NASTAVITE STORITVE INCONTROL PRO
VRNITE SE NA UPORABNIŠKI PRIROČNIK LAND ROVER INCONTROL
TOP
IZBOLJŠANE ZMOGLJIVOSTI

DEL PAKETA INCONTROL CONNECT PRO SO STORITVE INCONTROL PRO, KI PONUJAJO ŠTEVILNE IZBOLJŠANE MOŽNOSTI NAVIGACIJE, SISTEMA ZA INFORMACIJE IN ZABAVO TER POVEZLJIVOSTI ZA ZASLONU NA DOTIK INCONTROL TOUCH PRO.

OMOGOČITE POVEZLJIVOST
1. KORAK
Najprej morate namestiti kartico mikro SIM, kot je navedeno na strani za namestitev kartice SIM.
2. KORAK
V glavnem meniju nastavitev vozila najdite nastavitve povezljivosti in omogočite mobilne podatke. Na katerem koli zaslonu pritisnite ikono Nastavitve > Vse nastavitve > Možnosti > Povezljivost > Vključi mobilne podatke.
3. KORAK
Ko se boste uspešno povezali, se bo v zgornjem kotu zaslona na dotik pojavila ikona 3G ali ikona Wi-Fi. Povezovanje z internetom lahko traja tudi do 2 minuti, odvisno od moči signala omrežja.
USTVARITE PROFIL
1. KORAK
Ob prvi uporabi navigacije InControl Touch Pro morate ustvariti in poimenovati profil. To vam omogoča, da v prihodnje shranjujete destinacije, že opravljena potovanja in nastavitve navigacije.
2. KORAK
Na poziv se pomaknite na dno strani in izberite Vključi vse/Vključi ter tako omogočite vse povezane navigacijske možnosti. Te vključujejo zgodovino vzorcev prometa in informacije o prometu v realnem času. Vse povezane navigacijske možnosti lahko izključite z izbiro ukaza Nadaljuj/Prekliči.
VAŠ RAČUN ZA NAVIGACIJO
USTVARITE RAČUN
Ko ste ustvarili profil, lahko z izbiro možnosti Vpiši se na glavnem navigacijskem zaslonu ustvarite račun za navigacijo InControl Touch Pro. Lahko vas bo sistem k temu pozval tudi pri dostopanju do določenih možnosti, ki zahtevajo, da ste prijavljeni, kot so na primer deljenje predvidenega časa prihoda, sinhronizacija z oblakom in navigacija od vrat do vrat.
SPREJMITE POGOJE UPORABE
Za registracijo novega računa sledite navodilom na zaslonu. Pozvani boste, da sprejmete pogoje uporabe, h katerim dostopite z vpisom naslova URL v brskalnik.
PRENESITE APLIKACIJO ZA NAČRTOVANJE POTI ZNAMKE LAND ROVER

Aplikacija za načrtovanje poti InControl za pametne telefone še izboljša potencial navigacijskega sistema InControl Touch Pro znamke Land Rover. Aplikacija za načrtovanje poti InControl vam omogoča navigacijo od vrat do vrat. Svoj cilj lahko nastavite na pametnem telefonu, ki vas bo sprva vodil do vozila, potem pa bo vodenje prevzelo vozilo samo. Ko boste blizu cilja parkirali, se vodenje poti prenese nazaj na telefon, ki vas bo, če je to potrebno, usmeril na javni prevoz ali vam prikazal pešpot do cilja. Za vpis v aplikacijo za telefon uporabite ista e-naslov in geslo, kot ste ju uporabili za vpis v račun za navigacijo InControl Touch Pro v navigacijskem sistemu svojega vozila.

ZA OPERACIJSKI SISTEM APPLE IOS
ZA OPERACIJSKI SISTEM ANDROID

DOSTOP DO NAČRTOVANJA POTI INCONTROL

Načrtovanje poti InControl vam omogoča načrtovanje poti ter shranjevanje ciljev in krajev. Če se odločite za storitve Pro, lahko do teh poti dostopate tudi pozneje iz svojega vozila. Na tej spletni strani lahko tudi upravljate svoj račun navigacije InControl Touch Pro, nanjo pa se prijavite z e-naslovom in geslom, ki ste ju uporabili za prijavo v navigacijski sistem Land Rover.

OBIŠČITE APLIKACIJO ZA NAČRTOVANJE POTI INCONTROL

NASTAVITE APLIKACIJE V ŽIVO
1. KORAK
Za izbiro in dostop do aplikacij LIVE (v živo) na zaslonu na dotik vozila Land Rover izberite meni Dodatne možnosti.
2. KORAK
Vpišete se z e-naslovom in geslom svojega računa InControl Protect. Če ne želite vedno znova vpisovati podatkov, si lahko izberete tudi vzdevek in številko PIN. Če se ne vpišete, sistem ne bo shranil vaših nastavitev.
3. KORAK
Če se na ikoni Posodobitve pojavi zelena puščica, ki kaže navzdol, to pomeni, da so na voljo posodobitve. V tem primeru preprosto izberite možnost Posodobi.*
PODPORA LAND ROVER INCONTROL
SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER
Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl svojega vozila Land Rover ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN MY LAND ROVER INCONTROL
PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL
Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam povedali več o sistemu Land Rover InControl.
STOPITE V STIK Z NAMI
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Land Rover InControl na spletni strani znamke Land Rover, ki smo jo izdelali za vašo državo.
OGLEJTE SI POGOJE UPORABE

*Da bi videli posodobitve, boste morda morali izklopiti motor, počakati nekaj minut in ga znova zagnati.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

POGOJI UPORABE
Izvedite več o pogojih uporabe sistema Land Rover InControl.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Najdite prodajalca, ki vam bo pomagal registrirati račun Land Rover InControl.