KAJ JE SISTEM LAND ROVER INCONTROL?

NAPREDNA TEHNOLOGIJA, KI VAŠE VOZILO POVEŽE S ŠIRNIM SVETOM
OGLEJTE SI FILM
NAZAJ NA LAND ROVER INCONTROL

udg8YZIEnZM

Čudovit 10-palčni zaslon na dotik z izostreno grafiko je popolnoma brez tipk, uporabljate pa ga tako intuitivno kot tablico iPad.

VRHUNSKA OPREMA

 • ZMOGLJIVA OBDELAVA, ODZIVEN ZASLON NA DOTIK

  V osrčju sistema Land Rover InControl je večjedrni procesor znamke Intel s hitrim omrežjem Ethernet, nadzira pa se ga prek zaslona na dotik, prav tako kot tablični računalnik.

 • DO SVOJEGA VOZILA DOSTOPAJTE OD KODER KOLI

  Aplikacija Remote vam omogoča, da od koder koli na svetu preverjate svoje vozilo prek pametnega telefona - od ravni bencina do odpiranja oken.

 • VODILNA AVTOMOBILSKA NAVIGACIJA

  Navigacija vas preprosto in natančno pripelje na cilj tudi zaradi funkcij, kot so glasovno vodenje, pogled na križišča in zemljevidi v tehniki 3D.

 • VOZITE IN PARKIRAJTE PO SVOJEM

  Sistem Land Rover InControl vam z vrsto funkcij za pomoč vozniku omogoči, da še bolj uživate v vožnji, ne glede na to, ali parkirate v mestu ali ob cesti.

SISTEM ZA INFORMACIJE IN ZABAVO INCONTROL

Izbor sistemov za informacije in zabavo znamke Land Rover zdaj dopolnjuje tudi naš najnaprednejši sistem Touch Pro Duo*. Zasnovan je tako, da lahko vsakdo kar najbolje izkoristi svoje potovanje, saj lahko svoj pametni telefon povežete s spletom ter dostopate do aplikacij, uživate v glasbi prek kakovostnega zvočnega sistema in se znajdete po svetu.

Izvedite več
Oglejte si film

yt:udg8YZIEnZM
ZVOČNI SISTEMI MERIDIAN™

Inovativne tehnologije Meridian zagotavljajo popolnost in jasnost živih nastopov za vas in vse vaše potnike. Izboljšajte izkušnjo predvajanja glasbe. Izbirate lahko med tremi* zvočnimi sistemi: zvočnim sistemom Meridian (na voljo v kombinaciji s sistemom Touch ali Touch Pro), sistemom prostorskega zvoka Meridian in paradnim zvočnim sistemom Meridian.

* Pri prodajalcu vozil Land Rover preverite, kateri od zvočnih sistemov Meridian je na voljo za izbrano vozilo.

Izvedite več
POVEZLJIVOST INCONTROL

Za neprekosljivo povezljivost v vozilu Land Rover poskrbijo storitve Connect in Connect Pro, ki vam zagotavljajo, da boste skupaj s potniki uživali v brezhibnih izkušnjah znotraj vozila in zunaj njega. Izkoristite popolnost oddaljenih rešitev Remote Essentials in Remote Premium, ki vam omogočajo daljinski nadzor vozila. Zaradi možnosti zaščite in varnostnega sledilnika pa bo vozilo še bolj varno.

Izvedite več
Oglejte si film

yt:il95_aRTnTQ
FUNKCIJE ZA POMOČ VOZNIKU INCONTROL

Funkcije za pomoč vozniku InControl zagotavljajo, da ste bolj varni na cesti in ob njej. S parkirno asistenco zmanjšajte nevarnost udarcev in prask, celo na najtesnejših parkirnih mestih v urbanih okoljih. Pomagajte si z intuitivnimi funkcijami, zaradi katerih boste lahko vedno osredotočeni na cestišče, saj vas bodo opozarjale na nevarnosti in celo odkrivale, kdaj ste preveč utrujeni.
Izvedite več
Oglejte si film

yt:Fu5KSK8gEZ0

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

POGOJI UPORABE
Izvedite več o pogojih uporabe sistema Land Rover InControl.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
KONTAKTIRAJTE NAS
O sistemu InControl se pogovorite s prodajalcem vozil.