GARANCIJA

Varnost vašega Land Roverja

Prvih pet let (ali 150.000 km, kar nastopi prej)* po nakupu vašega Land Roverja, boste uživali vse ugodnosti celovite tovarniške garancije proizvajalca. Če bo potrebno popravilo ali zamenjava dela zaradi napake pri proizvodnji, bodo potrebna dela opravljena brezplačno, z uporabo originalnih delov Land Rover pri pooblaščenem trgovcu z vozili Land Rover.Za več informacij o garanciji se obrnite na lokalnega trgovca. * Velja od prevzema vozila ali od prve registracije 1. julija 2023, kar nastopi prej.


Deli in dodatki

Garancija: Če je potrebno popravilo ali zamenjava dela, bo vsa potrebna dela po izteku te garancije brezplačno opravil pooblaščeni trgovec z vozili Land Rover. Ta garancija zajema vse originalne dele ali dodatke, kupljene pri pooblaščenih trgovcih z vozili Land Rover.


Dodatna oprema, nameščena na novo vozilo

Če je vaše novo vozilo opremljeno z originalno Land Roverjevo dodatno opremo, kupljeno pri pooblaščenih trgovcih z vozili Land Rover, za te dele veljajo enaki pogoji in garancijski rok kot za garancijo proizvajalca. Vozilo se šteje za "novo", če je od datuma nakupa minilo manj kot en mesec ali je bilo prevoženih največ sto milj (ca. 160 km), kar koli od tega velja v določenem času.


Pogoji

Vsi naši deli in dodatna oprema za vozila izpolnjujejo visoke standarde, ki jih Land Rover postavlja za varnost in zanesljivost vsakega vozila. Zato zelo priporočamo, da svoje vozilo opremite le z originalnimi Land Roverjevimi deli in dodatno opremo. Drugih delov in dodatne opreme za vozila Land Rover ni preizkusil in odobril. Zato kakovosti teh delov ne moremo oceniti. Garancija ne krije škode, ki jo povzročijo deli ali dodatna oprema za vozilo, ki niso originalni Land Roverjevi deli.


Garancija za lak

Če je potrebno popravilo laka, bo vsa potrebna dela po izteku te garancije brezplačno opravil pooblaščeni trgovec z vozili Land Rover. Ta garancija traja tri leta in velja od dneva, ko prevzamete svoj novi Land Rover, ne glede na število prevoženih kilometrov.


Garancija proti koroziji

Če kateri koli del karoserije vašega Land Roverja korodira ali rjavi, bo prizadete dele brezplačno popravil ali zamenjal pooblaščeni trgovec z vozili Land Rover. Kritje traja šest let od dneva, ko prevzamete svoj novi Land Rover, ne glede na število prevoženih kilometrov in celo v primeru spremembe lastništva.


Pomoč na cesti

Land Rover Assistance je celovit program pomoči na cesti v prvih treh letih od prve registracije. Program vam nudi zanesljivo podporo v nujnih primerih med vožnjo, na primer zaradi tehnične okvare, nezgod ali manjših težav, kot so prazne pnevmatike. Ne glede na težavo se lahko na našo pomoč na cesti vedno zanesete. V vsaki situaciji in povsod. Pooblaščeni Land Roverjev tehnik lahko večino težav običajno odpravi na kraju okvare oziroma nezgode. Če to ni mogoče, bomo vaše vozilo odpeljali do pooblaščenega trgovca z vozili Land Rover in poskrbeli za vašo mobilnost. V kolikor bo potrebno, bomo seveda plačali tudi vašo hotelsko namestitev.* Za več informacij glejte Priročnik o garancijah ali se obrnite na pooblaščenega trgovca z vozili Land Rover. * Veljajo pogoji za pomoč na cesti.