RANGE ROVER EVOQUE MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

RANGE ROVER EVOQUE MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

MOŽNOSTI PAKETOV

Z vrsto možnosti, ki se med seboj dopolnjujejo, lahko z našimi paketi izboljšate in individualizirate dizajn in vožnjo svojega Range Roverja Evoque.

PAKET BLACK
PAKET TECHNOLOGY
PAKET DYNAMIC ZA UPRAVLJANJE
PAKET ZA POMOČ VOZNIKU

PAKET CONVENIENCE

Vožnja Range Roverja Evoque v temi je še enostavnejša s samodejnimi dolgimi lučmi Auto High Beam Assist. Električna zadnja vrata vam omogočajo enostaven dostop do prtljažnika, vstop brez ključa pa zagotavlja še več udobja.

PAKET COLD CLIMATE

Z ogrevanjem vetrobranskega stekla, sprednjih in zadnjih sedežev ter volana lahko vozite udobno ne glede na to, kako hladno je.

PAKET COMFORT

Naj bo kabina še vabljivejša. Sistem za čiščenje zraka v kabini Air Purification Plus, nastavljiva osvetlitev kabine in klimatska naprava z dvema območjema izboljšajo udobnost vožnje.

PAKET ZA VLEKO

Potovanja so enostavnejša, ne glede na teren ali obremenitev, s paketom za vleko,3ki vključuje napredno pomoč pri vleki in električno vodeno vlečno kljuko.

MOŽNOSTI ZA ZUNANJOST

Izbira izrazitih barv, platišč in možnosti strehe vam pomaga prilagoditi vaš Range Rover Evoque.

Tribeca modra

BARVNE MOŽNOSTI

Izrazite svojo osebnost z našo razširjeno paleto barv, vključno z barvami Arroios siva, Tribeca modra in Corinthian bronasta. ​
MOŽNOSTI STREHE

MOŽNOSTI STREHE

Dodatno individualizirajte svoj Range Rover Evoque ali vnesite vanj več naravne svetlobe s fiksno panoramsko streho ali panoramsko streho4 z možnostjo odpiranja ter našo kontrastno streho v barvi Corinthian bronasta ali Narvik črna.
MOŽNOSTI PLATIŠČ

MOŽNOSTI PLATIŠČ

Svojemu vozilu zagotovite še večjo vizualno privlačnost z do 21-palčnimi platišči iz zlitin, ki so na voljo v barvah Silver, Satin temno siva, Gloss črna in temno sivo Gloss barvo z Diamond Turned kontrastom.

DODATNA OPREMA

Dodatno individualizirajte svoj Range Rover Evoque z izbiro zunanje in notranje dodatne opreme, ki dopolnjuje vaš življenjski slog.

ZA PRAKTIČNOST
ZA ŽIVALSKE PRIJATELJE
ZA POPOLNO ZAŠČITO

RAZISKUJTE NAPREJ

RAZIŠČITE RANGE ROVER EVOQUE

RAZIŠČITE RANGE ROVER EVOQUE

Prepoznaven in samozavesten v vseh pogledih.
MODELI RANGE ROVER EVOQUE

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

Oglejte si celotno ponudbo modelov.

1Sistem ClearSight GroundView temelji na 360-stopinjski kameri Surround. Slika se ne prenaša v živo. Preverite varnost v okolici. Izbirna funkcija.

2Pomočnik za nadzor mrtvega kota lahko pomaga preprečiti trke. Če vaše vozilo zazna drugo vozilo v vašem mrtvem kotu, ko začnete menjavati vozni pas, se na volan samodejno prenese rotacijska sila, kar nakazuje na potrebo po korekciji krmiljenja.

3Vleka in uporaba z majhnim dosegom bosta znatno vplivali na doseg EV.

4Če izberete možnost pomične panoramske strehe, boste zmanjšali sprednji in zadnji prostor za glavo.

Upoštevajte, da se standardne funkcije lahko spremenijo pri izbiri alternativnih paketov opreme. Standardne funkcije se lahko razlikujejo tudi glede na različico motorja in menjalnik.

Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na pooblaščenega lokalnega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.