IZBOLJŠANE ZMOGLJIVOSTI

DEL PAKETA INCONTROL CONNECT PRO SO STORITVE INCONTROL PRO, KI PONUJAJO ŠTEVILNE IZBOLJŠANE MOŽNOSTI NAVIGACIJE, SISTEMA ZA INFORMACIJE IN ZABAVO TER POVEZLJIVOSTI ZA ZASLONU NA DOTIK INCONTROL TOUCH PRO.

OMOGOČITE POVEZLJIVOST

1. KORAK

1. KORAK

Najprej morate namestiti kartico mikro SIM, kot je navedeno na strani za namestitev kartice SIM.
2. KORAK

2. KORAK

V glavnem meniju nastavitev vozila najdite nastavitve povezljivosti in omogočite mobilne podatke. Na katerem koli zaslonu pritisnite ikono Nastavitve > Vse nastavitve > Možnosti > Povezljivost > Vključi mobilne podatke.
3. KORAK

3. KORAK

Ko se boste uspešno povezali, se bo v zgornjem kotu zaslona na dotik pojavila ikona 3G ali ikona Wi-Fi. Povezovanje z internetom lahko traja tudi do 2 minuti, odvisno od moči signala omrežja.

USTVARITE PROFIL

1. KORAK

1. KORAK

Ob prvi uporabi navigacije InControl Touch Pro morate ustvariti in poimenovati profil. To vam omogoča, da v prihodnje shranjujete destinacije, že opravljena potovanja in nastavitve navigacije.
2. KORAK

2. KORAK

Na poziv se pomaknite na dno strani in izberite Vključi vse/Vključi ter tako omogočite vse povezane navigacijske možnosti. Te vključujejo zgodovino vzorcev prometa in informacije o prometu v realnem času. Vse povezane navigacijske možnosti lahko izključite z izbiro ukaza Nadaljuj/Prekliči.

VAŠ RAČUN ZA NAVIGACIJO

USTVARITE RAČUN

USTVARITE RAČUN

Ko ste ustvarili profil, lahko z izbiro možnosti Vpiši se na glavnem navigacijskem zaslonu ustvarite račun za navigacijo InControl Touch Pro. Lahko vas bo sistem k temu pozval tudi pri dostopanju do določenih možnosti, ki zahtevajo, da ste prijavljeni, kot so na primer deljenje predvidenega časa prihoda, sinhronizacija z oblakom in navigacija od vrat do vrat.
SPREJMITE POGOJE UPORABE

SPREJMITE POGOJE UPORABE

Za registracijo novega računa sledite navodilom na zaslonu. Pozvani boste, da sprejmete pogoje uporabe, h katerim dostopite z vpisom naslova URL v brskalnik.

NASTAVITE APLIKACIJE V ŽIVO

1. KORAK

1. KORAK

Za izbiro in dostop do aplikacij LIVE (v živo) na zaslonu na dotik vozila Land Rover izberite meni Dodatne možnosti.
2. KORAK

2. KORAK

Vpišete se z e-naslovom in geslom svojega računa InControl Protect. Če ne želite vedno znova vpisovati podatkov, si lahko izberete tudi vzdevek in številko PIN. Če se ne vpišete, sistem ne bo shranil vaših nastavitev.
3. KORAK

3. KORAK

Če se na ikoni Posodobitve pojavi zelena puščica, ki kaže navzdol, to pomeni, da so na voljo posodobitve. V tem primeru preprosto izberite možnost Posodobi.*

PODPORA LAND ROVER INCONTROL

SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER

SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER

Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl svojega vozila Land Rover ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.
PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL

PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam povedali več o sistemu Land Rover InControl.
POGOJI UPORABE

POGOJI UPORABE

Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Land Rover InControl na spletni strani znamke Land Rover, ki smo jo izdelali za vašo državo.

*Da bi videli posodobitve, boste morda morali izklopiti motor, počakati nekaj minut in ga znova zagnati.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.