PREDSTAVLJAMO VAM NOVO PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO RANGE ROVER EVOQUE

68km VOŽNJE BREZ KAKRŠNIH KOLI IZPUSTOV. BATERIJO LAHKO POPOLNOMA NAPOLNITE V LE POL URE.

360˚ POGLED NA ZUNANJOST

IZPUSTI CO2 g/km
Le 43

PORABA GORIVA Kombinirana l/100 km
od 1.9

PREDSTAVLJAMO VAM NOVO VOZILO RANGE ROVER EVOQUE

ČAS JE, DA VAS OPAZIJO

RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI

IZPUSTI CO2 g/km
Le 43

PORABA GORIVA Kombinirana l/100 km
od 1.9

ai6dZZfSO7s
PREDSTAVLJAMO VAM NOVO VOZILO RANGE ROVER EVOQUE

PREFINJENO RAVNOVESJE TEHNOLOGIJE IN RAZKOŠJA

RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI

IZPUSTI CO2 g/km
Le 43

PORABA GORIVA Kombinirana l/100 km
od 1.9

TOP
KLJUČNE ZNAČILNOSTI
#component-4
OBLIKOVANJE
#component-6
ZNAČILNOSTI
#component-8
DODATNA OPREMA
#component-10
IZBERITE SVOJE VOZILO
#component-13
SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
KLJUČNE ZNAČILNOSTI
OBLIKOVANJE
Nadaljevanje naše filozofije oblikovanja. Vozilo Range Rover Evoque je zaradi prepoznavne silhuete, ki je podobna vozilom tipa coupe, prepričljiv naslednik vozil, ki so osvojila srca po vsem svetu.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:JRMDq52kgvY
TEHNOLOGIJA
Intuitivne in inovativne tehnologije, ki so na voljo kot dodatna oprema, vključujejo sistem Touch Pro Duo, 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon, prikaz na vetrobranskem steklu in zvočni sistem Meridian™ Audio.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:qZjDNVo_Rok
ZMOGLJIVOST
Upravljanje vozila na cesti ali pri terenski vožnji v kombinaciji s sposobnostjo vožnje v vseh vremenskih razmerah zagotavlja, da to kompaktno športno terensko vozilo omogoča samozavestno in zanesljivo vožnjo ne glede na vozne razmere.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:ZjwZiq4xijc
OBLIKOVANJE

Izjemno silhueto in videz novega vozila Range Rover Evoque smo dosegli s popolnimi razmerji, zaradi katerih je vozilo takoj opazno.

RAZIŠČITE ZUNANJOST
RAZIŠČITE NOTRANJOST
ZNAČILNOSTI
Sestavite si svojega
MODELI VOZILA EVOQUE
Vozilo Range Rover Evoque je oblikovano minimalistično in prefinjeno. Različica Range Rover Evoque R-Dynamic pa premika meje s še bolj drznim in športnim oblikovanjem, zaradi katerega je ta model še posebej privlačen.
RAZIŠČITE OBLIKOVANJE
RAZKOŠNI MATERIALI
V notranjosti vozil smo bili vedno zelo pozorni do podrobnosti. S čistimi površinami in skrbno izbranimi materiali smo ustvarili prefinjeno in udobno kabino.
RAZIŠČITE OBLIKOVANJE
INFORMACIJE IN ZABAVA
Sistem za informacije in zabavo Touch Pro zagotavlja izjemno zabavo in vse potrebne informacije. Sistem Touch Pro Duo pa vsebuje najbolj intuitivne in napredne tehnologije, ki vam bodo zagotovile, da kar najbolje izkoristite potovanje.
RAZIŠČITE VGRAJENE TEHNOLOGIJE
ŠTIRIKOLESNI POGON
Na spolzkih podlagah, kot sta trava ali sneg, je mogoče uravnavati navor med sprednjimi in zadnjimi kolesi, s čimer se poveča oprijem, kar omogoča samozavestno terensko in cestno vožnjo.
RAZIŠČITE sposobnost
PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO
Priključno hibridno vozilo Range Rover Evoque je kot nalašč za vožnjo po mestu in bližnji oddih ob koncu tedna. Omogoča kar 68km vožnje brez izpustov in polno polnjenje baterije v 30 minutah s hitrim polnilnikom na enosmerni električni tok.
RAZIŠČITE VOZNO ZMOGLJIVOST
NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT
Omogoča neoviran pogled na cesto za vami¹, ne glede na potnike na zadnjih sedežih ali predmete v tovornem prostoru.
RAZIŠČITE VSESTRANSKOST
OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA
DODATNA OPREMA
OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

Z izbiro zunanje in notranje dodatne opreme poskrbite, da bo vaš Range Rover Evoque eleganten, vzdržljiv in praktičen, ter ga tako popolnoma prilagodite svojim željam.

OGLEJTE SI MOŽNOSTI IN DODATNO OPREMO
BLAGOVNE ZNAMKE
BLAGOVNE ZNAMKE

Oglejte si naš nabor blagovnih znamk, ki vam bodo pomagale pri pripravi na vsako pustolovščino. Darila, oblačila in dodatki so navdihnili vsa naša vozila.

IZBERITE SVOJE VOZILO EVOQUE

Izbirate lahko med štirimi modeli in dvema različnima oblikama karoserije, vsako od vozil nudi edinstvene prilagoditve in dodatne funkcije.

IZBERITE SVOJE VOZILO
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.

1Customers who wear varifocal or bifocal lenses may have issues adjusting to the mirror’s digital mode. The normal mirror mode, however, can be used at any time.

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Specifikacije, opisane kot edinstvene za vozilo Range Rover Evoque First Edition, so lahko na voljo ločeno ali v kombinaciji z drugim in naslednjim modelnim letom.

Določene opisane lastnosti opreme InControl so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite pri prodajalcu vozil Land Rover, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Aplikacijo InControl in aplikacijo Remote je treba prenesti iz trgovine Apple oziroma trgovine Play. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.
Edytuj

Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP

WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO₂ pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem preskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi ju lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.