RANGE ROVER EVOQUE

ČAS JE, DA VAS OPAZIJO. ZDAJ NA VOLJO TUDI KOT PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

OGLEJTE SI ZUNANJOST Z VSEH STRANI
RAZIŠČITE PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

IZPUSTI CO2 v g/km
Že od 43

PORABA GORIVA kombinirana l/100 km
Od 2.0

PRIMERJAJTE MODELE
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte svoje popolno vozilo Range Rover Evoque.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover
OBLIKOVANJE
RAZIŠČITE ZUNANJOST
RAZIŠČITE ZUNANJOST

Nadaljevanje naše filozofije oblikovanja. Vozilo Range Rover Evoque je zaradi prepoznavne silhuete, ki je podobna vozilom tipa coupe, prepričljiv naslednik vozil, ki so osvojila srca po vsem svetu.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
PANORAMSKA STREHA
PANORAMSKA STREHA

Panoramska streha vam zagotavlja več svetlobe in daje občutek večje prostornosti znotraj športnega terenskega vozila. V vozilu Range Rover Evoque je tako več naravne svetlobe. Izberite med nepremično ali drsno1 panoramsko streho, ki je lahko v barvi karoserije, lahko pa se odločite za sivo2 ali črno kontrastno streho.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
RAZIŠČITE NOTRANJOST
RAZIŠČITE NOTRANJOST

Samozavesten videz vozila Range Rover Evoque se kaže v notranjosti, ki je obdana z usnjem Windsor, vrhunsko volneno mešanico Kvadrat in blagom Eucalyptus.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
RANGE ROVER EVOQUE IN R-DYNAMIC
Vozilo Range Rover Evoque je oblikovano minimalistično in prefinjeno. Različica Range Rover Evoque R-Dynamic pa premika meje s še bolj drznim in športnim oblikovanjem, zaradi katerega je ta model še posebej privlačen.
OGLEJTE SI GALERIJO
RANGE ROVER EVOQUE LAFAYETTE EDITION
Model Range Rover Evoque Lafayette Edition vključuje številne možnosti, vključno s sivo nepremično panoramsko streho Nolita, osvetljenimi pragovi, notranjim vzvratnim ogledalom ClearSight3, ki vam omogoča, da vedno vidite vozila za seboj, in sistemom Pivi Pro4 z drugim spodnjim 10-palčnim zaslonom na dotik.
OGLEJTE SI GALERIJO
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY
Model Range Rover Evoque Autobiography, ki temelji na modelu R-Dynamic HSE, se ponaša z napisom iz loščenega bakra in 21-palčnimi platišči ter črnimi odbijači, pragovi in stranskimi letvicami.
OGLEJTE SI GALERIJO
IZBERITE MODEL
TEHNOLOGIJA V VOZILU
SISTEMA PIVI IN PIVI PRO

Serijske možnosti sistema Pivi vsebujejo:

– 10-palčni zaslon na dotik
– Digitalni radio DAB
– Novo oblikovan vmesnik
– Apple CarPlay®5
– Android Auto™ 6
– Aplikacijo Remote7

Če si privoščite nadgrajeni sistem Pivi Pro4, boste lahko uporabljali najnovejšo avtomobilsko umetno inteligenco z navigacijskim sistemom, ki se samostojno uči ter vam omogoča popolnoma povezana potovanja.

INFORMACIJE NA DLANI

Na novem 12,3-palčnem interaktivnem voznikovem zaslonu visoke ločljivosti lahko izbirate med različnimi postavitvami, vključno s celozaslonsko navigacijo 3D in podatki o vožnji, ali pa na hitro pogledate, katero glasbo predvajate.

Prikaz na vetrobranskem steklu8, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam na vetrobransko steklo projicira ključne informacije. Na barvnem zaslonu si tako lahko ogledate hitrost vozila, trenutno prestavo in navigacijski prikaz.

SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN™

Resnično navdušujoča, popolnoma avtentična izkušnja koncertne dvorane. Voznika in potnike obdajata polnost in čistost jasnega zvoka, ki ga zagotavljajo stranski, sprednji in zadnji zvočniki. Vse brezhibno povezuje tehnologija Trifield™, vi pa se le udobno namestite in uživajte.

14 zvočnikov in dvokanalni nizkotonec ter moč 650-vatnega ojačevalnika.

Značilnosti: digitalna obdelava signalov, zvočne izboljšave Meridian v kabini vozila, digitalna obdelava tresljajev podjetja Meridian in tehnologija Trifield.

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME
Posodobitve programske opreme9 poskrbijo, da je vaše vozilo vedno na tekočem. Sistem za informacije in zabavo, telematiko in različne nadzorne module je mogoče posodobiti na daljavo, kar vam zagotovi njihovo nemoteno uporabo.
PAKET ONLINE
Paket Online10 nudi dodatne povezane storitve z vgrajeno kartico SIM, ki omogoča dostop do naslednjih možnosti:

– Neomejeno pretakanje vsebin11
– Vremenske napovedi
– Sinhronizacija koledarja prek spleta
BREZŽIČNO NAPAJANJE
Brezžično napajanje naprav z ojačevalcem telefonskega signala, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov brez kabla ali polnilnega priključka. Medtem ko ste v avtomobilu, bo telefon uporabljal anteno vozila za boljši signal in jasnejši zvok.
SISTEM ZA ČIŠČENJE ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5
Ionizacija zraka v kabini Nanoe™, ki je na voljo kot dodatna oprema, izboljša počutje vseh prisotnih v kabini. S pritiskom na gumb PURIFY posebej zasnovan filter zajame drobne delce iz zunanjega zraka, na primer PM2,5 in alergene v zraku, kot sta prah in cvetni prah.
ZMOGLJIVOST
ŠTIRIKOLESNI POGON
ŠTIRIKOLESNI POGON

Na spolzkih podlagah, kot sta trava ali sneg, je mogoče uravnavati navor med sprednjimi in zadnjimi kolesi, s čimer se poveča oprijem, kar omogoča samozavestno terensko in cestno vožnjo.

TERRAIN RESPONSE 2 (ODZIV NA TEREN 2)
TERRAIN RESPONSE 2 (ODZIV NA TEREN 2)

Naš edinstveni sistem Odziv na teren 2 v vozilu Range Rover Evoque omogoča, da optimalno prilagodi tek motorja, menjalnik, sredinski diferencial in sisteme šasije, da se kar najbolj skladajo z zahtevami terena, in sicer z izbiro enega izmed petih načinov vožnje.

POGLED NA TLA CLEARSIGHT
POGLED NA TLA CLEARSIGHT

Izberite tudi pogled na tla ClearSight12 ter si omogočite pogled »skozi« pokrov motorja in ogled drugih delov vozila. Med vožnjo lahko pogledate celo pod šasijo in si ogledate pnevmatike.

ZMOGLJIVOST
PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO

V priključnem hibridnem vozilu Range Rover Evoque smo 3-valjni 1,5-litrski bencinski motor združili z elektromotorjem, kar vozilu zagotavlja 309 KM. Tako se lahko odločite za paralelno hibridno vožnjo ali vožnjo v popolnoma električnem načinu.

RAZIŠČITE PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
POGONSKI SKLOPI
V naboru modelov Range Rove Evoque, od najmočnejših vozil do takšnih, ki nudijo največji užitek vožnje ter varčnost in prefinjenost, je zdaj na voljo tudi priključno hibridni model.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA
S sistemom prilagodljive dinamike, ki ga izberete na zaslonu na dotik, bo vozilo Range Rover Evoque zagotovilo še boljši nadzor vozila z boljšim krmiljenjem in ostrejšimi odzivi.
NASTAVLJIVA DINAMIKA
Možnost nastavljive dinamike, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča, da prilagodite nastavitve dodajanja plina, menjalnika, krmiljenja in vzmetenja, da popolnoma odgovarjajo vašim voznim potrebam.
VSESTRANSKOST
5 SEDEŽEV
5 SEDEŽEV

591 litrovIndustrijski standard bruto prostornine znaša 591 litrov. To odgovarja neto prostornini 472 litrov, če prtljago merimo kot trde kocke. S preprostimi besedami, brez težav boste potovali s še štirimi prijatelji.


4 SEDEŽI
4 SEDEŽI

908 litrovČe zložite enega izmed zadnjih sedežev, lahko izkoristite dodatno bruto prostornino 908 litrov. To vam bo omogočilo, da v prtljažnik postavite še nekaj dodatnih torb, saj se neto prostornina poveča na 746 litrov.


3 SEDEŽI
3 SEDEŽI

1,066 litrovS to razporeditvijo se prostornina prtljažnika poveča na 1066 litrov, voznika pa lahko spremljata dva sopotnika. Uporabna prostornina znaša 882 litrov.


2 SEDEŽA
2 SEDEŽA

1,383 litrovPri vožnji z enim potnikom v kar največji meri izkoristite razpoložljiv prtljažni prostor, ki zagotavlja bruto prostornino do 1383 litrov in neto prostornino 1156 litrov.


Bruto volumen je industrijski standard, ki se meri s polnjenjem tovornega prostora s tekočino. Neto volumen pa se meri s trdimi kockami (200 x 50 x 100 mm) in prikazuje količino praktičnega prostora v vozilu.

NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT
Prvič v vozilih Land Rover in med številnimi inovativnimi funkcijami, zaradi katerih je vožnja z vozili Land Rover Evoque pravi užitek. Tehnologija, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča neoviran pogled na cesto za vami, ne glede na število potnikov ali predmetov v prtljažniku.3
ŽAROMETA MATRIX LED
Del nabora naših inovativnih tehnologij sta žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi in prilagodljivim snopom svetlobe. Tako boste vozili z dolgimi lučmi vedno, ko je to mogoče, da bi kar najbolje videli cestišče. Če sistem zazna nasproti vozeče vozilo, preklopi na kratke luči, da voznika ne bi zaslepili.
POMOČ VOZNIKU
Izbirate lahko med številnimi funkcijami, ki so namenjene preprostejši in varnejši vožnji ter parkiranju. Na voljo so številne inovativne tehnologije in spoznali boste, da smo prav vse izkoristili tako, da izboljšajo vozno izkušnjo ter še povečajo varnost.
VARNOST
Sistem ISOFIX in zračne blazine še izboljšajo varnost. Na obeh straneh zadnjih sedežev sta po dve točki ISOFIX za namestitev otroških sedežev, celovit sistem šestih varnostnih blazin, vključno z voznikovimi, sovoznikovimi, stranskimi zavesami in prsnimi zračnimi blazinami, pa predstavlja standard pri zaščiti potnikov.
SESTAVITE SI SVOJEGA

Čas je, da vas opazijo. S konfiguratorjem si oblikujte svoje popolno vozilo Range Rover Evoque.

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZISKUJTE DALJE
IZBERITE SVOJE VOZILO EVOQUE
Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.
IZBERITE MODEL
GALERIJA
Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. In pri vozilu Range Rover Evoque smo se resnično potrudili.
OGLEJTE SI GALERIJO
SPECIFIKACIJE
Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER
DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER

Z izbiro zunanje in notranje dodatne opreme poskrbite, da bo vaš Range Rover Evoque eleganten, vzdržljiv in praktičen, ter ga tako popolnoma prilagodite svojim željam.

POIŠČITE DODATNO OPREMO
SERIJA VOZIL LAND ROVER
SERIJA VOZIL LAND ROVER

Ekskluzivno zbirko dodatkov navdihujejo naša vozila, zasnovali pa smo jo s tipičnim britanskim občutkom za slog.

IZBERITE MODEL
Izberite do tri vozila Range Rover in jih primerjajte.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte svoje popolno vozilo Range Rover Evoque.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Range Rover.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover


Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.


1 Z izbiro drsne panoramske strehe se v sprednji in zadnji vrsti zmanjša količina prostora za glavo.

2 Na voljo le pri modelu Lafayette Edition.

3 Namestitev možnosti je odvisna od lokalnih predpisov. Če uporabniki bifokalnih ali varifokalnih leč ne morejo preprosto prilagoditi nastavitev digitalne slike v vzvratnem ogledalu ClearSight, lahko kadar koli uporabljajo možnost običajnega vzvratnega ogledala.

4 Naročnina na možnost povezana navigacija je pogojena s sklenitvijo pogodbe, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval vaš prodajalec.

5 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

6 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

7 Aplikacija Land Rover Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati. Aplikacijo Land Rover Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.

8 Na nekaterih tržiščih je na voljo le v kombinaciji z vetrobranskim steklom, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov. Navigacijske smernice na vetrobranskem steklu se prikazujejo samo, če je v vozilo nameščen sistem Pivi Pro.

9 Za posodobitve bo potrebna podatkovna povezava.

10 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga svetuje prodajalec vozil Land Rover.

11 Uporablja se politika poštene uporabe. Po porabi 20 GB podatkov v enem mesecu se lahko hitrost podatkov in funkcionalnost vozila zmanjšata za preostali mesec.
Za podrobnosti pravilnika o pošteni uporabi, povezanega s to funkcijo, si oglejte pogoje InControl Pivi Pro na naslovu www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in opredelitve video vsebine. HD video bo znatno povečal porabo podatkov.

12 Pogled na tla ClearSight je odvisen od prostorskih kamer 3D. Slika se ne prenaša v živo. Za večjo varnost preverite okolico. Možnost namestitve sistema je odvisna od lokalnih predpisov.


Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.


Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.


Možnosti sistema Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Land Rover. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.


Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.


Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.


Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.

NanoeTM je blagovna znamka korporacije Panasonic.