TEHNOLOGIJA ELEKTRIČNIH IN HIBRIDNIH BATERIJ

TEHNOLOGIJA ELEKTRIČNIH IN HIBRIDNIH BATERIJ

ZASNOVANA TAKO, DA TRAJA

Tako kot preostali del vašega Land Roverja je tudi zmogljiva litij-ionska baterija v vašem vozilu zasnovana tako, da leto za letom in v vseh pogojih navdihuje popolno samozavest pri vožnji.

KAKO DELUJE ELEKTRIČNA?

KAKO DELUJE ELEKTRIČNA?

Baterija v vašem Land Roverjevem električnem hibridu je sestavljena iz več litij-ionskih modulov, ki delujejo skupaj v paketu za ponovno polnjenje.

Ko pritisnete pedal za plin svojega Land Roverja, se moč iz baterije prenese v električni motor, ki poganja kolesa. S tem se postopoma porablja količina shranjene električne energije, dokler ni čas za ponovno priključitev in polnjenje.
KAKO DOLGO DELUJE?

KAKO DOLGO DELUJE?

Baterije električnih hibridov so zasnovane tako, da trajajo še dlje kot življenjska doba vašega Land Roverja. Za razliko od veliko manjše različice litij-ionske baterije, ki je v prenosnem računalniku ali mobilnem telefonu, baterija Land Roverjevega električnega hibrida uporablja posebne tehnologije in tehnike za optimizacijo svoje zmogljivosti več let in več tisoč kilometrov.

To zajema prefinjene sisteme hlajenja s tekočino in pametni blažilnik, ki pomaga ščititi baterijo pred učinki obrabe zaradi stalnega polnjenja.

NAŠA GARANCIJA NA BATERIJO

Da vam zagotovimo brezskrbnost, jamčimo za baterijo v vašem električnem hibridu šest let ali 100.000 km – kar se zgodi prej. V času garancije naši strokovnjaki za električna vozila brezplačno odpravijo vse proizvodne napake.

Dejansko redko težavo z baterijo običajno povzroči ena sama celica. Modul, ki vsebuje to celico, je mogoče enostavno zamenjati in tako paketu znova zagotoviti najvišjo zmogljivost.
NAŠA GARANCIJA NA BATERIJO

KO PRIDE ČAS, PONOVNO UPORABIMO IN
RECIKLIRAMO

Krožno gospodarstvo s podaljševanjem življenjske dobe naših baterij je v središču naše trajnostne strategije.

PRVA ŽIVLJENJSKA DOBA V LAND ROVERJU
DRUGA ŽIVLJENJSKA DOBA V OBLIKI SHRANJEVANJA ENERGIJE
RECIKLIRANJE IN OBNOVA

RAZISKUJTE NAPREJ ELEKTRIČNA IN ELEKTRIČNA HIBRIDNA VOZILA

DOSEG VOŽNJE NA ELEKTRIČNI POGON

DOSEG VOŽNJE NA ELEKTRIČNI POGON

Nobena razdalja ni nikoli zunaj meja. Oglejte si, kako lahko povečate doseg pri vsaki vožnji.
POLNJENJE

POLNJENJE

Naučite se vse, kar morate vedeti o polnjenju svojega vozila doma ali na cilju, od časa polnjenja do prihranka pri stroških.
VOZITE NA TRAJNOSTNI NAČIN

VOZITE NA TRAJNOSTNI NAČIN

Raziščite, kako preoblikujemo trajnostno razkošje s čistostjo vožnje na električni pogon.