NOVI RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Z inovativnimi tehnologijami vzmetenja, zaviranja in motorja je to najhitrejši in najbolj dinamičen Range Rover Sport doslej. Čeprav je serija SV Edition One že v celoti rezervirana, sporočite svoj interes še danes, da boste med prvimi, ki bodo obveščeni o drugih modelih Range Roverja Sport SV.

PREMIKANJE MEJA

Vrhunska inovacija v kombinaciji s prvimi tehnologijami na svetu v SUV-ju. Izboljšana izvedba je podcenjujoč izraz.

REVOLUCIONARNA DINAMIKA

Vrhunska zmogljivost, ki ne gre na račun udobja. Sistem zračnega vzmetenja 6D Dynamics praktično odpravi nagibanje tako po prečni kot vzdolžni osi. Ta prva tehnologija za SUV na svetu v kombinaciji s prefinjenim podvozjem modela Range Rover Sport SV EDITION ONE razkriva njegov polni dinamični potencial.

OBČUTITE ZVOK

Nova generacija avtomobilske vibro-akustične tehnologije zagotavlja veččutno zvočno izkušnjo prek vodilne platforme SUBPACTM . Ta vrhunski sedež Body and Soul (BASS) vključuje šest wellness programov. Ne omejite se na poslušajte zvoka, temveč ga občutite.
SPROSTITE POLNO MOČ SV

SPROSTITE POLNO MOČ SV

Z osvetljenim gumbom na volanu vklopite način vožnje SV. Vozilo se pripravi samo in se spusti 15 mm proti tlom. Zdaj občutite ostrejši odziv na pospeševanje, hitrejše menjave prestav, težo volana v rokah in slišite intenzivnejši zvok izpuha.
IZRAZEN ZVOK

IZRAZEN ZVOK

Aktivni izpušni sistem ne zagotavlja le izrazitega zvoka, ki je sinonim za visokozmogljiva vozila z oznako SV, temveč zagotavlja tudi optimalno upravljanje toplote, ki je sestavni del vrhunske zmogljivosti. Izpušni sistem s štirmi cevmi ima oblogo iz nerjavečega jekla in zaključni sloj Carbon Fibre.
MOČAN IN ODZIVEN

MOČAN IN ODZIVEN

Posebej prilagojen 4,4-litrski motor V8 z dvojnim turbopolnilnikom in 635 KM je del našega ne le najmočnejšega, ampak tudi najhitrejšega Range Roverja doslej. Ta motor zagotavlja takojšnjo odzivnost z izjemno vodljivostjo in zagotavlja največjo moč učinkoviteje kot kdaj koli prej.

IZRAZNOST ZUNANJOSTI

V dokaz, da misli resno, Range Rover Sport SV EDITION ONE združuje popolna razmerja in funkcionalno lepoto. S skrbnim upravljanjem zraka se doseže optimalna zmogljivost, medtem ko nižja višina vožnje dodatno poudarja mišičasto, prvinsko estetiko. V načinu delovanja »SV« se višina vožnje dodatno zniža, da je vozna izkušnja še bolj privlačna.

RAZKOŠEN OBČUTEK

Oblikovanje notranjosti odraža povezavo med avtomobilom in voznikom: močan športni značaj je združen s prefinjenostjo in udobjem.
SODOBNO UDOBJE

SODOBNO UDOBJE

V oblikovanju lahkega sedeža se prepletata UltrafabricsTM in tkanina 3D-Knit zero za resnično sodobno udobje in zmogljivost.
MOČ V VAŠIH ROKAH

MOČ V VAŠIH ROKAH

Zmogljivost je na dosegu vaše roke. Volan je oblikovan s poudarjenimi ročaji za palec in inovativnimi prosojnimi stransko osvetljenimi prestavnimi ročicami za boljši otip. S pritiskom na gumb SV Mode lahko sprostite resnični potencial tega vozila, pri čemer kabino preplavi ambientalna rdeča svetloba.
NATANČNOST DETAJLOV

NATANČNOST DETAJLOV

Prefinjenost v vsakem detajlu. Range Rover Sport SV EDITION ONE ima na ključnih točkah dotika zaključni sloj v Črni Ceramic, ki zagotavlja gladek otip kot pri luksuzni uri z diamantom.

IZBERITE SVOJ NOVI RANGE ROVER SPORT ST

Range Rover Sport SV EDITION ONE je na voljo v treh značilnih barvah, pri vsaki pa ima edinstveno oznako na sredinski konzoli, sprednjem razdelilniku, pragovih vrat in lučeh za osvetlitev tal.

CARBON MAT BRONASTA

Samozavestna navzočnost. Na voljo v ekskluzivni zunanjosti Carbon mat bronaste barve s pokrovom motorja Carbon Fibre v barvi karoserije, 23-palčnimi platišči Carbon Fibre Satenasto siva in notranjostjo Ebony UltrafabricsTM .
Obveščaj me

RAZISKUJTE DALJE

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Unikatna vozila Land Rover.
RAZIŠČITE RANGE ROVER SPORT

RAZIŠČITE RANGE ROVER SPORT

Postavljen na višjo raven.
MODELI IN SPECIFIKACIJE

MODELI IN SPECIFIKACIJE

View the full model range and specifications.