z VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Prostornina se meri do stropnih oblog. Prilagajanje prtljažnika in njegova prostornina sta odvisna od specifikacij vozila (model in pogonski sklop) ter trga.
Bruto: prostornina, merjena s simulacijo tovornega prostora, napolnjenega s tekočino. Prostornina se meri do stropnih oblog. Prilagajanje prtljažnika in njegova prostornina sta odvisna od specifikacij vozila (model in pogonski sklop) ter trga.
Če se odločite za dodatno opremo z električnim zračnim vzmetenjem. Navedena teža odraža vozila s serijskimi specifikacijami. Dodatki povečujejo težo.