PONUDBA VOZIL IN AKCIJE

Oglejte si naše najnovejše ponudbe vozil. Odkrijte lažje načine za nakup svojega Land Rover, prihranite in se pozanimajte o posebnih ponudbah in akcijah.

RANGE ROVER EVOQUE<br>Ingenium Edition

Že od 43.490,00 €

Novi Range Rover Evoque se enako dobro počuti tako na mestnih ulicah kot na gorskih poteh. Ima terensko zmogljivost polnokrvnega Land Roverja in je hkrati opremljen za mesto.

S tehnologijo ClearSight Ground View lahko vidite pod vozilo in med parkiranjem pazite na jame in nerodno visoke robnike. Evoque zmore vse, le pogledom občudovanja se nikakor ne more ogniti.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
KONTAKTIRAJTE NAS
Več informacij o ponudbi, pogojih nakupa in trajanju akcije je na voljo pri vašem pooblaščenem Land Rover trgovcu. Ponudba ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Zaloga vozil s predstavljeno ceno 43.490,00 € je omejena. Pri izbiri motorne različice ali modela, se glede posebne ponudbe posvetujte s pooblaščenim trgovcem Land Rover vozil. Več informacij dobite na 01 5605 800 ali pri pooblaščenem trgovcu Land Rover Avto Aktiv Trzin, Ljubljanska cesta 24, Trzin.
Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe cen in specifikacije opreme. Cene se v EUR in vključujejo vse zakonsko predpisane dajatve.
Kombinirana poraba goriva za vozilo Range Rover Evoque od 5,3 l/100 km.
Emisije CO2: od 141 do 185 g/km. Emisijska stopnja: >Euro 6.
Range Rover Evoque  akcijska cena velja za model RR Evoque R-Dynamic Base 2.0d TD4 150HP MHEV AWD A9. Akcijska cena vozila 43.490,00 € velja ob sklenitvi finančnega leasinga pri partnerju GB Leasing d.o.o..

PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila in jih med seboj hkrati primerjajte.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.