DOPOLNILNA NADGRADNJA SISTEMA INCONTROL

Dodajte nove funkcije, posodobitve brezžične programske opreme.

Najnovejša nadgradnja sistema InControl Touch Pro prinaša nove možnosti in novi vmesnik zaslona na dotik. Nadgradnja je brezplačna za določena vozila ter vključuje posodobitve brezžične programske opreme.

BREZŽIČNA NADGRADNJA PROGRAMSKE OPREME

BREZŽIČNA NADGRADNJA PROGRAMSKE OPREME

Najnovejša nadgradnja je preprosta in jo lahko opravite pri lokalnem prodajalcu vozil. Po nadgradnji lahko dodatno optimizirate sisteme avtomobila z brezžičnimi posodobitvami programske opreme – in sicer z uporabo brezžične mreže Wi-Fi ali kartice SIM, ne da bi morali spet obiskati prodajalca vozil. Posodobitve programske opreme vzdržujejo ključne sisteme vašega vozila, na primer sistem InControl Touch Pro, da boste lahko kar najbolje izkoristili svoje vozilo Land Rover.

KAKŠNE SO KORISTI?

Pogovorite se s prodajalcem, če želite izvedeti, ali je vaše vozilo Land Rover upravičeno do nadgradnje programske opreme. Prodajalec bo preveril modelno leto vozila, sistem za informacije in zabavo ter uporabniški vmesnik. S tem bo preveril, ali lahko vaše vozilo Land Rover izkoristi navedeno nadgradnjo.

MODELNO LETO VAŠEGA VOZILA
SISTEM ZA INFORMACIJE IN ZABAVO

STOPITE V STIK S PRODAJALCEM

Če želite potrditi, ali lahko vaše vozilo Land Rover uporablja najnovejšo nadgradnjo programske opreme, se obrnite na prodajalca.