Wimbledon

ODPRTO PRVENSTVO ANGLIJE WIMBLEDON 2024

»Legendarni britanski kulturni dogodek, ki ga spremljajo milijoni po vsem svetu, nudi idealno priložnost, da globalne stranke nagovorimo z ustvarjalnim pripovedovanjem zgodb, ki brezhibno prikazujejo eleganco in uglajenost naših vozil ter sinergije med obema sodobnima luksuznima znamkama.«
Geraldine Ingham,
generalna direktorica za vozila Range Rover

SKUPNA STRAST

V osrčju sodelovanja je smisel za umirjeno prefinjenost in skupno zavezanost trajnostni prihodnosti. Naša družina vozil Range Rover je pripravljena, da bo vse dni prevažala igralce in uradnike turnirja.


S polnilnicami na lokaciji in električnim dosegom do 125 km sta priključna električna hibrida Range Rover in Range Rover Sport vedno pripravljena na pot.

VODITI Z ZGLEDOM

Najstarejši teniški turnir na svetu je hkrati tudi družbeni dogodek sezone. V seriji razigranih epizod bodo vozila Range Rover na zabaven način predstavila dogajanje v Wimbledonu.

RANGE ROVER

Wimbledon

PIJAČO JE TREBA SHRANITI PRIMERNO

Brezhibno ohlajen za poletni dan s štirisedežno različico modela SV Signature.
Wimbledon

VES ČAS JE TREBA NOSITI PRIMERNA OBLAČILA

Range Rover ni nikoli neprimeren.

RANGE ROVER SPORT

PRIMERNI POSTANKI ZA POLNJENJE

PRIMERNI POSTANKI ZA POLNJENJE

S hitrim polnjenjem z enosmernim tokom priključni hibrid Range Rover Sport (PHEV) nikoli ni dolgo časa zunaj pogona.
OSTANITE NA DODELJENEM MESTU

OSTANITE NA DODELJENEM MESTU

Vaša osebna VIP-loža s sedeži v perforiranem usnju Windsor.

RANGE ROVER VELAR

TIŠINA, PROSIM

TIŠINA, PROSIM

Vzemite si odmor od razburjenja in uživajte v tihem udobju potniške kabine.
IGRA SE BO NADALJEVALA PO ZAPRTJU STREHE

IGRA SE BO NADALJEVALA PO ZAPRTJU STREHE

Zadržite dež zunaj in spustite sonce v notranjost s pomično panoramsko streho.

RANGE ROVER EVOQUE

Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri pooblaščenem prodajalcu vozil Land Rover. Nekatere funkcije zahtevajo naročnino, ki jo je treba po začetnem obdobju podaljšati po nasvetu prodajalca. Povezave z mobilnim omrežjem ni mogoče zagotoviti povsod. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti.  


Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na trg in specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.