NAŠ GLOBALNI PRODAJNI PROGRAM ZA DIPLOMATSKO OSEBJE

Globalni prodajni program za diplomatsko osebje nudi dostop do globalnih podatkov o vozilih, ekskluzivne cene, posebno servisno ekipo in polno garancijsko podporo.

NAJVIŠJA RAVEN RAZKOŠJA IN STORITEV

Zasnovan z vami v mislih vam naš program za diplomatsko osebje zagotavlja, da imajo upravičene osebe dostop do vseh podatkov o vozilih za ustrezni trg in lahko uživajo v možnostih dobave po vsem svetu. Upravičenim posameznikom nudi še prednostne cene in posebno servisno podporo, ki jo izvaja podjetje AM Capurro, naš prodajni partner za prodajni program za diplomatsko osebje.

Upravičeni do te storitve so diplomati, člani mednarodne organizacije, ki predstavlja svojo državo v tujini, ali člani diplomatske misije, ki kupujejo vozilo za uporabo kot uradno vozilo.

ZAHTEVA IN STIK ZA VOJAŠKO OSEBJE

Za več informacij o upravičenosti in storitvah za vojaško osebje se obrnite na našo kontaktno osebo, pristojno za vaš trg. Naša ekipa vam bo odgovorila na vsa vprašanja o kriterijih za upravičenost in zahtevani dokumentaciji.

UPRAVIČENE ORGANIZACIJE

ODPRI VSE
Mednarodno koordinirane organizacije
Specializirane agencije in institucije glavne organizacije Združenih narodov
Evropska komisija
Druge mednarodne organizacije

POSEBNE CENE

Program za diplomatsko osebje upravičenim posameznikom nudi ugodne cene. Kot diplomat ste upravičeni do znižanih cen in oprostitve plačila davka.

DOSTAVA PO VSEM SVETU IN HITRA DOBAVA IZ ZALOGE

Vsa vozila, ki jih dobavi podjetje AM Capurro, so skladna z zahtevami posameznega trga. Prav tako je zagotovljeno polno zavarovanje za prevoz. Vaše vozilo bo varno in hitro dostavil prevozni in logistični partner. Na zalogi imamo obsežno ponudbo vozil, ki jih lahko dobavimo v zelo kratkem času.

HITRO VKLJUČEVANJE STRANK

Hiter stik s stranko in kratek dobavni rok sta dva elementa, na katera je podjetje AM Capurro posebno ponosno. Naša predana ekipa se bo na vašo poizvedbo odzvala v štirih delovnih urah in vam ponudbo poslala v roku enega delovnega dne.

POSEBNA POPRODAJNA PODPORA

Za priporočila glede vozil in posebno poprodajno pomoč se lahko obrnete na posebni prodajni oddelek podjetja AM Capurro. Posebna ekipa za poprodajne storitve Jaguar Land Rover bo na voljo celotno obdobje lastništva vozila.

AM CAPURRO, NAŠ POSLOVNI PARTNER ZA DIPLOMATSKO OSEBJE.

Posebna ekipa AM Capurro lahko ponudi vse podrobnosti o ponudbi modelov Land Rover in nudi podporo pri vseh vidikih prodaje vozil za diplomatsko osebje.

STOPITE V STIK S PODJETJEM AM CAPURRO

Za več informacij se obrnite na ekipo in obiščite spletno stran podjetja AM Capurro.
IZVEDITE VEČ