VOZITE NA TRAJNOSTNI NAČIN

VOZITE NA TRAJNOSTNI NAČIN

POSTAVITEV ELEKTRIČNEGA POGONA NA PRVO MESTO

Svet okoli nas se razvija in prav tako tudi Land Rover. Z vožnjo na električni pogon prispevate k zmanjšanju emisij ogljika in svojega ogljičnega odtisa. Da bi prispevali k doseganju svojih ciljev, postavljamo električni pogon v središče svojih SUV in strateških načrtov.

Toda naše ambicije se ne končajo tukaj. Raziščite, kako preoblikujemo trajnostno razkošje in kako lahko danes dosežete spremembo z vožnjo na električni pogon.

NAŠA POT DO NIČELNIH EMISIJ

Poleg naših električnih in električnih hibridnih vozil si prizadevamo do leta 2039 doseči neto ničelne emisije ogljika na vseh področjih svojega delovanja – od dobavne verige do proizvodnih procesov.

V proizvodni mreži na vseh lokacijah v Združenem kraljestvu si že prizadevamo za neto ničelne emisije ogljika s 100-odstotno uporabo električne energije iz obnovljivih virov, brez ogljika.
NAŠA POT DO NIČELNIH EMISIJ

KROŽNO GOSPODARSTVO BATERIJ

Dolga življenjska doba kot standard. Da vam zagotovimo brezskrbnost, jamčimo za baterijo v vašem električnem hibridnem vozilu šest let ali 100.000 km – kar se zgodi prej.

In ko sčasoma doseže konec sedanje življenjske dobe, ohranjamo svojo zavezanost trajnostnemu razvoju s celovitimi programi recikliranja.

VSAKDANJA VOŽNJA NA ELEKTRIČNI POGON

Za volanom električnega ali električnega hibridnega vozila imate moč za zmanjšanje vpliva vsake svoje vožnje.

OHRANJANJE NAPOLNJENOSTI BATERIJE

OHRANJANJE NAPOLNJENOSTI BATERIJE

Če se zbudite s polno baterijo, boste povečali električni doseg za ves dan. Najlažji in najbolj priročen način za polnjenje je preprosta priključitev na domači polnilnik.
UPORABA ENERGIJE ZUNAJ KONIC IN ENERGIJE IZ OBNOVLJIVIH VIROV

UPORABA ENERGIJE ZUNAJ KONIC IN ENERGIJE IZ OBNOVLJIVIH VIROV

Vpliv polnjenja avtomobila lahko zmanjšate s polnjenjem ponoči, zunaj časa največjega povpraševanja po električni energiji. Vaš dobavitelj vam lahko ponudi ugodnost bistveno nižje tarife za električna vozila in obljubo v zvezi z energijo iz obnovljivih virov, da bo povečal količino energije iz obnovljivih virov, ki jo uporablja v omrežju.
VOŽNJA S POPOLNOMA ELEKTRIČNIM POGONOM

VOŽNJA S POPOLNOMA ELEKTRIČNIM POGONOM

Svoj Land Roverjev električni hibrid lahko s pritiskom gumba preklapljate med bencinskim in električnim pogonom. Vožnja vozila s popolnoma električnim pogonom (EV) je preprost način za pot od točke A do točke B z ničelnimi emisijami iz izpušne cevi na krajših vožnjah.

RAZISKUJTE NAPREJ ELEKTRIČNA IN ELEKTRIČNA HIBRIDNA VOZILA

TEHNOLOGIJA ELEKTRIČNIH IN HIBRIDNIH BATERIJ

TEHNOLOGIJA ELEKTRIČNIH IN HIBRIDNIH BATERIJ

Spoznajte vzdržljivo tehnologijo, ki poganja naša vozila, in ugotovite, kako spodbuja našo trajnostno strategijo.
DOSEG VOŽNJE NA ELEKTRIČNI POGON

DOSEG VOŽNJE NA ELEKTRIČNI POGON

Nobena razdalja ni nikoli zunaj meja. Oglejte si, kako lahko povečate doseg pri vsaki vožnji.
POLNJENJE

POLNJENJE

Naučite se vse, kar morate vedeti o polnjenju svojega vozila doma ali na cilju, od časa polnjenja do prihranka pri stroških.